.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Велико Търново

Въпроси?????

Руса кукличка

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    бас държа че не си на повече от 12... седни и се пообразовай малко и после ше видиш че е нямало никфа нужда да ги задаваш тия въпроси...
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

няма как да се забременее ако няма секс.. сперматозоида няма как да направи задно салто и някакси през дрехите да мине.. прочети има мноого подобни теми които ще ти помогнат...

Град
    Велико Търново
    не ,хора съвсем сериозно ви питам,независимо как ви звучи,просто ми отговорете ,не се ебавам
    Руса кукличка

Мислих, че нищо не може да ме изненада в раздел "секс", но явно съм грешала. За пореден път питам - как може да правите секс, а да нямате елементарна сексуална култура? Подобни неща се учат в училище, а отделно има хиляди книги, статии и филми от които може да се научи това-онова.

.: Обща сексуална култура :.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=129857

Да обогатим сексуалната си култура
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430

Прегледай тези теми.

Повече от фен Аватара на marjesa
    Почни да влизаш в часовете по Биология.
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Може да се забременне само ако спермата (или предеякулационната течност, но тогава вероятноста е мнооого малка) попадне в влагалището на момичето.

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: Въпроси??????

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    1.Може ли да се забременее през дрехите? да
    2.Колко секунди г/д живеят сперматозоидите в кислородна среда?2
    3.Ако едно момче се изпразни навън и като си го пребере пак в гащите и половият член пусне капчици сперма и после момчето да се трие в момичето там долу ,но момичето да е облечено,възможно ли е да се забременее?мн ясно ...да
    4.Само чрез проникване на половия член във влагалището ли може да се забременее ? неееее
    5.На какво може да се дължи 8 дена закъснение на месечния цикъл,при условие че не се прави секс???? на бременност

надявам се да съм била полезна

ПП ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Русе
    Ако съдя по ника ти трябва да си на 15..Не си малка учила си в 8 клас биология как може такива безсмислени въпроси незнам излагаш се и Не не може да се забременее през дрехите
    ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Може да се забременне само ако спермата (или предеякулационната течност, но тогава вероятноста е мнооого малка) попадне в влагалището на момичето.
    Е един-два поста по темата видях.Вие много критикувате.Еми помогнете щом пита.
    А по последният ти въпрос за цикъла - > я от простуда ,я от смяна на климата. . много неща може
    ПС - Ако не ти е регулиран даже някой път пропуска цял месец

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Олеле...
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    Велико Търново
    Мислих, че нищо не може да ме изненада в раздел "секс", но явно съм грешала. За пореден път питам - как може да правите секс, а да нямате елементарна сексуална култура? Подобни неща се учат в училище, а отделно има хиляди книги, статии и филми от които може да се научи това-онова.

.: Обща сексуална култура :.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=129857

Да обогатим сексуалната си култура
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430

Прегледай тези теми

Разгледах ги одавна,
    и в крайна сметка никой ли няма да ми отговори на въпросите?
    аз съм сигурна,че не съм единствената която не знае отговорите...
    Руса кукличка

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ако няма проникване и попадане на сперма във влагалището НЯМА КАК секс през дрехи.. или е някой нов вид.. а до закъсняването причина може да е всичко, времето навън,стрес пък и не вярвам да си мн големичка тъй че сигурно ти е нередовен и това не трябва да те притеснява
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Велико Търново
    pampers
    Мега фен

Местожителство: BourGaSs
    Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 11:09 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ако няма проникване и попадане на сперма във влагалището НЯМА КАК секс през дрехи.. или е някой нов вид.. а до закъсняването причина може да е всичко, времето навън,стрес пък и не вярвам да си мн големичка тъй че сигурно ти е нередовен и това не трябва да те притеснява

мн ти благодаря pampers
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от pampers
    Мхм

П.С.А ти не беше ли писала в раздел "любов",че не би правила секс преди брака,защото съм почти сигурна,че беше ти?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje da se zabremenee edinstveno, ako pravite sex i toi svyrshi v teb. Vyprosite, koito si zadala sa napravo smeshni.

Град
    Велико Търново
    pampers написа:

Мхм

П.С.А ти не беше ли писала в раздел "любов",че не би правила секс преди брака,защото съм почти сигурна,че беше ти?

Да аз съм,но ние не сме правили секс.това не е секс.просто питам
    Руса кукличка

Град
    Велико Търново
    Ако едно момче се изпразни навън и като си го пребере пак в гащите и половият член пусне капчици сперма и после момчето да се трие в момичето там долу ,но момичето да е облечено,възможно ли е да се забременее?

Относно този въпрос,нямах предвид че сме правили секс,а че момчето си е прайло чекияя...девствена съм.
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си