.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 123
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Вие сте семейство ИЗВРАТЕНЯЦИ.......о и спокойно съвсем нормално е да лижеш спермата на брат ти ....ако сте семейство Адамс.........
    УЖААС

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Цитирай Първоначално написано от Neli14
    За тези които се интересувате ще ви кажа че тази вечер говорихме с брат ми най накрая. Аз бях в стаята ни пред компа той доиде да си ляга и си мълчеше както обикновено,обаче като си легна и ми каза така- сутрин не ми оправяй леглото аз ще си го оправям като се прибера от даскало.Аз мълча.После вика: във вторник ти ли ми оправя леглото или мама? Аз му казах че аз. Той млъкна и извади една такава от тъпите му физиономий и нз кво ми стана на мене обаче ми стана смешен и започнах да се подхилквам а той се нервира и вика: "Кво смешно ли ти е?" При което аз вече избухнах в смях и той излезе от стаята. После дойде и започна да ми разправя нещо което нз дали е вярно-каза че преди да се прибере оная вечер са били със Сашо (един наш фр) и сабили при една курва от нашия вход,таковали са я с тоя презерватив и двамата,и са се изнизали бързо от апартамента и накрая щото са видели гаджето и долу да паркира и са се скрили у нас набързо. (а оная вечер действително бяха със сашо у нас). А презерватива е останал на брат ми и не е имал време да го свали там при нея и дори е забравил и у нас да си го свали а през нощта като се е сабудил и е усетил че е с него го е махнал и го е сложил под чаршафа а на сутринта го е забравил там. Това е неговата версия аз му вярвам. Но като ми каза че и двамата са я таковали с 1 презерватив аз го попитах Как така? Той ми каза че презерватива е бил на Сашо но е имал само този смисъл само един и вика-Нямаше как трябваше с един да я оправяме. И аз си мълча и се чидя мн работи а той вика: "Първо свърши той после аз кво толко се чудиш.." И така сега вече разчупихме леда и сме както преди но не ми излиза мисълта от главата че можеби не съм опитала само неговата сперма.ХОра ако е така направо ще се хвърля от някаде как може такъв цирк да ми се случи на мене и мислите ли че наистина съм опитала от спермата на сашо защото на мен хич не ми се ще да е истина а с друг не бих могла да споделя целия тоя цирк мамка му

Или ти ни ебаваш или си мн тъпа и вярваш на казаното от брат ти... празнили се те в един презерватив.... ти лижеш спермата на брат си... малко откачено семейство,а?
    ОМГ
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от PUSS
    аз имам сестра и ми праи свирки по някои пат или аз я лижа докато сварши
    Fuck you bitches ;p

Град
    в спалнята ти ;]
    Цитирай Първоначално написано от PUSS
    аз имам сестра и ми праи свирки по някои пат или аз я лижа докато сварши
    ИСТИНСКАТА БРАТСКА ЛЮБОВ !!

А как ли се е почувствала майката. Идва малката дъщеричка и вика "Мамо виж капута на брат ми" и го размахва пред лицето и ..... горката женица.... на нея и е било още по-неудобно. Въпреки че са родители и те са хора...

Значи си опитала спермата на 2 момчета.
    2 в 1.
    Манджа..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Такам, първо няма нищо страшно в това, че брат ти мастурбира.

Второ-по-добре да му беше оставила леглото неоправено с презерватива на него, отколкото да го хвърляш и да правиш ситуацията двойно по-неудобна..

А тая момък, да се научи да си хвэрля боклучетата.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Според мен брат ти е гей. Помислил си е, тъй като знаеш, че е бил с някъв Сашо там, че ти си си помислила, че те са прайли нещо заедно, затова, ако следиш полета на мисълта ми, понеже това, което си мисли той, че си си помислила ти е вярно, той решава да измисли нещо, което е скалъпено за 2 минути и малко, адски неправдоподобно, за да се измъкне от ситуацията. НОО не тряа го мразиш, и гейовете са хора... някакви...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Il cavaliere del male
    Според мен брат ти е гей. Помислил си е, тъй като знаеш, че е бил с някъв Сашо там, че ти си си помислила, че те са прайли нещо заедно, затова, ако следиш полета на мисълта ми, понеже това, което си мисли той, че си си помислила ти е вярно, той решава да измисли нещо, което е скалъпено за 2 минути и малко, адски неправдоподобно, за да се измъкне от ситуацията. НОО не тряа го мразиш, и гейовете са хора... някакви...
    хихиих добра теория !
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от shonii<3
    Ти на колко години си, че не разбрах...
    Както и да е на 15 е, все пак е нормално да мастурбира, а и не е изключено да е спал с момиче !
    Ако бях на твое място щях да поговоря с него и тем подобни..но ако си доста по-малка от него, ще разбера защо те е срам да говориш за това ии мен ако питаш не е трябвало да го показваш на майка си!

+1
    Според мен също не е трябвало да го показваш на майкати,а само да поговориш с него.

Цитирай Първоначално написано от Oposum
    А как ли се е почувствала майката. Идва малката дъщеричка и вика "Мамо виж капута на брат ми" и го размахва пред лицето и
    ти уби всичко децко в мене просто
    Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от Oposum
    А как ли се е почувствала майката. Идва малката дъщеричка и вика "Мамо виж капута на брат ми" и го размахва пред лицето и ..... горката женица.... на нея и е било още по-неудобно. Въпреки че са родители и те са хора...
    Boje tova e vqrno naistina

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    За тези които се интересувате ще ви кажа че тази вечер говорихме с брат ми най накрая. Аз бях в стаята ни пред компа той доиде да си ляга и си мълчеше както обикновено,обаче като си легна и ми каза така- сутрин не ми оправяй леглото аз ще си го оправям като се прибера от даскало.Аз мълча.После вика: във вторник ти ли ми оправя леглото или мама? Аз му казах че аз. Той млъкна и извади една такава от тъпите му физиономий и нз кво ми стана на мене обаче ми стана смешен и започнах да се подхилквам а той се нервира и вика: "Кво смешно ли ти е?" При което аз вече избухнах в смях и той излезе от стаята. После дойде и започна да ми разправя нещо което нз дали е вярно-каза че преди да се прибере оная вечер са били със Сашо (един наш фр) и сабили при една курва от нашия вход,таковали са я с тоя презерватив и двамата,и са се изнизали бързо от апартамента и накрая щото са видели гаджето и долу да паркира и са се скрили у нас набързо. (а оная вечер действително бяха със сашо у нас). А презерватива е останал на брат ми и не е имал време да го свали там при нея и дори е забравил и у нас да си го свали а през нощта като се е сабудил и е усетил че е с него го е махнал и го е сложил под чаршафа а на сутринта го е забравил там. Това е неговата версия аз му вярвам. Но като ми каза че и двамата са я таковали с 1 презерватив аз го попитах Как така? Той ми каза че презерватива е бил на Сашо но е имал само този смисъл само един и вика-Нямаше как трябваше с един да я оправяме. И аз си мълча и се чидя мн работи а той вика: "Първо свърши той после аз кво толко се чудиш.." И така сега вече разчупихме леда и сме както преди но не ми излиза мисълта от главата че можеби не съм опитала само неговата сперма.ХОра ако е така направо ще се хвърля от някаде как може такъв цирк да ми се случи на мене и мислите ли че наистина съм опитала от спермата на сашо защото на мен хич не ми се ще да е истина а с друг не бих могла да споделя целия тоя цирк мамка му
    брат ти е голем фантазьор

Град
    in the sky next to 7th cloud
    tova e kato nqkoi lo6 nau4no fantasti4en film.. ..da ti kaja brat ti nqma ak1l vs16tnost i dvamata nqmat ak1l 4e s edin prezervativ..a kolkoto do teb trqbva da prieme6 4e naistina si upitala spermata i na drugiq..no ne se trevoji toi ne e razbral...
    Лудите движат света.

Сигурно незнаеш какъв вкус има и лайното му... Какво чакаш ?

кой знае кога ще бъда с момче и ще видя сперма.

ako ima6 zor ili merak az sam na sre6ta

Re: Срам ме е от брат ми

Веднъж намерих презерватив със *** знаете със на момчетата нещото там под чаршафа на брат ми. Той е на 15 и спим в една стая с него и сяка сутрин му оправям аз леглото виждала съм го гол много пъти но така сме от малки но сега се чувствам адски тъпо и ме е срам от него защото той разбра че аз съм намерила презерватива защото вечерта си легнахме по едно и също време а аз му оправих леглото тогаваи нямаше нищо под чаршафа а на сутринта когато му го оправях намерих презерватива и после казах на мама и тя каза че е нормално той да прави така и ми каза да го хвърля.Аз го хвърлих но той като се прибра и видя че е оправено леглото се изчерви и нищо не каза и цяла вечер не говори с мен тогава и аз също с него. После започнахме да си говориме но от тогава ми е много неудобно и не го виждам по начина по който преди го виждах и някак ме е срам от него защото преди да покажа презерватива на мама ми беше интересно да видя сперма защото не бях виждала на живо и дори го отворих и я пипнах и само малко лизнах да видя какъв вкус има защото от брат ми не ме е гнус но после се почувствах доста идиотски. Сега след сичко гледам брат ми с други очи и ми е много неудобно като говоря с него чуствам се тъпо. Какво да права моля ви кажете как да направя да не ме е срам от него какво да му кажа или направя?
    не бях чувал момиче да опита вкуса на спермата на брат си от хвърлен презерватив, та по проблема ви, всичко ще си дойде на мястото с времето и пак ще си говорите нормално

ми като вече си пробвала сперма пробвала ли си да правиш свирки щото както си го подкарала ще му го налапаш
    .!.. •(-_-)• ..!.

БОЛНИЦА?!
    Пътищата се разделят,но и се пресичат истинските приятели никога не се отричат!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Според мен трябва да те е срам от теб си! Не може да си толкова проста, честно! Че пък и казала на мама...бахти тъпото парче
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Според мен трябва да те е срам от теб си! Не може да си толкова проста, честно! Че пък и казала на мама...бахти тъпото парче
    Не я нападай де!Било й е любопитно просто.Тази версия, че брат ти може да е гей е напълно смислена, но .........!Защо и двамата ще използват един презарватив, смешно е даже и да си го представя! Я се рови в history-to на брат си може да видиш някой гей сайт!Поне да си сигурна, дали те лъже или не!А това, че си вкусала спермата бих те питал: ,,Нормална ли си?''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
    Еми преодолей го... нормално е всеки лъска... сякаш пък ти не мастурбираш
    +1

Повече от фен
    taq tema e ebavka nali ???
    внучка мИчта

На всички които ме мислят за тъпанарка бих им казала да спрат да четат темата щом не им е интересна а на тези които мислят темата за така наречена "ебавка" да продължават да я мислят за такава защото така или иначе с нищо не ми помагат.Хора случват се неща които не мога да споделя с никой нито с брат ми нито с майка ми да не говоря с приятели за тва е тоя сайт а не за да ме обиждате защото казах го и пак ще го кажа-и вие сте вършили много глупости както аз със спермата на брат ми така че когато ми казвате че съм глупава се замислете дали и вие не сте!!! В нас започват да стават едни дразги вече и мислч че за всичко аз съм виновна защото снощи майка ми е казала на баща ми за презерватива и после баща ми е казал на брат ми няква забележка или нз кво точно му е казал и после като си легнахме брат ми ми каза че ще ме убие само наще ако ги нямаше и аз веднага се сетих че наще са му правили забележка.Сутринта като ставахме за даскало наще ги няма сутрин по принцип и той ми се разкрещя и каза че щял да каже на наще едно нещо което аз бях направила преди няма значение какво но ако го направи наще ще ме разстрелят просто.. после излезе тръшна вратата и каза че щял да ме оправи. Сега не знам дали е казал още на наще или не но направо не знам каде се намирам вече и ми е суперпритеснено постоянно. И мога да ви кажа че брат ми не е гей имал си е гаджета.Мога също да ви кажа че в презерватива имаше доста сперма така че със сигурност е била от двамата. А това че съм я опитала вече не ме притеснява всяко момиче гълта така че аз само съм я лизнала и не съм я пила това не ми пука вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си