.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    bulgaria

Как да му привлека вниманието?

Помощ с момчетата? ... Искам да кажа,че съм лудо влюбена в едно момче...но не съм единствената...а той май си мисли,че аз се ебавам с него и го лъжа...а не е така...моля ви кажете ми как да му привлека вниманието
    LqlQ ;PpP

Град
    bulgaria
    Аа да...забравих..опитвам се да му докажа,че го обичам истински,макар и да не е от далго време...той или не вярва,че за кратко време мога да обикна някой...или пък ме мисли за някво лапе,което незнае какво е да обича...
    LqlQ ;PpP

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не мога да бъда сигурна дали моежеш да обичаш или не, но определено не можеш да пишеш. Може би нивото ти на интелигентност пречи за бъдещите ти взаимоотношения с момчето.

Покажи му, че намеренията ти към него са сериозни, че наистина държиш на него и искаш да бъдете заедно, а не е просто момента приумица. Ако наистина е така, няма как той да не те разбере. От там нататък нещата зависят от него...

Успех!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Тичай гола, и викай че го обичаш...

Тез неща не стават ей така .. Как да му привлечеш вниманието? Бъди естествена, колкото и банално да звучи, това е най-добро. Също се смей и на шегите му .. Можеш да го накараш малко да поревнува, ама ти пък искаш и да му покажеш, че наистина го обичаш ..
    А на колко си ти и на колко е той?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Не мога да бъда сигурна дали моежеш да обичаш или не, но определено не можеш да пишеш. Може би нивото ти на интелигентност пречи за бъдещите ти взаимоотношения с момчето.

Покажи му, че намеренията ти към него са сериозни, че наистина държиш на него и искаш да бъдете заедно, а не е просто момента приумица. Ако наистина е така, няма как той да не те разбере. От там нататък нещата зависят от него...

Успех!
    izvinqvai ama kakvo iskash da kajesh sas "nemojesh da pishesh" ... Добре,хайде...ще пиша на кирлица...но това по интилигентна ли ме прави според теб?

Апък за съветчето благодаря много...ще те послушам..
    LqlQ ;PpP

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Според мен тя имаше предвид неразбиращо .. Аз лчино прочетох текста 2-3 пъти, докато те разбера наистина . Иначе нямаш правописни грешки, поздравления

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Sofiq
    Как искаш да ти дадем съвети,като нищо почти не си каэала?
    Раэкажи малко повече.
    Кажи откъде се поэнавате,какви са отношенията ви и т.н. ;]
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    bulgaria
    Хаха .... благодаря за обяснението, Chr!sSie ! Аз може да не съм много интелигентна...но за града,в който живея .. и средата, в която съм попаднала...това е нещо съвсем нормално...ако някой си мисли,че е от "най-най" ... на това аз му викам "самовлюбване"
    LqlQ ;PpP

Град
    bulgaria
    Ами той е от класа на моя много добра приятелка ... запознахме се през лятото... в много добри отношения сме...но разбира се приятелски .. а аз искам нещо повече от това...именно поради тази причина ви задавам въпроса : Как да го накарам да ми повярва и да му привлека вниманието ???
    LqlQ ;PpP

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от vanity94
    Ами той е от класа на моя много добра приятелка ... запознахме се през лятото... в много добри отношения сме...но разбира се приятелски .. а аз искам нещо повече от това...именно поради тази причина ви задавам въпроса : Как да го накарам да ми повярва и да му привлека вниманието ???
    А не энаеш ли,че хубавите неща стават неочаквано?
    При мен винаги е било така.Леле,эа кой ли път го каэвам...
    Няма ли тръпка,емоции,непринуденос т-не е истинско,не е приятно.
    Когато нещо стане по сценарий,е тъпо.
    Явно момчето не си пада по теб.
    И ако е така,то колкото повече се опитваш,толкова повече ще ставаш просто нахална и нищо повече.
    На колко е това момче?
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    bulgaria
    Ами момчето е на 14 ... той веднъж ми каза,че изпитва нещо към мен...но не съм сигурна в това...и колкото повече се влюбвам толкова по-трудно ми е да го повярвам ... но при мен винаги е така...незнам защо .. но дори когато някой ми покаже,че ме обича,има една част от мен,на която и се иска да му вярва...но има и друга...на която нещо и подсказва,че не е така... права ли съм или не ?
    LqlQ ;PpP

Град
    РЮАР

Re: Как да му привлека вниманието?

с1с сигнална ракета

Град
    Непостоянно

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    с1с сигнална ракета
    .!.

С челна стойка.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аа да...забравих..опитвам се да му докажа,че го обичам истински,макар и да не е от далго време...той или не вярва,че за кратко време мога да обикна някой...или пък ме мисли за някво лапе,което незнае какво е да обича...

Мисля,че е точен в преценката ти за това,че си лапе и не само,че не знаеш какво е да обичаш,ами и не знаеш какво искаш.

Вие дори не сте гаджета,как стигна до извода,че го обичаш?
    Знаеш ли какво е любов?

Мале мале...до къде стигнаха момичетата в този свят бе? Как може въобще да си позволяваш да си задаваш въпроса "Как да му привлека вниманието"?! Ами щом не си го привлякла до сега с нормалното си поведение и с това,че имаш някакви чувства към него..Значи момчето въобще няма интерес към теб
    За да не бъда сдъвкана и изплюта ще ви плюя наред и ще остана цял живот така!

Ами всъщност замисли се дали наистина го обичаш или просто това е силно привличане или влюбване.Да обичаш е далеч по силна и истинска дума,не ги бъркай нещата
    колкото до това да му привлечеш вниманието,то не става само с приказки,трябва да му докажеш това което казваш,за да усети сигурност в теб!;]

Помощ с момчетата? ... Искам да кажа,че съм лудо влюбена в едно момче...но не съм единствената...а той май си мисли,че аз се ебавам с него и го лъжа...а не е така...моля ви кажете ми как да му привлека вниманието
    Имаш уста и език, а Бог(тоест аз) ти е дал и говор, пробвай да ги съчетаеш, ако пак не стане- има други и други.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Съблечи се гола и застани на
    челна стойка.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си