.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 123

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Neli14
    На всички които ме мислят за тъпанарка бих им казала да спрат да четат темата щом не им е интересна а на тези които мислят темата за така наречена "ебавка" да продължават да я мислят за такава защото така или иначе с нищо не ми помагат.Хора случват се неща които не мога да споделя с никой нито с брат ми нито с майка ми да не говоря с приятели за тва е тоя сайт а не за да ме обиждате защото казах го и пак ще го кажа-и вие сте вършили много глупости както аз със спермата на брат ми така че когато ми казвате че съм глупава се замислете дали и вие не сте!!! В нас започват да стават едни дразги вече и мислч че за всичко аз съм виновна защото снощи майка ми е казала на баща ми за презерватива и после баща ми е казал на брат ми няква забележка или нз кво точно му е казал и после като си легнахме брат ми ми каза че ще ме убие само наще ако ги нямаше и аз веднага се сетих че наще са му правили забележка.Сутринта като ставахме за даскало наще ги няма сутрин по принцип и той ми се разкрещя и каза че щял да каже на наще едно нещо което аз бях направила преди няма значение какво но ако го направи наще ще ме разстрелят просто.. после излезе тръшна вратата и каза че щял да ме оправи. Сега не знам дали е казал още на наще или не но направо не знам каде се намирам вече и ми е суперпритеснено постоянно. И мога да ви кажа че брат ми не е гей имал си е гаджета.Мога също да ви кажа че в презерватива имаше доста сперма така че със сигурност е била от двамата. А това че съм я опитала вече не ме притеснява всяко момиче гълта така че аз само съм я лизнала и не съм я пила това не ми пука вече.

Ма...ти май верно си го нправила а

оооОООоооо не ш умръ близнала си спермата на брат си не те е гнус от него че що не му напрайш една свирка може и двамата да сте доволни?!?

БТВ и аз мисля че темата е fake

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    отврат по - гнусно не може да ми стане !!! какво ви става бе хора, и мен не ме е гнус от брат ми, но когато съм му чистила стаята и съм намирала разни работи не му ги лижа и така нататък

Град
    София
    Аз те съветвам да се наебете

Но това,че си казала на майка си е суууууууууууууупер тъпо, наистина. Има неща,които трябва да си останат само между теб и брат ти. Не всичко се споделя с родителите,особено като не касае лично теб,а друг човек
    Smile!?

Да, е, като гледам продължавате да й помагате...честно казано доста сте зле, а това, че използвате думи на чужд език не показва високата ви интелигентност, а само празни старници от личния ви речник на родния ви език!
    Са прощавайте за лирическото отклонение към оная част от населението, която кисне във форума, за да може да прочете проблема на някого и да напише "няа проблем", "да, бе, така е", да даде някой цитат и да сложи +1 или да се заяжда. Момичето просто има проблем, направила е грешка, каквито, грешки, и ние сме правили.. може би не от същия характер, но грешката си е грешка, независимо от това каква е, ТАа, всички сме правили грешки и всички сме искали помощ, по-добре, ако няма какво да кажете просто не пишете в тая тема, толкова ли е трудно да го направите? И все още не мога да се оттърва от това да говоря на тия дето са писали, които впрочем само плюят, но нямат особена смелост да отворят тема за свой проблем. Това е форум, а не съд!

Повече от фен Аватара на yozito
    На всички които ме мислят за тъпанарка бих им казала да спрат да четат темата щом не им е интересна ...
    Оооо вярвяй ми мн е интересна темата...
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Този профил не се използва!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от yozito
    На всички които ме мислят за тъпанарка бих им казала да спрат да четат темата щом не им е интересна ...
    Оооо вярвяй ми мн е интересна темата...
    Явно мислим еднакво. Това е единствената тема, която следя с такъв огромен интерес.

А ти, момиче, как очакваш да ти помогнем? И как по-точно ще те оправи брат ти, че аз не знам вече какво да мисля Еми нормално е да иска да си го върне..сигурно ще каже на ваще. Моя така прави като ми се ядоса (за други неща де) .. А ти кажи какво е, че да можем да ти кажем кво да се оправдаеш

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Разбира се, да си каже, че да можете да я ебавате отново по повод това, че е решила да сподели нещо... колко благородно...

хора изселвам се от нас едва ли някой от вас е претърпял такива циркове вкъщи.Изобщо не знам някой бил ли е толкова сдухан не е ли бил но вече няма с какво да ми помогнете нито вие нито саветите ви.Вкъщи стана напрао ад и нз каде да се дяна а и да се дяна някаде наще ще ме обезглавят затова че съм избягала а и си мисля че и с времето няма да отмине щото тва ще го помним сички и аз и брат ми и майка ми и баща мии и просто и времето няма да ми помогне.Ако сичко беше свършило преди момента в който брат ми ме испорти сега щях да съм най щастливата просто

Град
    Germaniq
    mamka mu ,neli, ne se izlagai! Kak moje dori da si misli6 za bqgstvo?
    Az nqma da se ebavam s teb za6toto napulno te razbiram.
    Ta spored men e nai-dobre da se izvini6 na brat si kato mu kaje6 , 4e ne si iskala da mu navredi6 po nikakuv na4in. pri men pone nomera stava... Posle otidi pri maika si i se razvikai, 4e ne e trqbvalo da kazva na ba6ta ti!
    a po vuprosa s lizaneto na spermata mu... opitala si, razbrala si , ZABRAVILA SI! ne gi slu6ai tiq deto ti kazvat, 4e si nenormalna.
    Spored men ne si napravila ni6to lo6o!
    Ako mu se izvini6 na brat ti , ama iskreno, ako 6te6 se razrevi, no mu go kaji 4estno , ne6tata 6te se opravqt! 100% garanciq !
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Град
    Germaniq
    aaaaa i o6te ne6to ...
    Misli na ne6tata ne samo ot lo6ata im strana! Eto... primerno si vidqla kakvo e naistina sperma i edva li kato te gledam ti e harewsalo osobeno taka 4e sega znae6 kakvo da otg na nqkoe mom4e koeto iska da mu go lapa6!Dr polojitelna novina e... hmm dai da q izmilq... razbrala si ,4e e nai-dobre da ne kazva6 nqkoi ne6ta na va6te, za6toto moje otnovo da stane takuv "cirk"!
    iiiii... neli...

Da ne si izbqgala ot vku6ti 6oto taka 6te stane mn po-zle!!!
    <<Love is in the air>>

За какво те е изпортил? Може и да можеме да ти помогнеме с нещо

Аз също спя в една стая със сестра ми но никога не съм правил такиа работи.Хващала ме е с момиче в къщи но за щастие още не бяхме почнали.След това естествено отидохме в тях.Сестра ми е лице и дори и да има такива работи не би казала на майка ми.

Град
    Germaniq
    awe, hora, ne vijdate li , 4e momi4eto e napravo ot4aqno i ujasno tujno, 4e e skarana s brat i ?!? vsu6tnost, vie vuob6te hora li ste ili nekvi roboti ustroeni da obijdat, ama ne6to pacemakera vi e dal nakuso i sa ne moje da se izkliu4ite???
    Ne vi li e pone malko jal za gorkoto momi4e?
    ebati ne mojete da si durjite razdvoenite si ezici v ustata!!!

Neli, ne se predavai na ot4aqnieto, a davai napred v jivota!
    <<Love is in the air>>

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от sScream
    За какво те е изпортил? Може и да можеме да ти помогнеме с нещо
    Хъх..да,кажи.

Но иначе...извини се на брат си и престани да се държиш като пън.Не му казвай за дегустацията.Просто се опитай да бъдеш по-добра сестра и гледай по някакъв начин да отнемеш вниманието на родителите си от това,да мислят за ваще глупости.Ако трябва жертвай се ти нещо...Но по-важното е брат ти да разбере,че ти приемаш това,което прави за нормално и че поече няма да го клюкариш така.Все пак доверието между брат и сестра е много важно.

Град
    София
    И все пак ..
    Как вървят нещата след толкова изписани мнения по темата? Какво предприе скъпа
    Smile!?

Абе....да, дръж си се нормално с него..правете нещо заедно, играйте...
    Не мисля че е нужно да разговаряш на тази тема с него, за да не се сдуха още повече, след тази изцепка не вярвам да го повтори пак.
    И аз имам подобна случка.....да беше кофти, ама бързо забравих и кака забраи.....
    Това че си казала на майка си и тя на баща ти не е кой знае колко голяма издънка....все пак и те са минали по тоя път и им е пределно ясно всико.
    FIRE POI FOREVER!!!

Супер фен Аватара на zero
    А, може би ако се върнем към момента
    в който си намерила презерватива, и
    ако направиме една такава паралелна версия
    на твоята история в която ти се правиш на чукната
    и загъваш презерватива на брат си в хартийка и го меташ
    към кофата без много шум, може би
    нямаше да се стигне до там а ?

Всеки си има своята истина
    Можеш да бъдеш сигурна в това.

Няма защо да се кахъриш от където и да
    го погледнеш всеки е прав за себе си, както
    и всеки си има определена доза вина ...

Ако брат ти беше си джаснал гумата през джама ?
    Може би нямаше да я намериш и нямаше
    да се чувствате некомфортно ?!?
    Или да речем ако майкати не е казвала на баща ти,
    или да му е казала той да се е направил на
    2 и нещо и да реагира така все едно нищо не е станало

Най-добре се оправи с брат си ..
    сериозно говоря на ваще няма да
    обръщате мн внимание те ще млъкнат все някога
    като сте се разминали с по една караница пак
    тънко сте минали
    Аз ти предлагам да излезете някъде
    да се поразходите 2-мата
    и да си припомните добрите стари
    времена
    знаеш какво обичате да правите заедно
    Може да сте скарани със ваще но с
    брат си е много по-кофти да си скаран

Абе момиче какво толкова се срамуваш от брат си...Просто поговорете няма да ти стане нищо.Успех!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Че кво лошо има? Аз ако имах сестра щях да спа с нея
    Ако имаше сестра на бас се хващам,че ти нямаше т'ва да го кажеш!Когато растеж с един човек и когато го гледаш всеки ден имаш друго мнение за него..Това да спиш със сестра си/брат си е все едно да спиш с майка си/баща си а това е извратено..Ако имаше сестра щеше да гледаш на нея с други очи и изобщо нямаше и да си помислиш да спиш с нея...

Град
    София
    Хора с тоя пост хич няма да съм по темата ама като видя тая тема пак някъде в началото и наистина ми се
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Според мен си постъпила доста глупаво , като си показала презерватива пред майка си. Не помисли ли , той как ще се почувства ? По темата не се е случило нищо фрапантно , като изключим факта , че си опитала собствената сперма на брат си моят съвет към теб е поговори с него , няма нищо страшно от това

п.п Каквото повиклао , такова се обадило !

оф щом със брат си не можеш да говориш за тфа начи нз..

+тфа все си мисля,че си някакъв фейк и темата е ебавка...
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си