.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Град
    РЮАР
    Ако имаш няк'ви проблеми с отказването да знаеш - секса помага !

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Дано да нямаш предвид, че трябва да се прави секс всеки път като ти се допуши, че както пуша всяко междучасие и вечер у нас по много... ще се разоря от купуване на капути! :P

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Дано да нямаш предвид, че трябва да се прави секс всеки път като ти се допуши, че както пуша всяко междучасие и вечер у нас по много... ще се разоря от купуване на капути! :P
    Е да ама п1к ш'е спреш да пушиш !

Цитирай Първоначално написано от babity
    Хаххахахаха Еми без-няма друг начин

Не аз имах предвид като седна да пуша вечер на балкона и почват едни размисли за живота като цяло,за катстрофи,атомни бомби,коледа,негрите в Африка,дискотеките и т'ва,че нямам 18 за тях,че наще ме ядосват,че утре ще се напия и всякви такива тъпи простотии и ми харесва.Често но не винаги ми идват размишленията за спирането чак на последната цигара и последните дръпки.Преди това казах за кво мисля Както казах не съм пристастен към никотина,колкото към навика,влизането на пушвка в белите дробове и задълбоченото мислене през това време Както и като съм с компания.Абе трудно си е.Голям ташак
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Четох, същи, че било добре да предупредя приятелите си, че първите 2-3 седмици можело да бъдем доста изнервени и да се аяждаме, но да ги помолим да прояват търпение към нас.

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Ох Мани тия цигари ходи да бягаш ;р
    Почвам от утре сутринта.
    Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Не знаех, че пушиш.
    Всички гъзари пушат, вече знаеш ;р.
    Зависи.

п.п. Не пиеш, не пушиш , месо не ядеш, по цял ден киснеш тука .... ЗА КАКВО ЖИВЕЕШ ТИ БЕ , МАЙНА ?
    Ти от Пловдив ли си, бе, маааааааайна?!

пор, права си.

HenykucT , абе аз тука се оплаквам, че неам пари, ти за табекс ми говориш. Чакай да събера малко $$$$ и ще си взема. Може и на тати да кажа, ама едва ли ще се навие, тъй като той не е кой знае колко очарован от тия таблетки

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Поздравления...

Трябва да знаеш, че номера е да спреш изведнъж и нито дръпка повече. Всяка дръпка те връща в изходна позиция.

Аз така изведнъж ги спрях. Вече 2 години успешно.
    чувала съм, че първата седмица е най-кофти.

Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    Аз говоря в сравнение с нея ... Знам, че има доста по-скъпи цигари ... Да не говорим, че след месец, два цигарите ще се вдигнат с още 20, 30 % ... И товага БГ ще са по 3.40, 3.60 ... Камела, Борото ще скочат до към 5.50 ... и т.н. ...
    тогава ще минем на постичка. :P
    Първия месец ми се налагаше като излизам да се държа за стола за да не измуфтя някой цигара.

След това вече е лесно.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    еми мн лесно, аз как не пуша ей така по същия начин
    The Spark

Еми аз си ги спрях от раз. Просто казах не и тва е..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Щом си го решила, ще се справиш. Успех!

Няма да ги спреш, ловим ли бас?!

Quitting smoking is easy.I`ve done it a hundred times.

Добър ден cherinka

Как е положението днес?Кафето с цигара или без цигара го изпи :P
    A qui

hottie
    Guest
    И аз ги спрях беше ми супер трудно и все още ми е. На моменти така ми се иска да запаля една цигара особено ако съм си пийнала 2-3 чашки Направоо ужас. Но не трябва да се изкушаваш с нито една цигара, защото тя може да промени всичко.
    Аз като ги спрях първите 10 дена почти не излизах само и само да не гледам как около мен се пуши. До 3 седмици вече бях приела факта, че не пуша. Сега както казах ми липсва на моменти.
    Всеки си измисля заместител - едни алкохол, други бонбони, трети спорт. Аз избрах спорта и страшно много ми помогна!

Айде успех !

Цитирай Първоначално написано от пор
    Най-баналното, но най-действащо - воля. Казваш си "не" и толкоз. Така съм се отказвала от много работи...

Добро начинание, дано има резултат.
    \
    +1 az gi sprqh samo s volq.. makar i takmo po4naha mn me zaribqvat.. no s volq stava..

Днес ходи ли да бягаш? Ако не си според мен няма да ги спреш...
    Може, но за 1 седмица, после пак почва, тоя 8 клас се оказа пагумен за повечето хора.

Град
    40 Miles from the Sun
    Lelq mi e pushachka ot 40 godini ( po 2-3 kutii na den ), ama predi g/d 3 godini izvednuj reshi, che shte gi spre i ot togava i edna cigara ne e izpushila, a vsichki okolo neq pushat i vseki put kato q vidq q pitam dali ne se e izkushila, ama veche dori nqma jelanieto da si zapali edna.
    Ta, volqta mu e maikata, ama malko me sumnqvash da uspeesh samo s volq, taka che moje da si vzemesh tabex - gospojata po angliiski kaza, 4e predi pushila po nqkolko kutii na den, ama s tabex-a gi otkazala, makar che kachila 18 kg za otricatelno vreme ;D

P.S. Sorry za latinicata,ama kompa neshto se bazika s men cqla sutrin. :]

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не използвай никотинови заместители. В крайна сметка искаш да се изчистиш от никотина, а не да го приемаш под друга форма.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз вече тотално игнорирам всеки пушач, който каже, че ще ги отказва. Щото обикновено само си говорят. Като някакви емота, които плачкат за внимание. Просто не ги отразявам...

Предпочитам някой да дойде и да се изфука - братле, от 1 седмица не съм пушил. Ще се изкефя супер много. Другото е тъпо

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз не пуша от 1 месец и 11 дена вече
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    bulgaria
    as ne pusha ot 3 sedmici CELI 3 sedmici
    LqlQ ;PpP

Цитирай Първоначално написано от BerRy`
    Марк Твен
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Марк Твен
    Спри ги и ти.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Марк Твен
    Спри ги и ти.
    Ееее не бъди лоша.

ЖуЖуБАААААААААААААААААААА АААААААААААА

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    При мен ситуацията е малко странна... аз обикновено си задавам въпроса "защо да спра да пуша?"... нямам причина да спирам, харесва ми да пуша... Ако нямам пари, имам причина и не си купувам цигари, но като се намират пари защо пък да не си взема... Лятото не пуша... понеже като е топло не ми се пуши. От време на време ми омръзва, спирам за около месец и после пак си почвам... та така...

Но принципно съм съгласна, че спирането става само с воля. Казваш "не" и това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Софийско поле
    Трудно е бът ю ар солджер
    Down On The Farm!!!

Град
    то не е град,а джунгла...
    а аз ще си запаля една

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си