- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му привлека вниманието?
Помощ с момчетата? ... Искам да кажа,че съм лудо влюбена в едно момче...но не съм единствената...а той май си мисли,че аз се ебавам с него и го лъжа...а не е така...моля ви кажете ми как да му привлека вниманието![]()
LqlQ ;PpP
Аа да...забравих..опитвам се да му докажа,че го обичам истински,макар и да не е от далго време...той или не вярва,че за кратко време мога да обикна някой...или пък ме мисли за някво лапе,което незнае какво е да обича...![]()
LqlQ ;PpP
Не мога да бъда сигурна дали моежеш да обичаш или не, но определено не можеш да пишеш. Може би нивото ти на интелигентност пречи за бъдещите ти взаимоотношения с момчето.
Покажи му, че намеренията ти към него са сериозни, че наистина държиш на него и искаш да бъдете заедно, а не е просто момента приумица. Ако наистина е така, няма как той да не те разбере. От там нататък нещата зависят от него...
Успех!
Тичай гола, и викай че го обичаш...![]()
Тез неща не стават ей така .. Как да му привлечеш вниманието? Бъди естествена, колкото и банално да звучи, това е най-добро. Също се смей и на шегите му .. Можеш да го накараш малко да поревнува, ама ти пък искаш и да му покажеш, че наистина го обичаш ..
А на колко си ти и на колко е той?
izvinqvai ama kakvo iskash da kajesh sas "nemojesh da pishesh"Първоначално написано от Pliok0019
... Добре,хайде...ще пиша на кирлица...но това по интилигентна ли ме прави според теб?
Апък за съветчето благодаря много...ще те послушам..![]()
LqlQ ;PpP
Как искаш да ти дадем съвети,като нищо почти не си каэала?
Раэкажи малко повече.
Кажи откъде се поэнавате,какви са отношенията ви и т.н. ;]
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Хаха .... благодаря за обяснението, Chr!sSie ! Аз може да не съм много интелигентна...но за града,в който живея .. и средата, в която съм попаднала...това е нещо съвсем нормално...ако някой си мисли,че е от "най-най" ... на това аз му викам "самовлюбване"![]()
LqlQ ;PpP
Ами той е от класа на моя много добра приятелка ... запознахме се през лятото... в много добри отношения сме...но разбира се приятелски.. а аз искам нещо повече от това...именно поради тази причина ви задавам въпроса : Как да го накарам да ми повярва и да му привлека вниманието ???
LqlQ ;PpP
А не энаеш ли,че хубавите неща стават неочаквано?Първоначално написано от vanity94
При мен винаги е било така.Леле,эа кой ли път го каэвам...
Няма ли тръпка,емоции,непринуденос т-не е истинско,не е приятно.
Когато нещо стане по сценарий,е тъпо.
Явно момчето не си пада по теб.
И ако е така,то колкото повече се опитваш,толкова повече ще ставаш просто нахална и нищо повече.
На колко е това момче?
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Ами момчето е на 14 ... той веднъж ми каза,че изпитва нещо към мен...но не съм сигурна в това...и колкото повече се влюбвам толкова по-трудно ми е да го повярвам ... но при мен винаги е така...незнам защо .. но дори когато някой ми покаже,че ме обича,има една част от мен,на която и се иска да му вярва...но има и друга...на която нещо и подсказва,че не е така... права ли съм или не ?
LqlQ ;PpP
с1с сигнална ракета
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
.!.
С челна стойка.![]()
Първоначално написано от vanity94
Мисля,че е точен в преценката ти за това,че си лапе и не само,че не знаеш какво е да обичаш,ами и не знаеш какво искаш.
Вие дори не сте гаджета,как стигна до извода,че го обичаш?
Знаеш ли какво е любов?
Мале мале...до къде стигнаха момичетата в този свят бе? Как може въобще да си позволяваш да си задаваш въпроса "Как да му привлека вниманието"?! Ами щом не си го привлякла до сега с нормалното си поведение и с това,че имаш някакви чувства към него..Значи момчето въобще няма интерес към теб![]()
За да не бъда сдъвкана и изплюта ще ви плюя наред и ще остана цял живот така!
Ами всъщност замисли се дали наистина го обичаш или просто това е силно привличане или влюбване.Да обичаш е далеч по силна и истинска дума,не ги бъркай нещата
колкото до това да му привлечеш вниманието,то не става само с приказки,трябва да му докажеш това което казваш,за да усети сигурност в теб!;]
Имаш уста и език, а Бог(тоест аз) ти е дал и говор, пробвай да ги съчетаеш, ако пак не стане- има други и други.Първоначално написано от vanity94
![]()
Съблечи се гола и застани на
челна стойка.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg