- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да тълкувам поведението й и какво да правя?
зрял, зрял, ама май все още недозрял :P на 23-ти летника съм, въпросната мацка е с около един по-малка.Изглеждаш като зрял човек , на колко си?
трудно е да намериш някого, когото да заобикнеш. а когато го намериш и явно се оказва, че той теб не те е намерил. а мацката си е супер готина и знам, че е човек за когото даже бих могъл да се оженя.
и аз така си мислех, обаче явно реалността не винаги отговаря на представите му на един човек.No spored men shtom ti si e otdala,zna4i naistina mn darji na teb,zashtoto edno momi4e ne se otdava na vsqko sreshnato mom4e -e ima i izklu4eniq ama te sa po rqdko razbira se.
ние вече малко или много си поговорихме за нещата между нас на четири очи (за оная вечер не особено много и не с много детайли). само че разговорите бяха малко сконфузни и тя само гледаше възможно по-бързо да смени темата, нещо явно не и е много приятно да говори за онази вечер, чувства, как точно се чувства и т.н. а и другото което е, че понякога оставя конкретно зададени въпроси неотговорени или отговаря с "не знам", при положение, че на въпросът може да се отговори само с "да" или "не".Spored men provai da govorish s neq,na 4eteri o4i si pogovorete za onaq ve4er mn dobre.