Веднъж намерих презерватив със *** знаете със на момчетата нещото там под чаршафа на брат ми. Той е на 15 и спим в една стая с него и сяка сутрин му оправям аз леглото виждала съм го гол много пъти но така сме от малки но сега се чувствам адски тъпо и ме е срам от него защото той разбра че аз съм намерила презерватива защото вечерта си легнахме по едно и също време а аз му оправих леглото тогаваи нямаше нищо под чаршафа а на сутринта когато му го оправях намерих презерватива и после казах на мама и тя каза че е нормално той да прави така и ми каза да го хвърля.Аз го хвърлих но той като се прибра и видя че е оправено леглото се изчерви и нищо не каза и цяла вечер не говори с мен тогава и аз също с него. После започнахме да си говориме но от тогава ми е много неудобно и не го виждам по начина по който преди го виждах и някак ме е срам от него защото преди да покажа презерватива на мама ми беше интересно да видя сперма защото не бях виждала на живо и дори го отворих и я пипнах и само малко лизнах да видя какъв вкус има защото от брат ми не ме е гнус но после се почувствах доста идиотски. Сега след сичко гледам брат ми с други очи и ми е много неудобно като говоря с него чуствам се тъпо. Какво да права моля ви кажете как да направя да не ме е срам от него какво да му кажа или направя?