На всички които ме мислят за тъпанарка бих им казала да спрат да четат темата щом не им е интересна а на тези които мислят темата за така наречена "ебавка" да продължават да я мислят за такава защото така или иначе с нищо не ми помагат.Хора случват се неща които не мога да споделя с никой нито с брат ми нито с майка ми да не говоря с приятели за тва е тоя сайт а не за да ме обиждате защото казах го и пак ще го кажа-и вие сте вършили много глупости както аз със спермата на брат ми така че когато ми казвате че съм глупава се замислете дали и вие не сте!!! В нас започват да стават едни дразги вече и мислч че за всичко аз съм виновна защото снощи майка ми е казала на баща ми за презерватива и после баща ми е казал на брат ми няква забележка или нз кво точно му е казал и после като си легнахме брат ми ми каза че ще ме убие само наще ако ги нямаше и аз веднага се сетих че наще са му правили забележка.Сутринта като ставахме за даскало наще ги няма сутрин по принцип и той ми се разкрещя и каза че щял да каже на наще едно нещо което аз бях направила преди няма значение какво но ако го направи наще ще ме разстрелят просто.. после излезе тръшна вратата и каза че щял да ме оправи. Сега не знам дали е казал още на наще или не но направо не знам каде се намирам вече и ми е суперпритеснено постоянно. И мога да ви кажа че брат ми не е гей имал си е гаджета.Мога също да ви кажа че в презерватива имаше доста сперма така че със сигурност е била от двамата. А това че съм я опитала вече не ме притеснява всяко момиче гълта така че аз само съм я лизнала и не съм я пила това не ми пука вече.