.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: за белези

kofa4ka
    Guest

за белези

kajete mi ne6to pls za belezi ot papki.mn sa draznq 6ot po buzite kat mi stanat nqkoi po golemi papki i posle ostaat belezi

kofa4ka
    Guest
    ne6to deto vi e pomognalo...

Повече от фен
    Град
    ruse
    ami az polzvam kontratubex za belezi i pomaga.Struva okolo 11-12lv

Град
    Stara Zagora
    А това същото дали помага срещу белези от шарка от преди 10 години?

Да и на мен ми е интересно, защото и аз имам един белег от шарка от преди 10 години на лицето и бих искала да го премахна с нещо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ~*~Chanel~*~
    А това същото дали помага срещу белези от шарка от преди 10 години?
    Da,Contractubex pomaga i za novi i za stari belezi,za starite trqbva da se upotrebqva PONE 6meseca,a npvite gi zali4ava do 3!

Мега фен Аватара на mynichka
    уу супер аз имам белег на веждата ..никой не го вижда , но аз си знам , че е там и ще си зема това да се махне
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз ползвам Vitassin, доволна съм. Нямам представа колко струва, обаче... Този, който е в нас е купуван отдавна..
    Be yOurSelf!

Град
    Roma, Italia
    Този крем Vitassin съм го чувала и една позната каза,че много помагал за пъпки,изгаряния и други.Малко съм скептична към това,но и за белези да помага?Ако е така бягам и си го купувам на момента.А доколкото знам струва около 3-4 лв.,в голяма опаковка е и е на билкова основа.
    Някъде из форума четох,че Contractubex (ставаше дума за стриите) ако го намажеш там,където нямаш се появявали други Чак пък толкова!?!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Този крем Vitassin съм го чувала и една позната каза,че много помагал за пъпки,изгаряния и други.Малко съм скептична към това,но и за белези да помага?Ако е така бягам и си го купувам на момента.А доколкото знам струва около 3-4 лв.,в голяма опаковка е и е на билкова основа.
    Някъде из форума четох,че Contractubex (ставаше дума за стриите) ако го намажеш там,където нямаш се появявали други Чак пък толкова!?!
    haha,tova sa pulni gluposti.az s negova pomo6t i sport se oturvah ot trite strii koito imah na dupeto!

Iskam da popitam premahva li tezi 4ervenite to4ki ot akne det sa 6ot ima m ne 4e ima sa nerva ama bez tqh 6e mi e po-qko liceto :d
    llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Ако говориш за тези черни точки, за които си мисля.. те до колкото знам се премахват при козметик най-лесно. Vitassin-а не знам дали помага. По-скоро не, защото нали неговата работа е да премахва белези- т.е. може да ги затвори тези черни точки, но самите точки ще си останат в кожата. Попринцип да, голяма опаковка е, ако се държи в хладилник няма никакви проблеми. Става за почти всичко.. за стрии не съм се сещала
    Be yOurSelf!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    обаче тези кремове не могат да премахнат рожденни белезе нали??
    понеже аз имам едно петънце над пъпа и ме дразни то е малко по тъмно от кожата ми и съм се родила с него...??
    in defense of our dreams...

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    haha,tova sa pulni gluposti.az s negova pomo6t i sport se oturvah ot trite strii koito imah na dupeto!
    Striite ne se premahvat sys sport,tova ne e izli6na maznina ili ne6to takova,4e sporta da pomogne!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

И аз имам такъв белег- родилен. По цалата лява тъка имам една дълга ивица, която е по-тъмна. Това не може да се премахне с такива кремове, защото това е промяна на пигментацията. а тя няма общо с другите белези..
    Be yOurSelf!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си