- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- слу4вало.ли.ви.се.е.
слу4вало.ли.ви.се.е.на.някой. купон.да.се.натискате.с.неп знато(или.просто.с.някой.с. огото.се.познавате.ама.не.с те.се.зарибявали).мом4е/моми4е.и.ако."да".после.как.с .държите.с.него/нея
I can't stop myself from loving you <3
НеПопринцип аз на купоните съм здраво залепнала за ''компанията'' .... и там за моя човек
![]()
Амии не знам.. Просто не помня,обикновенно на купони ставам безсмъртен
![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Като.си.играеш.след.всяка.д ма.да.слагаш.точка.
Не.ни.изглеждаш.по.-.готина.по.-.интересна.
Лапешка.работа.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
![]()
Ами аз не бях в състояние да се движе мърдам или нз ии 1 там ме преггръща и целуна там по бузките ама после резачката тва беше 1 седмица преди даскало и досега ми досажда не му стига колко пъти го отрязах ами......
Не , но според мен ще се държим най-спокойно![]()
![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Да..не беше купон,а на турне..Ми сега сме много добри приятели..![]()
...после се правя, че нищо не се е случвало и всичко си продължава нормално.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ем на мен ми се е случвало,само че не на купон,а на дискотека.
Но то пак е г/д едно и сащо.
Аз после като ги видя им казвам само здр или даже понякога нищо зависи от случая.
Ми да, случвало ми се е.Така се намерихме със сегашния ми приятел.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
да случвало ми се е обаче се познавах с момчето и не съм била пияна просто ми беше симпатичен а след купона вече си бяхме пак просто познати не съм искала нещо от него нито той от мен след това![]()
Slu4valo se e i e zabavno. No posle izbqgvam prodaljenia![]()
BoRi se DoKrai Za UsPeXa!
Случвало се е, забавно е.
На мен лично никога не ми е пукало за след това...
това че сме си прекарали една вечер заедно добре, не означава АБСОЛЮТНО НИЩО![]()
Да само на 1 и тогава събличах един мой приятел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Еми праа се че нищо не е станало... пък после ако стане нещо - стане.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
ne
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
........ само точки![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat