Леле...ами какво да те посъветвам...Мисля,че zero добре ти го каза.След известно време,ще ви простят и ще забравят.Въпрос на време...
Аз имах един случай с братовчед ми...Всъщност той ми се пада втори братовчед.На 20 години е.Та когато бяхме на море с мама и там още приятели,той работеше там.И леля ми(неговата майка) също беше с нас...Та една вечер си беше довел един приятел(по-голям от него) и излизахме всички.Когато отидохме в кръчмата(хах ...имаше народна музика САМО и слава Богу де),почнахме да играем хора там...със леля ми и една друга.Та неговия приятел и той ме гледаха доста...Поръчаха ми бира и някви такива.Пък после братовчед ми каза на майка ми да ме остави за една седмица при него,че целият му персонал ше ме гледа като писано яйце(работеше...нещо като шеф на един хотел).Обаче мама не искаше де.Хах...И само се гледахме с него цяла вечер.Не е било някво мръснишки де,просто си се усмихвахме.Та накрая,като трябваше да си тругваме като излязохме от кръчмата,братовчед ми ме хвана за ръка и ми каза да тръгвам с него,да ходим на дискотека-аз,той и неговия приятел...На мен ми беше все тая,честно!Дали ше се прибера в хотела или ше остана с тях...Обаче майка ми се поядоса и вика тръгвай.И аз тръгнах,но бях по-назад от тях...И се бяхме хванали за ръце с братовчед ми и си ходехме(пребирахме се),говорехме си за даскало и колко е висок ...Обаче през цялото време си държахме ръцете.Накрая изпреварихме всички и седнахме на пейката пред хотела и аз му говорех за едно мое бифше гадже.Чакахме наще...Тогава мама ми звънна по телефона ядосана и ме питаше къде съм.Пък аз си бях на пейката и й говоря някво спокойно...После не исках да се прибера в стаята,ами да си говоря с братовчед ми,щото никога преди не сме си говорили така,от както се познаваме.Ама се прибрах,щото не исках неприятности.
Та като влязахме в стаята тя ми се развика,как съм могла да се държа така курвенски...Че сигурно сме се целували И сигурно,че той дори е искал да спи с мен и някви такива.Че съм се била напила,което не беше вярно!И аз си викам,абе тя нормална ли е?! Това все пак е братовчед ми,как ше се целувам с него?!?!?! Цялата почивка си я развалихме...и аз плаках много,защото ме нагрубяваше без причина.Накрая ми се извини...и така.Сега е забравено.

Така,че и при теб ще отмине,споко!Просто родителите ти трябва да разберат,че много страдате и двамата...и че съжалявате за стореното.