- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е от брат ми
Да бе...лизнала на брат си спермата и казала на майка си...
Айде моля ти се,престани с тия тъпи глупости![]()
Тя я е лизала, но не е казала за това на майка сиПървоначално написано от sexita
П.П. Може да стане Сомелиер![]()
и все пак не и се присмивайте щтот и на вас ви са се случвали такива неща а и помогнете затва е темата..тя незнае как да постъпи е аз не мога да и помогна нямам брат или сестра и не ми са се случвали такива работи и нз...а за тези които мислят че тва е ебавка...я помислете пак кат ви се случи нешо такова![]()
![]()
![]()
Абе земете да пробвате и някоя поза какво толкова нали ти е брат и нете е гнус от него![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от Neli14
Милото то вече взе да се извинява за постъпката си на вас...Спрете да я упреквате...Аз те разбирам-било ти е интересно какъв вкус има и т.н. Просто или му кажи,че няма нищо странно в тва,че мастубира и че все още си е твоя брат (Но в никакъв случай не му казвай какво си направила със спермата),или не казвай нищо и той ще забрави и пак ще сте си близки..Според мен обаче по=добре да поговорите(аз така бих направила)
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ако трябва да бъда искрен реших, че тука все пак има хора, които знаят как се пише във форум, пък и в темата не пишат за пръв път... очевидно аборигена си остава абориген, просто щото е умствено ограничен. Ако няма рима удари ма.
Онзи человячец с поста тип поема "Теория на вероятностите и ако-тата" какво все пак цели да каже, че честно казано аз не р
вчера не се прибрах в нас след даскало-бях с една позната от 11кл в тях и се прибрах сутринта един час преди даскало.Наще не ми казаха нищо въпреки че бях сигурна че ще ме пребият от бой но тва изобщо не ми пука просто съм супер претръпнала вече а те дори и не ми направиха забележка правят се че не съществувам в тоя дом.извинявайте ако нещо объркано пища просто преди да се пребера преди малко пих насила долу в кафето няколко мартинита и се чувствам мн по добре просто не ми пука толко.продължавам да пиша заради хората които се опитаха да ми помогнат но напразно защото не знаят какво се случи в нас след като ме испя брат ми.с мойта позната също пихме в тях мисля че алкохола ми помага доста.разказах и сичко и на нея и тя ме разбра наистина дори плака заедно с мен мн е печена въпреки че не я познавам мн добре.искам да ми кажете дали нейния съвет е правилен просто. първо да ви кажа кво стана в нас и кво каза брат ми на наще-на миналия ми рожден ден преди 1г някаде в нас се бяхме събрали приятелите от блока някои съученици и едни момчета от 128мо.Мн хора бяхме в нас купона беше върховен оше го помнят сички.И ест и брат ми беше де.Аз по принцип алкохол не обичам да пия и сички го знаят това.,сички се бяха натряскали яко и се бяха хванали на бас че не мога да изпия две чаши водка на екс.викаха ми детенце бебенце имала съм жълтоолколо устата и нз кво.и ме издразниха и им казах да ми сипят.сипаха ми първата чаша и аз затворих очи и я испих на екс-после направо ми се назълзиха очите щях да повърна обаче сички така се изкефиха че ми дойде powera и викам-давайте втората и испих и нея.почнахме да денсиме неквп и след 20мин някаде направо се отрязах яко.те ми сипваха още и нз колко съм пила още.от там нататък има един единствен момент в който помня че бях в мойта стая гола с няки от момчетата нз двама или трима са били но кои не знам.от там нататък не помня нищо.не знам какво сме правили или те на мен но се оказах в съзнание към 5-6 на другия ден чисто гола в леглото на брат ми и бях завита с едно яке на мойта съученичка.Като се сабудих просто не знаех каде се намирам идеше ми да се хвърля през прозореца защото нищо не си спомнях и не знаех дори защо съм гола защо съм в на брат ми леглото и кой ме е видял и какво е правил с мене.веднага се пипнах там обаче си бях още девствена никой не ме беше отворил поне.облякох се отидох във хола и брат ми беше там с двама приятели само сички други си бяха тръгнали.те като ме видяха и единия се изхили така гадно а другия ми вика:ехее как сме стриптизиорката-илинещо от сорта ми каза.а брат ми нищо не каза тогава.аз отидох в кухнята не знаех какво да кажа.после като си тръгнаха от нерви се разкрещях на брат ми а той изглеждаше като виновен.а той също беше доста пиян но и доста по трезвен от мен снощната вечер.това което той ми каза беше че сички са викали в един глас:стриптийс,стриптис и са ме качили няма да им казвам имената едни момчета на масата и съм започнала да се сабличам те са ме досаблекли и съм останала чисто гола и съм играла на масата така пред сички-и ас го попитах той това сичко ли е видял при което той ми отговори-да но просто тогава е бил много пиян и само се е кефел и той и затова нищо не е направил.аз тогава се разплаках такова и той ми каза че са идвали комшийте до нас да правят забележка за музиката и са ме видели и те чисто гола как играя на масата.после са ме завели момчетата в наща стая и са влизали и излизали постоянно от там но не е видял какво са ми правили или аз какво съм им правила..и пак му крещях защо е позволил това но каза че и той мн неща не си спомня някои неща са му разказали другите на сутринта и че е бил адски пиян и той.след този случай не ходих два дни на даскало и после когато отидох никой нищо не е казвал за това какво съм правила явно брат ми им е казал на сички да си мълчат.за това и бързо отмина и на мен и на брат ми това което стана. сичко това брат ми испорти на наще дори е казал най малките подробности.а тях най вече ги вбеси това че са ме видели Стоименови комшиите.сега за родителите ми съм най долната курвичка на света а ако им кажа че съм още девствена няма да ми повярват. Мойта позната от 11а ме посъветва да говоря с брат ми и да го навия да каже на наще че всико което е им е казал за купона е било лъжа само за да ми го върне за презерватива. Мисля че савета и е добър но кажете и вие дали да направя това или друго нз просто аз нищо не мога да измисля. Брат ми не мо говори все още и ми се дуе,нямам представа как да говоря с него нещата между мен и него са се влошили до крайна степен.Днес се скарахме даже и то мн жестоко за едната глупост просто за нещо супер незначително. Тва е благодаря на тези които ме разбират и ми помагат
Izvinqvam se za kirilicata! Chesno da vi kaja ne znam na kogo da vqrvam ama strashen scenarii stana veche a ?!
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Има доста основания да ти вярвам
Дукато четох поста ти от едно нещо
направо тръпки ме побиха ..
а именно, че си претръпнала на бой![]()
Не е хуу момиче да претръпва на бой, сещаш се![]()
Виж аз какво щи кажа.
Брат ти и да излъже, че не е било истина ефекта няма да е много
голям
По-голям ефект ще има, ако отидеш
сама на гениколог и му кажеш да те провери
дали си девствена, и като се обедиш, че си такава
ще навиеш майка си да идете, че да види с очите си, че
все още си девствена и всичко е окей
Праволинейно с това ще трябва да навиеш и брат ти,
да им каже, че е преувеличил малко даже доста.
Можеш да промениш малко сценария ...
но според мен това сякаш е най-доброто
И да не забравиш, че
"Всеки си има своята истина !"
Това за боя ме впечатли доста наистина. Незнам какво мога да те посъветвам , но делата ти не са никак розови. Единственото нещо което мога да ти пожелая е бързо да се справиш с проблемите и още по - бързо да погледнеш напред. УСПЕХ
Леле...ами какво да те посъветвам...Мисля,че zero добре ти го каза.След известно време,ще ви простят и ще забравят.Въпрос на време...
Аз имах един случай с братовчед ми...Всъщност той ми се пада втори братовчед.На 20 години е.Та когато бяхме на море с мама и там още приятели,той работеше там.И леля ми(неговата майка) също беше с нас...Та една вечер си беше довел един приятел(по-голям от него) и излизахме всички.Когато отидохме в кръчмата(хах ...имаше народна музика САМО и слава Богу де),почнахме да играем хора там...със леля ми и една друга.Та неговия приятел и той ме гледаха доста...Поръчаха ми бира и някви такива.Пък после братовчед ми каза на майка ми да ме остави за една седмица при него,че целият му персонал ше ме гледа като писано яйце(работеше...нещо като шеф на един хотел).Обаче мама не искаше де.Хах...И само се гледахме с него цяла вечер.Не е било някво мръснишки де,просто си се усмихвахме.Та накрая,като трябваше да си тругваме като излязохме от кръчмата,братовчед ми ме хвана за ръка и ми каза да тръгвам с него,да ходим на дискотека-аз,той и неговия приятел...На мен ми беше все тая,честно!Дали ше се прибера в хотела или ше остана с тях...Обаче майка ми се поядоса и вика тръгвай.И аз тръгнах,но бях по-назад от тях...И се бяхме хванали за ръце с братовчед ми и си ходехме(пребирахме се),говорехме си за даскало и колко е висок...Обаче през цялото време си държахме ръцете.Накрая изпреварихме всички и седнахме на пейката пред хотела и аз му говорех за едно мое бифше гадже.Чакахме наще...Тогава мама ми звънна по телефона ядосана и ме питаше къде съм.Пък аз си бях на пейката и й говоря някво спокойно...После не исках да се прибера в стаята,ами да си говоря с братовчед ми,щото никога преди не сме си говорили така,от както се познаваме.Ама се прибрах,щото не исках неприятности.
Та като влязахме в стаята тя ми се развика,как съм могла да се държа така курвенски...Че сигурно сме се целували![]()
![]()
И сигурно,че той дори е искал да спи с мен и някви такива.Че съм се била напила,което не беше вярно!И аз си викам,абе тя нормална ли е?! Това все пак е братовчед ми,как ше се целувам с него?!?!?!
Цялата почивка си я развалихме...и аз плаках много,защото ме нагрубяваше без причина.Накрая ми се извини...и така.Сега е забравено.
![]()
Така,че и при теб ще отмине,споко!Просто родителите ти трябва да разберат,че много страдате и двамата...и че съжалявате за стореното.
аз само ще написха : абе вие нормални ли сте или тъпи какви хора има в днешно време ....
първо: как може се натряскаш като казак и тн.. (ако е вярно)
второ: брат ти или е най-големия дебил на света, че го е позволил това пиян не пиян къв иска да е или е манаф някой или улав..
трето: ти си много проста бе как може казваш на майка ти за презарватива човека - мъжа просто трябва да разпуска факт физиологичен не е грешно или лошо даже по добре щото така не става некакъв загорелец и може си държи к*ра у гащите а не да лети като някой финикиец като види гъз....
бях писал че си много зле тоя варян остава ама се замислям може ти да не си зле... ти може за нищо да не си виновна
аре стига бе! кво толкова! момчето маструбира! и ти го правиш! няма нищо ненормално в това! намерила си презерватив и точка. Кат'чели ти си му правила нещо та те е срам. нормално е момче на 15 години е как няма да лъска. продължаваш да се държиш с него както и до сега тва е.
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Няма нищо смешно в написаното на Нели , напротив мисля , че трябва да се отнесете напълно сериозно към проблема , защото момичето наистина изглежда отчаяно ..
ауее ей Джак?!
как ша няма нищо смешно?!а да тфа не е смешно-...ТЪЖНО Е!!
ти ..ти виджаш ли колко тъпо и нелепо звучи..
аз като го прочетох пъряия път си помислих че се ебава ама съвсем сериозно си прави голЕм базичец!!!
in defense of our dreams...
Изчукай го!Първоначално написано от Neli14
Иска ти се,нали![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
predloji mu da kaje na va6te 4e e izlugal sre6tu svirka mislq 4e 6te se suglasi![]()
Maleee ТИ МЕ РАЗБИ. С четери коментара ме накара да се пукна от смях.
1 коментар - намерила си кондом на брат си и си му пробвала спермата
2 коментар - брат ти го е правил с един кондом използван от друго момче => си пробвала и на авера му.
после казваш как си се напила, правила си стрптииз и всички са те видели гола
ама то бива да си зле, ма чак толкоз
Отначало не смятах да ти пиша такива коментари, ама ти постепенно се зариваш сама![]()
само остава да кажеш, че сте направили групов цялото семейство и ще мога да умра спокоен. хора съдете ме колкото си искате ама да направиш толкоз тъпо неща. пхъахаухъахауъахуаахаъуах уаъуахуахаъуахуахуъойхгхо хох
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()