Цитирай Първоначално написано от marilyn
Цитирай Първоначално написано от Neli14
За тези които се интересувате ще ви кажа че тази вечер говорихме с брат ми най накрая. Аз бях в стаята ни пред компа той доиде да си ляга и си мълчеше както обикновено,обаче като си легна и ми каза така- сутрин не ми оправяй леглото аз ще си го оправям като се прибера от даскало.Аз мълча.После вика: във вторник ти ли ми оправя леглото или мама? Аз му казах че аз. Той млъкна и извади една такава от тъпите му физиономий и нз кво ми стана на мене обаче ми стана смешен и започнах да се подхилквам а той се нервира и вика: "Кво смешно ли ти е?" При което аз вече избухнах в смях и той излезе от стаята. После дойде и започна да ми разправя нещо което нз дали е вярно-каза че преди да се прибере оная вечер са били със Сашо (един наш фр) и сабили при една курва от нашия вход,таковали са я с тоя презерватив и двамата,и са се изнизали бързо от апартамента и накрая щото са видели гаджето и долу да паркира и са се скрили у нас набързо. (а оная вечер действително бяха със сашо у нас). А презерватива е останал на брат ми и не е имал време да го свали там при нея и дори е забравил и у нас да си го свали а през нощта като се е сабудил и е усетил че е с него го е махнал и го е сложил под чаршафа а на сутринта го е забравил там. Това е неговата версия аз му вярвам. Но като ми каза че и двамата са я таковали с 1 презерватив аз го попитах Как така? Той ми каза че презерватива е бил на Сашо но е имал само този смисъл само един и вика-Нямаше как трябваше с един да я оправяме. И аз си мълча и се чидя мн работи а той вика: "Първо свърши той после аз кво толко се чудиш.." И така сега вече разчупихме леда и сме както преди но не ми излиза мисълта от главата че можеби не съм опитала само неговата сперма.ХОра ако е така направо ще се хвърля от някаде как може такъв цирк да ми се случи на мене и мислите ли че наистина съм опитала от спермата на сашо защото на мен хич не ми се ще да е истина а с друг не бих могла да споделя целия тоя цирк мамка му

Или ти ни ебаваш или си мн тъпа и вярваш на казаното от брат ти... празнили се те в един презерватив.... ти лижеш спермата на брат си... малко откачено семейство,а?
ОМГ