.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    Град
    Видин
    ми никога не ми е казвала че не може попринцип тя се ми казва вземи си на токче но тъй като съм си достатъчно висока не хода много но токчета .. иначе много пъти си харесвам некои и викам на майка ми искам такива и тя с токче ? и аз да бе ти луда ли си иначе майка ми няма нищо против и аз съм на 14 ..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Ти-си-тъ-па!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не прави кавга с майка си ,заради едни обувки.И с мойта имаме мнооого различни вкусове относно обувките ,които трябва да си взимам.Ние пък се карахме ,защото тя каза вчера - тези ботуши взимаш ,хубави са ,а аз не ги исках ,защото бяха с токче ,а аз съм висока =))) Но все пак не съм се карала с нея.
    Никога не го прави.Не и с майка ти

де уе да
    и да й позволя да купи някви лапатари дет никога няма да ги обуя вместо да си харесам нещо ЗА МЕН не за нея...
    in defense of our dreams...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не прави кавга с майка си ,заради едни обувки.И с мойта имаме мнооого различни вкусове относно обувките ,които трябва да си взимам.Ние пък се карахме ,защото тя каза вчера - тези ботуши взимаш ,хубави са ,а аз не ги исках ,защото бяха с токче ,а аз съм висока =))) Но все пак не съм се карала с нея.
    Никога не го прави.Не и с майка ти

да уе да
    и да й позволя да купи някви лапатари дет никога няма да ги обуя вместо да си харесам нещо ЗА МЕН не за нея...
    in defense of our dreams...

Ми кфот си харесам тя вика че е циганско или кичозно, за тфа обичам да пазара с баща си ..
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си