.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Sony Ericsson K850

Sony Ericsson K850

Хора знаете ли колко ГБ карта памет макс мога да му сложа?В магазините викат до 4-и но аз бих сложил 2-а.Кво ще рече тва че с по-голямата карта ще забива ли?
    "Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
    CSKA & Barcelona Forever!!!

Ще забива, ако я запълниш.

Никога не се пълни докрай картата памет.

Другия фактор за забиване е - пълненето на паметта с много на брой файлове.
    Т.е.е хииииляди глупави картинки, снимки и т.н., които така и така не са ти чак толкова нужни
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    8GB също ще поддържа.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Значи да сложа 8ГБ и като не я пълня до краи няма да има проблем аз сега съм с нокиа Н73 2ГБ и ми стига такаче едвали да исползвам повече от 3-4ГБ памет.
    "Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
    CSKA & Barcelona Forever!!!

На Нокиа Н73 повече от 2 гб не бих слагал.
    Тя по принцип е толкова мудна. пък камо ли с толкова много.. трябва да имаш яко нерви. ;р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

До 512 мб поддръжка й дават - 29 лв

ММЦ-тата по принцип са бавни, ти за 2 гб питаш ;д;д

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Ще си позволя да питам тук. Колко може да се сложи на 6230и 1 гб? и още нещо горе долу какви са цените на картите (512) (1024) (204 ;р?
    Доживях и ти да попиташ нещо

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си