.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Мразя се..

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас

Мразя се..

Мразя се.. незнам и какво точно искам да напиша.. незнам как да изразя чувствата си.. незнам как да ги тая в себе си.. поставил съм си за цел да ги омъртвя, но просто е толкова трудно.. имам чувството, че всичко е един сън, от който нямам търпение да се събудя.. чувствам се като във филм, който знам, че накрая ще има хубав и приличен край, но след това си спомням, че всичко е реалност.. чувствам се сам.. чувствам самота, която представям сам на себе си като дупка, която копаех без да забелязвам и накрая попаднах в нея.. попаднах в собствения си капан, който дори не съм искал да залагам.. дадох толкова много от себе си за нещо, което като, че ли зърнах за миг, но тогава някой ме удари и изпаднах в безсъзнание, и когато се събудих - всичко си беше отишло.. дадох всичко, което някога съм имал.. за нещо, което вече го няма.. всичко това ме навежда на мисълта, че в момента нямам нищо.. ах, всичките тези сълзи.. всичкото това безсилие.. как искам времето ми от сега нататък да мине точно толкова бързо, колкото, и когато бях щастлив.. когато бях не само половинката, която остана сега, а когато бях едно цяло с някого.. с някого, когото допуснах така близо до себе си, че накрая този някой влезе в мен.. и дори и без да го виждам.. усещам, че е забравил нещо.. нещо, което не искам да пусна.. или пък искам.. ако го пусна - това нещо ще остане в миналото, а аз не искам да се забравя.. не искам дори да го превръщам в хубав спомен, защото искам красотата му да продължи да ме радва.. а ако не го пусна - ще се измъчвам още дълго.. може би вечно.. знам, че все някога ще се оправя, но незнам какво да правя сега.. сам.. незнам как да постъпя.. всичко сякаш е изгубило блясъка си.. слънцето не ме огрява, както преди.. нито студа ме притеснява.. сякаш съм загубил нещо, което е било вечно мое..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    като за начало НЕ ЗНАМ се пише ОТДЕЛНО !!!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

suitable,мисля,че мога да те кажа-разбирам те-,защото преди 5-6 години и аз се чувствах тчно по този гаден,безрадостен и подтискащ начин!Какво се случи,но в училище останах сама ,без приятелки до себе си(не се бяхме карали),сама във всяко междучасие....плачех всяка вечер като се приберях в къщи!Спомням си много пъти когато съм се чувствала толкова самотна,че сърцето ми се е раздирало и съм се чудела защо така Скоро бях в шумна компания с приятели ,но ги гледам весели,забавляват се,говорят си,кефят се,а аз бях толкова далече от тях и самотна!страшно самотна бяхЧудех се защо така става?Аз ли съм в грешка,аз ли съм"дефектна"... Беше ужасно!
    Но постепенно разбирам,че нещата са по-добри и има изход дори да не го виждаме!Моят съвет ъм тебе ,suitable, е да си повтаряш всеки ден ,че нещата се подобряват и от ден на ден стават все по добре и това наистина ще започне да става,но трябва време!
    Запази чувствата ти,защото те те отличават от другите и те правят уникален!!!Просто ги насочи към това да откриеш по-красивата и значима страна на света!
    Не се отчайвай,защото витаги има изход,който ще намериш скоро!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ау много красиво описание на 1 убииствена болка а какво по-точно я е причинило

Добре.

Красиво написано.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Красиво написано.
    Каза фена/ката на manson

Град
    Пловдив
    не ви ли писна да пишете с някви супер тъпи цветове който тормозят очите.... ебати тъпия народ

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Красиво написано.
    Каза фена/ката на manson
    Фенка.

Не разбрах защо ме quote-на, ако обясниш ще е добре.
    И да се застраховам - аз може да слушам всякаква музика, ама това няма нищо общо с това дали ще се трогвам от някакви теми или не. Така че Менсън няма много общо с коментара ми по излиянията на господин suitable
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Това май е за раздел "Лично творчество".И айде моля ви се,спрете да си оцветявате така написаното...с такива ярки цветове..

Град
    РЮАР

Re: Мразя се..

Код:
    Мразя се..
    Т'ва п1к си е лично твой проблем !

Докато четох написаното,нещо почувствах отвътре...очите ми се напълниха просто,сълзите ми се стичаха една след друга...толкова истинско,толкова въздействащо,красиво и в същото време болезнено с жестоки рани..просто не знам какво да кажа,останах без думи,наистина много си страдал личи си...но трябва да продължаваш напред,колкото и трудно да ти е...всичко ще се оправи,ще намериш нова любов по красива по истинска и не мисля че трябва да се мразиш,по описанието поне успях да добия някаква бледа представа за това че си един прекрасен човек,заслужаваш най доброто

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Само да не пишеше с тоя отвратителен шрифт щеше да е перфектно ... Иначе не е лошо но просто не мога да ти чета мненията на тебе, ти все подбираш някакви цветове, които просто ДРАЗНЯТ !!!!!!

Красиво написано.
    Според мен пък не е КРАЙНО лошо...
    Отърви се от тези мисли. Не можеш вечно да живееш в тази дпресеия, в която си сега. Загубил си скъп човек, ок, всеки от нас е губил. И всеки продължава. Въпросът е колко от времето си ще ИЗГУБИ, за да се възстанови...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Прочетох само 2 изречения и вече ме болят очите от тоя скапан цвят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си