- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя??
Скоро скъсах с едно момче с което имахме много хубава връзка но така се случи и се разделихме.Трудно го преживявам все още,но нали трябва да продължа напред.Най-добрата ми приятелка от 10години насам ми вика дай ще излизаме дискотеки това онова. И така тя се запозна с едно момче и той много я хареса.Но тя него не много той се казваше Кристиян и така започнахме да излизаме с него и неговата компания.И там имаше едно много хубаво момче,което започна да ме сваля ама аз само се заяждах с него.След няколко дни моята приятелка ми вика абе Наско те харесва и аз казах няма лошо.И нищо повече и така малко по-малко почнах да го харесвам и аз.Но аз все още поддържам много хубави взаймотношения с бившия си.Още си звъним и си казваме "Обичам те" и вчера това момче чу и нищо нали. Седнахме всички в една градинка.Говорихме си,но моята приятелка беше много пияна и започна да му се натиска да го гушка да го целува и той само ме поглеждаше. Аз нищо не казах защото нямам нищо с него все пак. Тя го целуна той не й отвърна де,но тя е по- хубавата по- отворената в смиъл аз бях като нея преди но просто вече мисля че пораснах и не ми е само до пиене секс .. момчета дискотеки.. на 17 сме ..и вечерта са си писали те в скайп целувки а у .. днеска на кафе като бяхме тя ми обясняваше .. Преди няколко дни бях с едно момче друго Георги с който имаме някфи закачки по-точно само секс. И в понеделник пак правихме.И бившия ми Денислав разбрал и сега не ми говори.. Аз не изпитвам нищо към Георги още обичам Денислав и то много и ми е гадно сега.. Защото щяхме да тръгваме пак.Също така харесвам и Наско и всичко се прееба тотално. Мойта приятелка много ме дразни заради това което направи,но тя си е такава.Та въпроса ми е какво да правя с кой да бъда . .кой да избера и как да оправя нещата с Денислав поне да не ми се сърди??
Боже каква объркана история!Честно да ти кажа , аз не мога да ти помогна. Но един съвет - Послушай сърцето си!!! Успехи кукло
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Дори не разбрах какво право има да ти се сърди денислав, при положение, че не ти си тази, която е спала с онова момче. Съвет от мен - гледай само напред, Д. все някога ще го забравиш, а животът е пред теб, не се опитвай да върнеш нещо, което отдавна е минало. Опитай се да бъдеш приятелка с него и се насочи към новото момче, но първо разбери дали то е сиг в чувствата си! УспехПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Остани сама,докато се научиш,че като имаш чувства към един не трябва да се занасяш по други.