.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

аз пък не мисла да ги спирм като пуша си ми е добре
    Sinan Sakic rulzzz

Взимай си пари само за нещо за ядене другите ги оставай вкъщи. Това е моята идея. И успех.
    "Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от YouR-Life
    Взимай си пари само за нещо за ядене другите ги оставай вкъщи. Това е моята идея. И успех.
    Споко, вече е 7ми ден от как съм решила да ги спра.
    При мен по-скоро е, че отказах пазаруването на цяла кутия цигари.
    Вписвам се в картинката 3-4 наливки на ден + другото аванта.
    За цяла седмица успях да събера пари като за едно излизане събота вечер.
    Мноооооооооооооооооого съм хепи
    Ако продължавам в същия дух, с идните пари ще си вземам дрешки и разни такиа женски джунджурийки от първа необходимост.
    Едно е да даваш по 3лв. на ден за цигари, друго е да ги слагаш в касичката и след време да видиш резултата.

Хора в момента съм на 16, а пуша от 2-ри клас. Не си мислете, че ви баламосвам, просто не случих на компания. Всички бяха по-големи и нали се сеш'.. големите пушат и са готини, защо не и аз ?? В момента пуша по средно 2 и половина 3 кутии на ден. Син Ротманс пуша ( сравнително евтини 2.80лв ). Опитах се да откажа цигарите и повярвайте ми щях да убия няколко човека. Колко ме успокояват всъщност не е истина. Последния път като се опитах да ги откажа счупих чаша в "Орион" докато я хвърлях по един прител. Явно ми се отразява добре да пуша. Не посягайте към нищо твърдо, защото от това трудно се отказва.. От него успях за щастие. Няма повече сняг... Няма повече мизерии.. Надявам се да успееш поне ти да откажеш цигарите, защото може би на някой от вас ви пука кога ще умрете..
    The UNDERGROUND ain`t a style bitch ! The underground is A WAY OF LIFE !!!
    -------------------------------------------------------------------------------
    I wanna fuck my way to the garden, cause everyone needs a mother.. FUCKER !!!

Град
    гр. Варна
    Еее хубаво е че си решила да ги спреш
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

4esno da vi kaja bez cigari jivota e mn po hubav as li4no ne pu6a i mi e mn dobre neznam kak no sprete cigarite i 6te se 4uvstvate mn po dobre i jizneni
    tAke a dIrty pIcture

Кво стана, бе черинке?
    Аз все така си продължавам да не си пуша и честно да ти кажа е яко. ;]

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    ако не запаля ще убия човек!

НЕ СЕ ИЗДЪРЖА!

+1

Защо сте почнали да пушите като мислите за спиране ?
    Аз си пуша,и не мисля да ги спирам,освен ако не се преебе нещо системата и се наложи ...

Още ше поскъпват..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си