- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с.кой.го.правите
само.с.гаджето
с.някой.който.оби4ате
с.който.ви.падне
и.според.вас.свирката.изнев яра.ли.е
I can't stop myself from loving you <3
Е... Как свирката е изневяра.Изневяра е когато обвързан човек спи с друг, не с гаджето/съпруга си..Но всеки приема изневярата различно.За някой изневяра е когато дори половинката му прегърне друг..Но има хора за ,които само секса с друг е изневяра.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Такам . . . правя го само с приятелят си В МОМЕНТА.Преди съм го правила без любов - това не е нищо /беше голяма грешка/ . . Свирката . . може би е изневяра не мога да преценя![]()
С когото си искам![]()
за момента съм обвързана и само с приятеля си,но иначе съм правила и ей тъй за спорта пак си е яко заивси си пак до човекаа за свирката ами доста си зависи доколко са сериозни отношенията
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
и аз такаПървоначално написано от GerYy
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
не ГО правя още но правилния отговр на този..леко тъп въпрос е следния:
еее чИ как с кой уААА ми чи как бреее със Иванчо на саседката магарУту бреееее![]()
има 30000 безмислени теми .,., само казвам![]()
in defense of our dreams...
Зависи от това на какъв етап от живота си съм в момента. Имало е периоди, когато съм го правила със безразлични за мен хора, други периоди които съм се отдавала изцяло на любим и обичан човек...
А свирката? Да, определено е изневяра.
Правя.Го.С.Когото.Си.Поиска .
Свирката е изневяра, когато си обвързан. Сеш се, можеш да изневериш само тогава, когато си имаш гадже?
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Само с гадже.
Иии да - и за мен свирката е изневяра
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
С някой, който обичам - т.е. приятелката ми.
Е, че много ясно...
Това да лапаш чуждите пишки не е ли изневяра е бахти..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Само с приятеля ми.![]()
Не бих го направила с някой случаен..не съм такава
И свирката естествено,че е изневяра,няма значение дали ти си праила и ли на него са му правили.
А и това според мен е по-интимно от секса,за това и е по-сериозна изневярата..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Само с приятеля си, когото обичам. Да, свирката също е изневяра за мен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
С приятелят ми естественои да, свирката е изневяра ! \
/ \
/ \
/
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи...
1 Хубав Секс = 1 Хубав спомен (без значение с кого е )
Изневярата не е точно това да дадеш дупето си на някой друг,... според мен е да дадеш сърцето си на някой друг, без да си честен с човека, който е дал НА ТЕБ сърцето си...
Equality For All !
С хора които ме привличат. Отдавна съм се отказала от мисълта, че ще правя секс само с този който обичам.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Правя го само с приятеля ми,защото го обичам и според мен свирката е изневяра
Само с приятеля ми.
Само курвите са с различни всеки ден, на тях не им пука особено с кой, какво, що...
И да, свирката си е чиста изневяра за мен.
Ами само с човека който обичам ,никога няма да тръгна ей тъка без чувства само за секса![]()
И дам свирката си е изневяра за мене тва е супер интимно нещо.
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Правя го само с гаджето ми в момента. И по- принцип не изневерявам. Случвало ми се е да го правя с няколко човека (нямам в предвид едновременно, а за кратък период от време), но това е когато си нямам приятел. Иначе- да. смятам свирката за изневяра.