.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

уф тази маика

zdr all ami zna4i na 14 sam ta i neska hodim s maika mi za boti i az si izbiram boti4ki s savsem malko tok4e tq mi vika ne6to ot sotra malka si za tok4eta i nqma da moje6 da varvi6 (te sa savsem malki) pak i na mene mi trqbva s malko tok4e tai kato sam 150 s vdignati race na vas maika ti praqt li vi takiva problemi
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

оФф оФФ и мойта е такава..направо не се трае ама при нас скандала почва когато тя хареса нещо апък аз не не и НЕ ноо накрая стигнахме до там че си копувам това което си искам а тя...да си трае ии така..айде успех с ботичките и да казваш купи ли ги или не аа ти иначе на колко си
    neKa FsicHki da Nii glLeДaT kAk go пRaВim...

Re: уф тази маика

Цитирай Първоначално написано от tami
    zdr all ami zna4i na 14 sam ta i neska hodim s maika mi za boti i az si izbiram boti4ki s savsem malko tok4e tq mi vika ne6to ot sotra malka si za tok4eta i nqma da moje6 da varvi6 (te sa savsem malki) pak i na mene mi trqbva s malko tok4e tai kato sam 150 s vdignati race na vas maika ti praqt li vi takiva problemi
    Първо се пише "МАЙКА" не маИка,второ можеше и самата тема да я напишеш на КИРИЛИЦА не на ЛАТИНИЦА.Все пак уважавайте родния си език.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ми понякога прави...амаа аз затова пазарувам или с фр или с тати...той ми предлагаше да си купя сандали с 10 см. токче (174 съм) иначе не знам къф проблем е след като токчето е малко....аз също съм на 14 ама за обувки никога не са ми праили проблеми...(освен мама ама тя като види колко ми отиват ии... )
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    bulgaria
    ....em kfo da ti kaja...to...kato si si nisichka...tokchetata nema ti pomognat....na 14 si vikash...spx mila...rastem do 18 ... pbk za botichkite...kaji na maika si da si gleda rabotata i si gi kupi :P ... a kolkoto do maika ti ... moqta za takiva neshta ne mi kaa nishto...no mn cheto chuvam neshta ot roda na "nqma da izlizash ako ne npraish...tfa tfa i tfa" ili pbk "oshte vednaj go naprai i nqq izlezesh" ... em prosto sme teen-ove i kolkoto i da ne ni e priqtno...14 godini sme gi tarpeli...she gi iztarpim oshte 4...pbk kat stanesh na 18....zaebaai gi otsqkade :P
    LqlQ ;PpP

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ами аз съм на 16. Майка ми никога не ми е правела подобни проблеми. Сега и казах, че искам боти с токчета, понеже никога не съм носила нещо различно от кецове/гуменки. Тя веднага се съгласи и ми даде пари още същия ден.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не прави кавга с майка си ,заради едни обувки.И с мойта имаме мнооого различни вкусове относно обувките ,които трябва да си взимам.Ние пък се карахме ,защото тя каза вчера - тези ботуши взимаш ,хубави са ,а аз не ги исках ,защото бяха с токче ,а аз съм висока =))) Но все пак не съм се карала с нея.
    Никога не го прави.Не и с майка ти

Ами просто и обясни,че не искаш тези обувки които тя ти предлага и няма смисъл да ги купувате като няма да ги носиш и тама
    Аз поне преди така казвах на майка ми и след време свикна и от доста години не ми прави проблеми.
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Научи се да пишеш и тогава носи боти с токче.

(;

;)

aa hora mn sa radvam kupih si mn qki4ki lka4eni boti4ki na umereno debel tok waiii
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Умерено дебел ток ?!?!
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА

Re: уф тази маика

Цитирай Първоначално написано от drun-drun!
    Цитирай Първоначално написано от tami
    Първо се пише "МАЙКА" не маИка,второ можеше и самата тема да я напишеш на КИРИЛИЦА не на ЛАТИНИЦА.Все пак уважавайте родния си език.
    Щом и "майка" започнаха да пишат грешно, представи си до къде я докарахме
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

ние с майка ми имаме сходни вкусове и нямаме такива проблеми разбираме се чудесно

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    мм майка ми просто ми показва магазин за който е сисурна че обувките са на добри и разумни цени струват си и са здрави и ме оставя сама да избера ако искам и на кокили ще ходя!!
    in defense of our dreams...

Не, майка ми никога не ми е правила проберми за такива работи.Пък и вкусовете ни горе-долу съвпадат

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    ние с майка ми имаме сходни вкусове и нямаме такива проблеми разбираме се чудесно
    +1 никога не съм имала проблеми относно това какво да нося,какви обувки да си купя и т.н.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от gryyym
    от години не
    1+

пп.маЙка се пише с Й
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

o,da tfa mi e p0znat0..malka sam bila..pfff

Да и на мен ми прави такива неща
    че на нея не и харесвало
    Аз :Абе човек аз ще го нося не ти ?
    Много мразя така!
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

И тя така правеше преди...като и кажа дай пари и ми се махай от главата няма къде да ходи...ама аз по магазините само влизам и питам от кое имате 35

Мойта пък ме изнудва постоянно за да ми вземе ботуши и вече е съгласна да ми земе каквито искам само да ми харесват ,ма и аз не съм толко лесна

Супер фен
    Вчера беше същата работа и с мен. Където ходи тя, където и да влезне, в който и да е магазин, аз вървя след нея и накрая като се прибрахме докато се оглеждаше да види как и седят дрехите ми измърмори, че с мен на пазар не може да се ходи. Е сега какво съм направила... Просто всяка майка......не знам, ужас.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Е, при мен няма такива проблеми. Не ми се месят изобщо за дрехите. Дават си ми парите, аз отивам и си купувам това, от което се нуждая. Ъм, понякога обичам да излизам с мама, защото е адски търпелива, и е може би един от малкото хора, които ще издържат да пробвам 200 панталона, и накрая да взема само 2. ;d

Град
    Sofiя
    Аз съм си казала,че с мойта майка за дрехи не отивам никъде.Попринцип майка ми по професия е дизайнер и,като отидеме някъде и аз си харесам нещо а тя него хареса и се почва един диалог ама...аман от нея.Се нейното да е .Все пак аз ще ги носа на мен трябва да ми харесват ама тя.... не не и не .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си