- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МамКа Му....трябва ми помощ,мн съм тъпа
Такам....амииии харесвам адски много едно момче от доста време...от юни/юли....а това не е нормално за мен.Като си харесам някой и го забравям за 1 седмицаи най-тъпото е,че не го познавам лично..е,ся не съм ли тъпа да харесвам някой който не познавам?А още по - шибаното е,че ме е срам да се запозная с него...не мога да разбера как може да ме е толкова срам/не,нямам комплекси,че съм грозна и т.н.,защото попринцип не съм/...най-много като се запозная с него да ми се смее и да ми се подиграва докато завърша даскало-не е голяма работа
на мен не ми пука много от това...и все пак....преди няколко дни научих,че е разправял,че иска да ме бие
*'щото не ми се кефи на стила...що за задник?!
* и нали се очаква да искам, и аз искам,да го сритам здраво в ташаците,ама пак си го харесвам,мамка му...Може ли да съм толкова зле?...Честно,незнам какво да правя-да рискувам ли да се запозная с него?....обааче не искам и да изглеждам няк'фа отчаяна ... и...ъм да се откажа ли?...нек'фи съветчета искам
Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)