- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Respect Records
Respect Records са повече от секи,а някои хора ще бъдат цял живот утрепки.Яж солетки. - Ни Та Бива ! ! !![]()
![]()
boza imat samo 1 pesni4ka deto me kef![]()
КОЯ ?Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
![]()
kato maika kato brat samo tq me kefi![]()
дори не ги знам кои са.. смятай за какво става дума...
Frontline Hustle datZ da realLSHit
Raise your fist!
Не ми харесват!![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
... как може да не ти харесват, 1-2 песни само, които не са им хубави, другото е класика в жанра.Първоначално написано от HayDeN^^
![]()
http://www.vbox7.com/play:b5b1f0e1
![]()
ти какво очакваш на някой нещо да му хареса в тоя сайт. тука са сичките Дечковци , загоряли папчиви тийниджъри или Гето рапарите дето слушат 50 cent и незнаят за какво става на вапросПървоначално написано от MegabytE
![]()
Така само да подчертаяПървоначално написано от MostHated
Това, че не ги знаеш, не означава, че са безизвестни
Както черното в Америка, има ЪндерГраунд стил така и България има
и точно тези са българското ъндарграунд...както и още няколко групи...
А иначе моето мнение по темата- имат 1/2 не повече хубави песни
![]()
![]()
![]()
[/i]
I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad
дай да чуем нещо от твоя град?Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
БТВ,,имам всяка една тяхна песен и ги знам абс всички на изусткой кат мен,а?!
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Хм, а точно Респект ги бях слушала в майспейса и се наслушах на гета в песните имПървоначално написано от Bisollini
Също и на "еди кви си рекърдс" (не помня вече!), "пляскаш на нас, чудесни сме" и всякви такива смехории, които не помня с точност (преслушвах им майспейса някъде лятото и доста неща ми се губят, освен това че не ми харесаха и че пееха пълните простотии...)
Отделно един пловдивчанин ми беше пратил веднъж няколко техни песни - За теб, Сънувах те, Всичко свърши, Фани тоя хуй (УЖАСНО НЕЛЕПА ПЕСЕН рофл!!!)
От тея 4те само първите две ми харесаха, щото са някак по-любовни и липсва самоизтъкване, генгста менста, гета и пр.
Общо взето и за мен Респект е бозица.
Хубави ъндърграунд рапери почти нямаме - признавам само Md Beddah, Sensei, Wosh отчасти (на моменти ме дразни доста)
Тааа.. наслушала съм се на някви "исКам да те чуКам БейБии, ОБичаШ ме сКъпИ наЛИ... о0о, генгста рекърдс е крепостта!" (запечатали са ми се думите!), хуйове, путки и всякви "велики" квартални рапъри, дето не осъзнават колко са зле... тихичко бе. Така че айде нещо ново и оригинално моля. Всичко в което се споменава думата "рекърдс" и се величаят някви квартални смешковци за мен смърди...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Mno0o ste zle we typi "fe6an4eta "Kvi ste vii we pozior4eta sme6ni 4e da kazvate 4e ne staat
Respect prat nai ka4estvenata muzika v BG ne kat va6te typi chalgadjiiki
![]()
Zemete se obrazvaite malko
![]()
Не ме кефят и според мен са поредната комерсиална боза.![]()
Точно всичките им песни са много яки...а вие че не разбирате от такава музика си слушайте чалгата и сръбското или там какви стилове слушате не знам и си траикайте.
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
golqm maitap staa tyka![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Аз слушам рап и хип-хоп , но точно тия са мега зле.Все пак човек има право на лично мнение тъй,че не се обяснявайте к'во да си слушаме и к'во не.Първоначално написано от hriseto_22
![]()
zleeee
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Старите им песни не са много хубави, но по-новите ставатИма някои наистина много тъпи, но има и смислени - например "Меко казано" и други, на които не им знам имената..
**
ROFLMAOПървоначално написано от donity91
'Най-качествената музика в БГ' се върти по коя телевизия, ако не греша, по същата, по която въртят точно тея чалгийки, които ти визираш.
Колкото до РЕСПЕКТ, противни са ми.
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
Вас "Ни въ биа" ако питате мен...
прават уникални песни ....не сте слушали квото тряя
''Живей", "Пловдив", "Друга нагласа", Chinchila"![]()
....." не праат хип хоп,не праат рап, не праат рага - праат квот си искат,щот го могат и щот стаа "..
Wseki si ima wkys! Za men RESPECT PRAWI MYZIKA ;]] Respect-Druga naglasa - za wsi4ki tiq det ne gi hareswat :P
"Бавно и сигурно нещо те убива и не са цигарите,а това,че Ни Тъ Бива."![]()
Всичките им песни ми харесват.![]()
Пахахахахах, ако не се лъжа жестоко, именно тия дръвници пяха на Фашинга на немската и направиха възможно най-опърдената гавра с песен като Бягство _|_
Отделно, че беха скучни до умопомрачение, което, за съжаление, така и не дойде.
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
..са най-великитее!Обичам ги!![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??