- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филм за чудовище в едно училище ?
Здравейте !
Преди много години (5,6) гледах един филм.По не усобенно първокласен канал.Но филма беше много интересен.Та в него се разправя за едно чудовище ,което избива децата в едно училище.Та то се крие в тоалетната на училището.И като убие някой, може да се превръща в в него..Та то ги дърпа през един люк от тавана на тоалетната.И накрая свършва :
Трима човека стоят в една палатка.И единият разказва цялата изтория (филма) , и накрая двама се превръщат в чудовища и убиват единия.
Моля , яко някой се сеща да ми каже как се казва, а по добре да даде линкБлагодаря предварително
П.П. Моля без спам !
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
струва ми се готин .. ама не го знамдано някой да го знае за да го гледам :P
Това и аз съм го гледала, но вече нямам грам спомен на тема как се казва.
Your pseudo sunshine I don't need.
ooo i az sma go gledala tva mn qko be6e iskam pak kejete kak se kazva.... pls
Да не би да е "Факултетът"?Самоче там са извънземни...![]()
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
http://www.vbox7.com/play:19fed351
Това е факултета..
Не е този който търся.
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Брадясъл като ZZTOP,
Моля някой да каже .
Брадясъл като ZZTOP,
Да , тъкмо се опитвах да го намера в google и се натъкнах на тази , тебма , понеже и а сэм гледал този филм , но беше много отдомна и нямам никакъв спомен за име , то като прочетох , какво е ваписал човека , точно този филм търся аз , ако някой нещо знае за филма да не се чуди , а да пише.Предварително благодаря!![]()
Здрасти и аз съм го гледала. Това е компилация от няколко истории на ужасите. tales from the dark side или нещо такова. То си е поредица ....