Правила съм си тест за интелигентност по Интернет и резултата беше 132 от 130, но не е оригинален. А между другото, къде мога да си направя истински тест?![]()
112![]()
Как изчислихте последния въпрос с рибата, бе? Пробвах 34908 начина и не ми се получиА иначе резултата ми е 130
![]()
122![]()
с много X овеПървоначално написано от Nancy_
![]()
ps. резултата ми е много голям, няма да го поствам да не ви засенчвам![]()
The Spark
Ами целта е да откриеш в каква последователност вървят.Първоначално написано от eternal_eyes
![]()
Между другото този IQ тест съм го правила и преди-миналата година и резултатът ми беше над 165.Явно съм затъпяла оттогава.
![]()
Na mene mi se polu4i otgovor 27 6toto i opashakata i glavata sa 18 sm +tva polovinata na tqloto,zna4i razdelqsh 18 na 2 i se polu4ava 2,sled tva 18+9=27Първоначално написано от Nancy_
Ina4e moq rezultat e 120![]()
a sega kolko ti e?Първоначално написано от Hit 2 fit.
Прилепът е бозайник или по-конкретно, вид гризач.Първоначално написано от eternal_eyes
![]()
150 на този от линка.
Дъъълго се мъчих над съкращенията на Хит2фит, все пак английски не е родният ни език, това е малко нечестно:Д (но лесните ги оправих:Д)
ПП:Нямам нужда да си доказвам, че съм гениална.:Д
136![]()
А на този http://oncho.hit.bg/kafe/IQtest1.htm имам 140
136-145 - Изключително надарен, явявате се гений за повечето хора![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
135
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
А ми е интресно кой идиот го е правил първия?В някои въпроси нямаше никва логика (в 2 де) и най-вече тоя дет го е правил не знае ли,че ПРИЛЕП има и град и ПРИЛЕП е и бозайник?
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ne moje da razsyjdavash taka, zashtoto vsichki ostanali trqbva da si prilichat po neshto i edin da se otlichava samo.Първоначално написано от eternal_eyes
Vyv vsichki vyprosi ima logika, tova, che ti ne si q otkril ne znachi, che nqma. A otnosno Prilep... i v dvata sluchaq si syvpada, kakto i da go poglednesh (kato grad i kato bozainik).Първоначално написано от A_B_C
http://www.flash-igri.com/bg/game/2286.html
С тея гадни фигури.. ;(
Само 101.
Правил съм си , но не помня точно резултата нещо м/у 115 и 125 беше..Но не мисля , че теста който правих може да определе IQ-то ми..
http://www.mensa.org/workout2.php
Това е наистина трудно!![]()
Хаха,че повече ли искашПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
![]()
![]()
Аз на тоя съм 121 на 16На 15 е 119,а на 24 е 131
За 21 минути го реших
1 точка над средното ниво за много умните
![]()
Eminem-Mosh
Аз пък го реших за 7 минути.Първоначално написано от A_B_C
И моля, без обиди, става ли?
На тоя на МЕНСА 17 от 30 верни.
Тоя английски..
ХахаПървоначално написано от Hit 2 fit.
Ще си помисля
Тоя на менса са ме мързи да го решавам
![]()
Eminem-Mosh