вчера не се прибрах в нас след даскало-бях с една позната от 11кл в тях и се прибрах сутринта един час преди даскало.Наще не ми казаха нищо въпреки че бях сигурна че ще ме пребият от бой но тва изобщо не ми пука просто съм супер претръпнала вече а те дори и не ми направиха забележка правят се че не съществувам в тоя дом.извинявайте ако нещо объркано пища просто преди да се пребера преди малко пих насила долу в кафето няколко мартинита и се чувствам мн по добре просто не ми пука толко.продължавам да пиша заради хората които се опитаха да ми помогнат но напразно защото не знаят какво се случи в нас след като ме испя брат ми.с мойта позната също пихме в тях мисля че алкохола ми помага доста.разказах и сичко и на нея и тя ме разбра наистина дори плака заедно с мен мн е печена въпреки че не я познавам мн добре.искам да ми кажете дали нейния съвет е правилен просто. първо да ви кажа кво стана в нас и кво каза брат ми на наще-на миналия ми рожден ден преди 1г някаде в нас се бяхме събрали приятелите от блока някои съученици и едни момчета от 128мо.Мн хора бяхме в нас купона беше върховен оше го помнят сички.И ест и брат ми беше де.Аз по принцип алкохол не обичам да пия и сички го знаят това.,сички се бяха натряскали яко и се бяха хванали на бас че не мога да изпия две чаши водка на екс.викаха ми детенце бебенце имала съм жълтоолколо устата и нз кво.и ме издразниха и им казах да ми сипят.сипаха ми първата чаша и аз затворих очи и я испих на екс-после направо ми се назълзиха очите щях да повърна обаче сички така се изкефиха че ми дойде powera и викам-давайте втората и испих и нея.почнахме да денсиме неквп и след 20мин някаде направо се отрязах яко.те ми сипваха още и нз колко съм пила още.от там нататък има един единствен момент в който помня че бях в мойта стая гола с няки от момчетата нз двама или трима са били но кои не знам.от там нататък не помня нищо.не знам какво сме правили или те на мен но се оказах в съзнание към 5-6 на другия ден чисто гола в леглото на брат ми и бях завита с едно яке на мойта съученичка.Като се сабудих просто не знаех каде се намирам идеше ми да се хвърля през прозореца защото нищо не си спомнях и не знаех дори защо съм гола защо съм в на брат ми леглото и кой ме е видял и какво е правил с мене.веднага се пипнах там обаче си бях още девствена никой не ме беше отворил поне.облякох се отидох във хола и брат ми беше там с двама приятели само сички други си бяха тръгнали.те като ме видяха и единия се изхили така гадно а другия ми вика:ехее как сме стриптизиорката-илинещо от сорта ми каза.а брат ми нищо не каза тогава.аз отидох в кухнята не знаех какво да кажа.после като си тръгнаха от нерви се разкрещях на брат ми а той изглеждаше като виновен.а той също беше доста пиян но и доста по трезвен от мен снощната вечер.това което той ми каза беше че сички са викали в един глас:стриптийс,стриптис и са ме качили няма да им казвам имената едни момчета на масата и съм започнала да се сабличам те са ме досаблекли и съм останала чисто гола и съм играла на масата така пред сички-и ас го попитах той това сичко ли е видял при което той ми отговори-да но просто тогава е бил много пиян и само се е кефел и той и затова нищо не е направил.аз тогава се разплаках такова и той ми каза че са идвали комшийте до нас да правят забележка за музиката и са ме видели и те чисто гола как играя на масата.после са ме завели момчетата в наща стая и са влизали и излизали постоянно от там но не е видял какво са ми правили или аз какво съм им правила..и пак му крещях защо е позволил това но каза че и той мн неща не си спомня някои неща са му разказали другите на сутринта и че е бил адски пиян и той.след този случай не ходих два дни на даскало и после когато отидох никой нищо не е казвал за това какво съм правила явно брат ми им е казал на сички да си мълчат.за това и бързо отмина и на мен и на брат ми това което стана. сичко това брат ми испорти на наще дори е казал най малките подробности.а тях най вече ги вбеси това че са ме видели Стоименови комшиите.сега за родителите ми съм най долната курвичка на света а ако им кажа че съм още девствена няма да ми повярват. Мойта позната от 11а ме посъветва да говоря с брат ми и да го навия да каже на наще че всико което е им е казал за купона е било лъжа само за да ми го върне за презерватива. Мисля че савета и е добър но кажете и вие дали да направя това или друго нз просто аз нищо не мога да измисля. Брат ми не мо говори все още и ми се дуе,нямам представа как да говоря с него нещата между мен и него са се влошили до крайна степен.Днес се скарахме даже и то мн жестоко за едната глупост просто за нещо супер незначително. Тва е благодаря на тези които ме разбират и ми помагат