.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Това мастурбиране ли е?

Na4ii az sum na 16 . I 6e zadam edno tupo vupros4e Za mastrubirane moje li da se prieme i pritiskane na odealo mejdu krakata bez krastavici krmvir6i dezodoranti vibratori mixeri i sekvi uredi koito horata obi4at da si zavirat i ponqkoda im ostavat nekvi 4asti v tqh - takiva ne sum probvala Prusti su6to .. Abe vqrnoto odealce si e D best ta tva ne6to go prava ot 12 godi6na (ako ne i ot po malka) rezultata e sled okolo 1 minutka dokato nakraq po4va da me stqga , iztrupvam,stava mi qko otpuskam se i tva e Ta tva kak trea go nareka ? }
    molq ne me psuvaite

т.7
    krem4et0

Re: Това мастурбиране ли е?

mi nz kakvo e po to4no tvoito ne6to podobno na mastorbaciq

Щом си бараш пyтката и те кефи, значи си мастурбираш. Било то и с одеалото.

Ами да маструбиране е щом свършваш..............................

хехехе интересен начин да си доставиш удоволствие; ДА - маструбиране е
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

i drugo .. na vas kolko vreme vi trae gore - dolu??

5 10 min nai mnogo i sam

Всичко е според зависи Може да продължи и до 1 минута и пак казвам индивидуално е за всеки
    П.С Говоря за продължението на самия оргазъм

Мега фен Аватара на amatorium
    Nadqvam se, che ne pravish sex oshte. Bi bilo mnogo skonfuzno da pravish sex, a dori da ne znaesh kakvo e masturbirane.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    инт начин
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Хех закъсняла си,макар,че за момичетата един корав член едва ли ще е по лоша алтернатива от одеалце !

4uval sam sqkakvi istorii grebeni zalen4uci distancionni .... ama s odqlo .... izumi me
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

E таковам нощното шкафче, това маструбация ли е или мебелофилия ?
    ПОТРЕБИТЕЛЯ Е НАКАЗАН!!!

Ьм... това не е ли по скоро някакъв странен вид фетиш

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Ьм... това не е ли по скоро някакъв странен вид фетиш
    hah moje i feti6 da e ama prosto ne me radva se baram s prusti
    tva e spored mene

Град
    Blondeland
    Не стига, че се правиш на интересна с тези изказвания за краставиците и миксера, ами и си навираш одеяло в пу*ката...
    Алоо , слез на земята
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Повече от фен
    hahhhhahh za takofa ne6ty ne bqh 4uvala 4estno maikoooo

А ве щом му харесва на моми4ето няма лошо

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Не стига, че се правиш на интересна с тези изказвания за краставиците и миксера, ами и си навираш одеяло в пу*ката...
    Алоо , слез на земята
    1vo 4etoh predi vreme edna temi4ka za ena det visela s kapa4ka ot dezodorant 3 dena puk i sum 4uvala za ostatuci ot krastavica tui 4e ne smqtam 4e se prai na interesna momi4eto
    2ro ne e kazala 4e si go zavira odeqloto a 4e go pritiska ima razlika i tva i e i vuprosa dali se s4ite za mastrubirane pri uslovie 4e samo ot tva stiga do vuzbuda ako ne burkam
    3to da mastrubirane e spored mene 6tom svur6va6..
    Ne sum 79ti nabor ei

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    Алоо , слез на земята
    1vo 4etoh predi vreme edna temi4ka za ena det visela s kapa4ka ot dezodorant 3 dena puk i sum 4uvala za ostatuci ot krastavica tui 4e ne smqtam 4e se prai na interesna momi4eto
    2ro ne e kazala 4e si go zavira odeqloto a 4e go pritiska ima razlika i tva i e i vuprosa dali se s4ite za mastrubirane pri uslovie 4e samo ot tva stiga do vuzbuda ako ne burkam
    da i az 4etah temata det mastorbirala s dezodorant ama kapa4kata ostanala ii sedqla 5 dena vatre i nakraq s 300 bolki i q izkarali hahaha za tva odealce nai dobre hem 6e q kefi kato go prai z parvi pat sas maj

Град
    RuSe
    ХХхмм с одеалцето е яко,но по-късно може да имаш малък проблем с оргазма при истинския секс (казвам го от личен опит),защото си е доста трудно да симулираш такова движение в секса.

Маструбация е самозадоволяване, дали ще е с лопата или ще си търка и притиска одеялото до оная работа няма значение. Проблема ще дойде при половия акт, понеже ще търси начин да стимулира пак часта която стимулира с одеялото, а няма да може, така, че ще и е малко скучен секса, ако прекалява с одеялото.

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от scorpion4ituo
    Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    Алоо , слез на земята
    da i az 4etah temata det mastorbirala s dezodorant ama kapa4kata ostanala ii sedqla 5 dena vatre i nakraq s 300 bolki i q izkarali hahaha za tva odealce nai dobre hem 6e q kefi kato go prai z parvi pat sas maj
    Дааа, много добре си спомням темата за капачката.
    Но не това ми е мисълта.
    Тя се гаври с тези преживавания (наистина си е за гавра) , но сама не вижда, че нейния случай не пада по-долу - ИЗВИНЯВАЙ , АМА ТЯ МАСТУРБИРА С ОДЕЯЛО.
    Хахахахахаааахх

Еййй, едно е да търкаш клитора си в нешо леко грапаво, което да го възбуди и да те изтреля в небето, друго е да си крайно глупав човек и да маструбираш с дезодорант с капачка. Поне на опаки да го беше завъртела. Краставицата и тн и тн също са тъпотии, един вибратор струва от 30 до 130лв, не са толкова много пари.

Град
    Blondeland
    A, един въпрос към авторката - родопско ли е одеялото?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си