.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Ревността...

Ревнувате ли приятеля си? А бихте ли ревнували момче, с което не ходите, но чувствата ви са взаимни? От кого и кога?
    П.п. Пускам тази тема, защото ми е странно чувството на ревност и искам да разбера как е при другите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

има ли чувства,има и ревност
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    В интерес на истината, ревнувам приятеля си по-скоро от компании момчета, отколкото от каквото и да е друго. Страх ме е, защото той е почти перфектен, много мил, чаровен (за мен си е така), готов е да ми угажда, но не знам дали някой, който не уважава особено жените, няма да му втълпи нещо глупаво в главата. Относно момичетата, имам му пълно доверие.
    Но по-отдавна съм ревнувала пък едно момче, което много ме харесваше, а аз явно бях свикнала с това, за да приема и присъствието на други момичета в живота му, които моооже и да придобият по-голяма важност.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ако чувствата са взаимни,и някое момиче го сваля ще поревнувам доста,но като съм заедно с някое момче не го ревнувам толкова много.В границите на нормалното

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Според мен ревността е болестно състояние. В нимимални количества е полезна, но не бива да се превръща в психически тормоз. Много съм си изпатила от нея.
    Направи добро- яж л***о !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Рядко ревнувам, да чукна на дърво до сега всичките ми гаджета почти никога не са ми давали повод за ревност ...
    От други момичета не ревнувам, стига да съм сигурна, че всичко(поне от страна на гаджето ми)е в границите на приятелството и стига аз да не съм пренебрегвана заради някоя си негова приятелка..
    Да, случвало ми се е да ревнувам момче, с което не ходя.. фактът, че ми харесва, а че примерно си е по-близък с някое друго момиче ми е достатъчен, за да породи ревност у мен..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от I wAnNA bE BAd
    :P
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Koito obi4a revnuva, edin po malko, drug pove4e, edin go pokazva, drug ne, no v kraina smetka vsi4ki revnuvame
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ревнувам го,разбира се,но не защото му нямам доверие,а защото държа на него.

Re: Ревността...

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Ревнувате ли приятеля си? Дам, ревувам го от почти всичко и всеки, но гледам да не го показвам. А най- гадното е, че той има много приятелки от женски пол и много ми е тежко, но гледам да му вярвам. А бихте ли ревнували момче, с което не ходите, но чувствата ви са взаимни? Е, то ако чувствата ни са взаймни защо да не ходим? От кого и кога? От почти всеки постоянно.
    П.п. Пускам тази тема, защото ми е странно чувството на ревност и искам да разбера как е при другите.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Blab
    Ревността доказва обич.
    Така смятам. /Не се оправдавам:Д/

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Ревността доказва обич.
    Така смятам. /Не се оправдавам:Д/
    така си е

Не е вярно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Revnuvam samo kogato adski mnogo mi puka za 4oveka i kogato smetna 4e naistina ima smisul da gopravq i naistina ima povod za tova!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Русе
    не ревнувам никого...когат примерно приятелите ми са с "някоя" или "някой",който/която не харесвам им го казвам и думите им са "Ееее...ма ти ревнуваш,тя/той е страхотен човек".може би ако беше страхотен човек,щях да го уважавам,не мислите ли ;д;д
    всъщност...може би изпитвам малко ревност...опитвам се да разбера до колко този човек е подходящ за тях и какви са му отношенията към дадения фр...и отново ме мислят за ревнивка,когато им кажа че не е подходящ/а ;д;д но не съм...просто искам най-доброто за себе си и приятелите си!нищо повече

be_true според мен не си права.има и друг вид ревност,породена от чувството за притежание.вманиачаваш се да притежаваш този човек и му пречиш да бъде щастлив с друг освен с теб...такива хора имат психически отклонения ;д;д
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    The Land Of The Doomed
    Почти никога не ревнувам - незнам дали защото не са ми давали поводи или съм си такава, а и да поревнувам малко не го показвам. Мразя ревността - за мен е признак за липса на доверия. Знам че не винаги е така, но когато приятелят ми ме ревнува и то без да съм дала причини .. Побърква ме..

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от ~LoCc™~
    Цитирай Първоначално написано от I wAnNA bE BAd
    :P
    дам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    be_true според мен не си права.има и друг вид ревност,породена от чувството за притежание.вманиачаваш се да притежаваш този човек и му пречиш да бъде щастлив с друг освен с теб...такива хора имат психически отклонения ;д;д
    Аз съм отклонена.
    На никого не преча да е щастлив, важното е да му(в английския си имат "дей" за такива общи изказвания, 'ба си) е хубаво с мен.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    da,izvinqvai mn,/ne kum avtorkata/no toz tupak mi pi6e na men i na negovata fr ,4e ni obi4a i na si4koto otgore 100 puti go pitah dali ima dryga,kreten i az go zarqzah,kvo da pravq da si trovq nervite samo li,a pak az ina4e sum revniva,ama tva negovoto
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    -От НякЪдЕ-
    Еми и аз съм ревнива, но гледам да не го показвам щото е гадно някой постоянно да вика ти се забиваш с оня или такива глупости... иначе и на мен ми се е случвало да ревнувам момчета с които не ходя нз защо..
    p.s. имах едно гадже дет беше болестно ревнив направо не се издържаше ...беше много гадно и след 1 седмица скъсахме
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си