- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е от брат ми
Ххаха да бе и да почнат да спят заедно =))Първоначално написано от x-qlusive
Не майтапа на страна.
Аз те разбирам ,че си го направила от чисто любопитство.Според мен не е нужно да говорите за това ,просто отиди и му кажи нещо /не свързано с тази тема/ и готово![]()
аз пък искам да спя с брат ми на-на-на-на-на![]()
и аз тва викам кво толкова лощо има брат ти да ти го вкара
аз имам сестра и ми праи свирки по някои пат или аз я лижа докато сварши![]()
нееем вече си имам такъв брат, ако не е разговора за лъжичката и падащоте дрехии не знам![]()
аз пък не мога да разбера що се срамуваш от брат си?срамувай се от теб..той не е правил нищо ненормално..ти си му опитала спермата това вече е гадно..така че нз що момчето ти е виновно![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от Neli14
Темата е евавка...това е невъзможно!!! Как ще му лиже спермата. А и данговориме, че тя се разводнява за некви минути и неприлича на сперма а ддз- на неква течност![]()
Само тези от вас които нямат брат/сестра могат да се хванат
Аз имам сестричка и гарантирам, че е невъзможно
Иначе това с презарватива и лъскането и аз съм го правил няколко пъти... нищо толкова необичайно
![]()
abe nared li si kak moje6 da lije6 spermata na brat si ili laje6 ili nz :o :o
при мен е почти същото - аз на 15 той на 16,само че сме в различни стаи както и да е,да ти кажа какво бих направила аз - ти знаеш,той знае - няма какво да говорите - продължете все 1 нищо не се е случило![]()
Абе темата мн ясно, че е ебавка. И аз имам брат ама кво да тръгна да му опитвам спермата, щото ми е интересно, а не съм спала още с момче... аре стиа... На някои май им харесва да се правят на интересни... А и авторката... да не си на 5!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
по-неудобно ще ти бъде ако брат ти разбере че си му "лизала" спермата...това що не го изпорти на майка си? не си постъпила добре като си и казала... всеки си има своите малки тайни, пък и на тая възраст е нормално да се самозадоволява!
![]()
CrAzY GiRls mAkE CrAzY ThInGs!
смятаааай лудата работа страшен проблем имаш направооо ходи се хвърли през терасата как ще спиш ся в една стая с него недей... срамно е..![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+ 1893278937493Първоначално написано от ValzZi
Направо ме разби с това ! Всички тръгнаха да дават компетентни съвети, а чак към края на първа страница се появява това мнение ! Не изчетох всичко, но се надявам да не прави пречатление само на 2 души, от всички, които са изчели темата !
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
олелеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
да да хора и аз имам брат но...никога не са ставали такива...гадости ауе не му казвай нищо че ще се изсели
забравила съм да се изповръщамето ги и него
между тфа...ауе нели..нещо не ти е ф ред сори че го казвам ама![]()
in defense of our dreams...
Нелии..Неленце...Ти като показа презерватива на майка си, що не и каза, че си опитала сперматаАми брат ти..що той се изчервява, я му кажи ти какво си направила, да видиш как ще му се оправи настроението
![]()
![]()
![]()
Благодаря на всички които ми дадоха някакъв съвет. А другите които само се базикате мога да ви кажа 1- замислете се дали и вие не сте правили глупости от които ви е срам после. Казах и пак ще го кажа-сега се чувствам адски тъпо от това че опитах спермата- и не съм я лизала,пила или каквото там казахте вие- просто си натопих пръста и опитах ! Това е,направих го от лиубопитство пак ви казвам и то савсем инстинктивно без да се замислям как ще се почувствам после. Престанете да се подигравате на чужд гръб защото и вие сте правили глупости за които после съжалявате !!!
Тва ми звучи като реклама на Sprite![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе не знам какво да направиш, за да почнете да си говорите както преди, ама знам какво да направиш ЗА ДА НЕ ТИ ГОВОРИ ЦЯЛ ЖИВОТ - кажи му тва с дегостацията![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
За тези които се интересувате ще ви кажа че тази вечер говорихме с брат ми най накрая. Аз бях в стаята ни пред компа той доиде да си ляга и си мълчеше както обикновено,обаче като си легна и ми каза така- сутрин не ми оправяй леглото аз ще си го оправям като се прибера от даскало.Аз мълча.После вика: във вторник ти ли ми оправя леглото или мама? Аз му казах че аз. Той млъкна и извади една такава от тъпите му физиономий и нз кво ми стана на мене обаче ми стана смешен и започнах да се подхилквам а той се нервира и вика: "Кво смешно ли ти е?" При което аз вече избухнах в смях и той излезе от стаята. После дойде и започна да ми разправя нещо което нз дали е вярно-каза че преди да се прибере оная вечер са били със Сашо (един наш фр) и сабили при една курва от нашия вход,таковали са я с тоя презерватив и двамата,и са се изнизали бързо от апартамента и накрая щото са видели гаджето и долу да паркира и са се скрили у нас набързо. (а оная вечер действително бяха със сашо у нас). А презерватива е останал на брат ми и не е имал време да го свали там при нея и дори е забравил и у нас да си го свали а през нощта като се е сабудил и е усетил че е с него го е махнал и го е сложил под чаршафа а на сутринта го е забравил там. Това е неговата версия аз му вярвам. Но като ми каза че и двамата са я таковали с 1 презерватив аз го попитах Как така? Той ми каза че презерватива е бил на Сашо но е имал само този смисъл само един и вика-Нямаше как трябваше с един да я оправяме. И аз си мълча и се чидя мн работи а той вика: "Първо свърши той после аз кво толко се чудиш.." И така сега вече разчупихме леда и сме както преди но не ми излиза мисълта от главата че можеби не съм опитала само неговата сперма.ХОра ако е така направо ще се хвърля от някаде как може такъв цирк да ми се случи на мене и мислите ли че наистина съм опитала от спермата на сашо защото на мен хич не ми се ще да е истина а с друг не бих могла да споделя целия тоя цирк мамка му
Нееееее, тва не може да е истина![]()
С един презерватив са го направили и двамата.................
Т'ва е или е*авка, или те е излъгал брат ти, или двамата са най - тъпите парчета, за които чувам...
+1Първоначално написано от Lady_B_
И на мене точно тва ми направи впечатление..колко много коментара и чак ехее кой подред е за тва че му е лизала спермата..Сички го подминават тва ще кажеш,че нищо не е![]()
И отчаяна започнах да търся някой коментар,който да е свързан с това колко отвратително е да вкусаш от на брат си спермата!! Aз имам сестра и много много не ми се получава сметката ама каквото и да е,ако имах брат никога ама никога нямаше дори да ми хрумне на ума да опитам каквото и да било
![]()
![]()
![]()
Просто темата си е чиста ебавка!!Иначе ако беше истина бих казала,че щях просто кат вида презерватива да го оставя където съм го намерила и се едно,че бищо не е ставало.. а в тая история "главната героиня" зима презерватива,опитва съдържанието му и после казва на майка си,че е намерила презерватив в леглото на брат си..ебати сериала!
![]()
![]()
О,о да и пропуснах да допълня-в тоя презератив е имало сперма от 2 момчета...иии сапунката е продадена за 10 лв на един мангал,който няма какво друго да прави и никога не му е останало време да се образова!!
koi po dqvolite 6te spodelq prezervativ s drugo mom4e koeto e svur6ilo predi tova sled koeto da spi s nego i nai nakraq da go ostavi na legloto![]()
bahti noobovete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от Neli14
Или ти ни ебаваш или си мн тъпа и вярваш на казаното от брат ти... празнили се те в един презерватив.... ти лижеш спермата на брат си... малко откачено семейство,а?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Били използвали двамата 1 презерватив![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СМЯТАЙ !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Е немам думи ! Продължавайте в същия дух дизертация ще мога да напиша после
![]()
![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Вие сте семейство ИЗВРАТЕНЯЦИ.......о и спокойно съвсем нормално е да лижеш спермата на брат ти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....ако сте семейство Адамс.........
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!