- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Depeche Mode - 18 май 2009 г.
В България ! София, стадион Васил Левски ( Понеделник ) ! Една от мечтите ми, може би ще стане реалност !![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
И аз чух че ще идват![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Даааа, преди около седмица разбрах и пощурях от радост!!!![]()
Там съм!![]()
![]()
What you give is what you get!
Прекрасно. Отново са тук и този път няма да ги пропусна :P Там съм.
Много се радвам, че отново ще идват тук.Първият път не успях да отида,но този ще се постарая да бъда на концерта и затова искам да попитам кога започват да се продават билетите и колко струват?И от къде мога да си купя?
^ Да не отидем пак заедно../аз ще съм с мама де.. :Д/
малко гадно стаа щото е един ден след 18тия ми рожден ден, хаха предстаи си![]()
аз ще съм с човека, който ти открадна дъждобрана![]()
we give it all.
Ще ми се. Много ми се ще!
Но ще видим.
Значи може да се мернем...и аз ще ходя.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Охооо, и аз съм там, ама не по моя идея.Сигурно ще съм с майка ми и две приятелки.
Деси, може да се засечем.![]()
АЙде да се запознаем и да отидем двамата, искаш ли милоПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
![]()
![]()
Може да направим групово засичане, стига да сме живи до тогава![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Първоначално написано от TellMeYourName
хахах
Абее, все ще успееш да се дотътриш.. ;д то ще е вечерта, така чее..ще си го измислиш дотогава.
И да, може да се засечем групово.![]()
Ооо,още помня когато на 6 септември 2008 (денят на пресконференцията в Берлин) баща ми ми каза ''Ще ходиш на концерта на Депеш Моуд.''.Аз току що се прибирах от училище, нямах представа за какво говори и го питам ''Да,да, на концерта в Германия ли?''...и той ''Не,ще идват в България!''.Спомням си как в този момент просто изключих,все едно да гледаш телевизия и изведнъш тока да спре...само казах ''Тва не е възможно'' и излезнах от стаята.Месеци наред се бях молела да се върнат,дори съм плакала...толкова мн ги харесвах,че не можех да си представя да не ги видя (когато дойдоха за първи път аз още не ги слушах) и изведнъж...мечтата ми се сбъдна!
DM 4EVER!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Е в сравнение с гуано и бизкит не мисля че парите са реални :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!