- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета..кефите ли се на момчета с руси коси?
+Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Има хора, на които им отива, а на други- не. Много зависи от човека. Но лично аз си падам по тъмнокоси.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не,не харесвам![]()
Предпочитам си кестенявото![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Даа)
Първоначално написано от MiLeNcHeToO
![]()
+1
![]()
русите са ми слабостако е и със сини очи са разтапям. Знам, че е изтъркано, но ко да напрая :P
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Не харесвам руси...и през живота си съм ходила само с един рус,налитам най-много на тъмнички![]()
еми ако са естествено русо-кестеняви да+ сини очи![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Да,а ако и очите им са светлии (inlove) Само дето не от тия с гадния изрусен цвят ;дд а дори и да са изрусени пак да седи малко по-естествено ;д Иначе няк'во мазно русо боядисано не ми допада особено ;дд
Мииии не много![]()
![]()
Нищо против,ако е естествено рус,но много мразя изрусени педали![]()
![]()
Естествено рус - даизрусен - пффф
не мерси
иначе няма значение цвета на косата
![]()
Vse mi e taq kva mu e kosataStiga da e s hubava pri4eska i da mu otiva nqma zna4enie
![]()
i da i ne,na nqkoi im otiva,na drygi ne,vupros na vkus i ne e 4ak tolkova vajno dali e rus ili ne
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зависи от цялосното излъчване на момчето,но по принцип русите(не изрусените!) са ми слабост.
П.П. Другата ми любима комбинация е черна коса и сини очи.
всеки си има различен вкус ще получиш мн различни мнения по този въпрос![]()
Руси, синеоки... Но не изрусени, а естествено руси![]()
много рядко да ми хареша момче с руса косахаресват ми повече момчета с тъмна коса
![]()
Не! Не ми харесва![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Със светла коса, но естествена и тъмни очи![]()
макар че в крайна сметка важно е и какво има под косата...
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
О да.... Мъж ми е рус и дългокос... Не е изрусен, но от слънцето косата му е сякаш на русо- бели и светлокестеняви кичури![]()
![]()
![]()
НЕ понасям каквито и да било боядисани пичове. Ако му е естествена косата ок. Но ми харесва тъмно русото (всъщност светло кестеняво според мен, но ми е писнало да споря) Все пак всичко зависи от цялостния му външен вид. Не на всеки отива русо.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ти случайно като си била малка а и не си ли чувала малките си приятелки как бълбочат следното:искам принц със сини очи и руса коса да дойде на бял кон и да ме заведе в двореца и да съм принцеса...и после балерина>!??![]()
не аз не харесвам момчета с руси коси..особено пък тия изрусените...като мангали са
in defense of our dreams...