.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Карате ли кола?

vdyhnoven ot temata za shofiorskiq kurs se zapitah

kolko ot vas imat knijki koli i karate li redovno

strah li vi e da karate? i za sofianci kak hodite iz centara kade parkirate tam

i ot koi pyt si vzehte knijkata)))) az ot vtori

Мега фен Аватара на machoka
    Прекарвам в колата повече време от колкото вкъщи и навсякъде другаде. Взех си книжката от първи път, а в центъра спирам на ВСЕВЪЗМОЖНИ малки местенца, които никога няма да се сетите че могат да послужат да паркираш автомобил.

Град
    РЮАР

Re: Karate li kola?

Карам от 2 години... все ощя нямам книжка, но п1к това не ми пречи да си карам... понеже баща ми е вр1зкар и изкара някак1в стикер на няк'ва прокуратура и като ме спр1т и погледнах стикера, залепен на предното ст1кло, ми пожелават лек ден
    Места, който паркирам ? ьхАХьхаХ много залухав в1прос...
    Надявам се да зема книжката от п1рвия п1т ха

Не. Супер малоумно ми изглежда да имаш кола, освен ако не е за нещо наистина важно... а пък тея, дето ги мързи да пръднат и за 200 метра си се качват на трошката, са ми крайно тъпи. По възможност да се паркира на тротоара!
    Признавам си, че би ме било страх да карам кола, защото само си представям как изкача нещо пред нея и го блъскам.
    То в София от центъра до Студентски град го взимам пеша почти за толкова, колкото с автобус... смЕтай.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Това ,че не ставаш за шофер си е твоя работа, пиленце ; )
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Още съм малка за книжка

Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
    Това ,че не ставаш за шофер си е твоя работа, пиленце ; )
    Това пък какво общо има с мнението ми? И като не ставам за шофер значи, че няма селяндури с книжка... айде бе.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    Видин
    на 14 съм и карам кола говора с баща ми до мене но иначе добре се справям

AUDI A8 2.8 FSI - 154 k.s. ( на баща ми ) и моята по-скромна да не бие на очи Nissan Micra 1.3 16 V ( 85 k.s. ) с четири врати
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

В последните два-три месеца излизам предимно с кола, няма как. Карам абсолютно всеки ден, а кнжка взех от първият път. Паркирането в центъра е трудно, но места се намират.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Карам от време на време..всеки път като изляза от нас с колата се размивам на косъм от някое произшествие и колкото и клиширано да звучи..не по моя вина!! Взех книжка от първия път

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Карам от време на време..всеки път като изляза от нас с колата се размивам на косъм от някое произшествие и колкото и клиширано да звучи..не по моя вина!! Взех книжка от първия път
    Колежке, може ли да оформим няколко въпроса около двигателите на ЛС
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Нямам нито книжка, нито кола, но адски много се надявам приятеля ми да вземе скоро кола

Голям фен
    Нямам книжка(би било странно да имам след като съм на 15 ),но много се надявам като имам нужната възраст да си изкарам книжката.Има време до тогава-ще видим

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    до първия стълб/дърво може и да мога

Голям фен Аватара на 24white24
    Не, возят ме

gPa3HuTeJl добре де, но все пак да не дава Господ, но ако се случи нещо с теб, защото караш неправоспособен, на баща ти няма ли да му тежиш на съвеста ?[/list]

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Имам книжка от една година, карам всеки ден. Не ме е страх да карам. А в центъра по-често ходя с метрото, освен вечер.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Нямам нито книжка, нито кола, но адски много се надявам приятеля ми да вземе скоро кола
    И аз така, да може да ни кара с колата.
    П/п: Не, нямам, поради обстоятелствата на визитата ми на президента на една друга държава.
    Или иначе казано, извън България съм, ще забравя да карам, а си трябват доста часове.

Карам от 2-3 месеца редовно. ..ии както се оказа впоследствие баш на момента си дойде колата. Така че освен всичко друго карам и по необходимост. Иначе в началото много ме беше страх да се качвам сама. Колата стоеше пред блока, а аз си бичех с кракомобила. ама после се наложи да се престраша...пф
    А що се отнася до книжката, взех я от първия път.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Баси мненията.

Пора е хипи :Р обичкам я ^_^

Аз като съм сам ми е много по-спокойно да карам. Нито има кой да ми говори нещо, нито има за някой да се тревожа ако се утрепя. Абе, спокойно ми е.

Къде паркирам? Синя зона, пускам си sms-че и съм спокоен.

hottie
    Guest
    Имам книжка, имам и собствена кола НО не я карам в София, защото е просто невъзможно в това движение, а и живея в центъра.
    Но ми е много практична когато излизам извън София, а това се случва често - като ходя да карам сърф лятото или ски зимата особено.
    В момента съм я ослужила на един приятел, на който му трябва и така Поне не седи да се праши.

Да, имам книжка, от първия път я взех. И кола имам. Ползвам я всеки ден, няма как. Паркирам, където намеря място, ако не на платен паркинг. В началото имаше страх, но с времето изчезна и колкото и странно да звучи, понякога дори ми е приятно да карам, особено когато не е по няма начин.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Не , нямам книжка и не се очертава в скоро време да имам .
    Пък и нещо нямам особено желание

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    след 4 месеца ше имам книжка, тва го чакам от 17 години, няма да давам пари на бакшиши вече
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си