- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е от брат ми
УЖААСПървоначално написано от pifiella
![]()
![]()
![]()
ОМГПървоначално написано от marilyn
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ИСТИНСКАТА БРАТСКА ЛЮБОВ !!Първоначално написано от PUSS
А как ли се е почувствала майката. Идва малката дъщеричка и вика "Мамо виж капута на брат ми" и го размахва пред лицето и ..... горката женица.... на нея и е било още по-неудобно. Въпреки че са родители и те са хора...
Такам, първо няма нищо страшно в това, че брат ти мастурбира.
Второ-по-добре да му беше оставила леглото неоправено с презерватива на него, отколкото да го хвърляш и да правиш ситуацията двойно по-неудобна..
А тая момък, да се научи да си хвэрля боклучетата.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Според мен брат ти е гей. Помислил си е, тъй като знаеш, че е бил с някъв Сашо там, че ти си си помислила, че те са прайли нещо заедно, затова, ако следиш полета на мисълта ми, понеже това, което си мисли той, че си си помислила ти е вярно, той решава да измисли нещо, което е скалъпено за 2 минути и малко, адски неправдоподобно, за да се измъкне от ситуацията. НОО не тряа го мразиш, и гейовете са хора... някакви...
хихиих добра теория !Първоначално написано от Il cavaliere del male
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от shonii<3
+1
Според мен също не е трябвало да го показваш на майкати,а само да поговориш с него.
ти уби всичко децко в мене простоПървоначално написано от Oposum
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
Първоначално написано от Oposum
Boje tova e vqrno naistina
![]()
![]()
![]()
![]()
брат ти е голем фантазьорПървоначално написано от Neli14
![]()
tova e kato nqkoi lo6 nau4no fantasti4en film....da ti kaja brat ti nqma ak1l vs16tnost i dvamata nqmat ak1l 4e s edin prezervativ..a kolkoto do teb trqbva da prieme6 4e naistina si upitala spermata i na drugiq..no ne se trevoji toi ne e razbral...
![]()
![]()
![]()
![]()
Лудите движат света.
Сигурно незнаеш какъв вкус има и лайното му... Какво чакаш ?
кой знае кога ще бъда с момче и ще видя сперма.
ako ima6 zor ili merak az sam na sre6ta![]()
Първоначално написано от Neli14
не бях чувал момиче да опита вкуса на спермата на брат си от хвърлен презерватив, та по проблема ви, всичко ще си дойде на мястото с времето и пак ще си говорите нормално
ми като вече си пробвала сперма пробвала ли си да правиш свирки щото както си го подкарала ще му го налапаш
.!.. •(-_-)• ..!.
БОЛНИЦА?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пътищата се разделят,но и се пресичат истинските приятели никога не се отричат!
Според мен трябва да те е срам от теб си! Не може да си толкова проста, честно! Че пък и казала на мама...бахти тъпото парче![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не я нападай де!Било й е любопитно просто.Тази версия, че брат ти може да е гей е напълно смислена, но .........!Защо и двамата ще използват един презарватив, смешно е даже и да си го представя!Първоначално написано от Mr.Crowley
Я се рови в history-to на брат си може да видиш някой гей сайт!Поне да си сигурна, дали те лъже или не!А това, че си вкусала спермата бих те питал: ,,Нормална ли си?''
Първоначално написано от ScionOfStorm
taq tema e ebavka nali ???![]()
внучка мИчта
На всички които ме мислят за тъпанарка бих им казала да спрат да четат темата щом не им е интересна а на тези които мислят темата за така наречена "ебавка" да продължават да я мислят за такава защото така или иначе с нищо не ми помагат.Хора случват се неща които не мога да споделя с никой нито с брат ми нито с майка ми да не говоря с приятели за тва е тоя сайт а не за да ме обиждате защото казах го и пак ще го кажа-и вие сте вършили много глупости както аз със спермата на брат ми така че когато ми казвате че съм глупава се замислете дали и вие не сте!!! В нас започват да стават едни дразги вече и мислч че за всичко аз съм виновна защото снощи майка ми е казала на баща ми за презерватива и после баща ми е казал на брат ми няква забележка или нз кво точно му е казал и после като си легнахме брат ми ми каза че ще ме убие само наще ако ги нямаше и аз веднага се сетих че наще са му правили забележка.Сутринта като ставахме за даскало наще ги няма сутрин по принцип и той ми се разкрещя и каза че щял да каже на наще едно нещо което аз бях направила преди няма значение какво но ако го направи наще ще ме разстрелят просто.. после излезе тръшна вратата и каза че щял да ме оправи. Сега не знам дали е казал още на наще или не но направо не знам каде се намирам вече и ми е суперпритеснено постоянно. И мога да ви кажа че брат ми не е гей имал си е гаджета.Мога също да ви кажа че в презерватива имаше доста сперма така че със сигурност е била от двамата. А това че съм я опитала вече не ме притеснява всяко момиче гълта така че аз само съм я лизнала и не съм я пила това не ми пука вече.