- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да спра да го обичам ?
Здравейте хора искам да ми кажете как да спра да обичам едно момче? От вече 3 год обичам само него и никое др момче. Още както го видях първия ден в училище се влюбих в него и така до сега.
кво ли не опитах зада съм с него ,но нещата не ставатправех вс което той иска слушах го за пълни глупости. Направих мн неща за него но той не оценява нищо .Не може да разбере колко мн го обичам НЕ ЗАСЛЖАВА ДА ГО ОБИЧАМ НО КАК ДА СПРА ? НО НЕ МОГА ДА КАЖА НА СЪРЦЕТО ДА СПРЕ ???
Преживях ужасно мн болка заради него. За вс тия год единственото хубаво нещо което получих от него е 1 преградка нищо повече и (която аз си знам само кво ми стриваше) мн мн сълзи всяка вечер ;(
Аз мога да живеея и без него.Цяло лято нито сме се виждали нито сме си писали...но като го видях сега на 15 сеп. вс започна на ново. КРайно време да спра ,но съм луда по него вс давам само за да съм с него ,нз как да спра да го обичампомогнете ми.... !!!
мс мн че прочетохте това моля ви без обиди или неща от сорта прежи си вените или ти си луда![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Пиеш 1 шише ракия и две бири.Първоначално написано от happy end
После влизаш в банята,
пускаш гореща вода и влизаш под душа.
След 1 минута спираш топлата
вода и пускаш студената.
Може и да ти спре сърцето.
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Отказването от човек, когото обичаш истински е волеви процес. Единственият начин е да спреш всяка мисъл за него. Всеки път, когато такава мисъл се прокрадне в ума ти,изгони я с нещо друго. Намери си хоби и се отдай изцяло на него. Избери нещо, което би могло да те разсее от мислите по него. Просто спри дори да го поглеждаш.
Най - добре си намери друго момче същевременно, току виж ти помогне да забравиш старото. Това е.
Ако стоиш и мислиш постоянно за него и след 5 години пак ще си на същото дередже.
Първоначално написано от Bai Toq
+1
Абе нали знайш че любов се лекува само с любов или както там беше лафа.. намери си някой друг, опитай с него .. и с течение на времето ще забравиш тоя.. А той верочтно е пълен олигофрен щом не е забелязал до сега кфи жертви правиш за него ... Ама кфо ти пука.. Продължаваш напред с някой друг ... От теб зависи вече да си намериш хД![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Забрави го.Явно просто не може да отговори на чувствата ти.Това не е обидно.Никой не можеш да накараш да те обича на сила.Недей да го мислиш повече.Ако имаш достатъчно силна воля,ще успееш да го забравиш.Успех..
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Да разбирам те и аз бях така. Обичах го, бях готова на вс за него, какво ли не направих.. А на него му беше се тая за мен. Постоянно мислех за него. В началото се чувствах влюбена и се чувствах добре.. Но после нещата се промениха много... Той започна мн да ме обижда и т.н. не заслужаваше тфа, което му давах... Малко па малко си въобразявах, че нямам чувства към него, което не беше съвсем вярно. Но точно в този период се запознах с момче, което ме накара да забравя Невъзможната си любов... и ме заряза... Хубавото е,че така събрах мн опит за напред и сега вече съм щаслива в любовта! Моят съвет е, да се занимаваш с др момчета и да изключиш, че той съществува. При мен обаче мн подейства тфа, че се преместих в др даскало и ми е мн яко сега. Успех!
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Трябва ти наистина силна воля, за да успееш да си наложиш да го забравиш. Да не забравяме, че е необходим и здрав разум, за да осъзнаеш, че няма смисъл. колкото по-бързо разбереш, че не си заслужава да страдаш за някой, на когото не му пука, толкова по-бързо ще успееш да го изтръгнеш от ума и сърцето си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
+1
Според мен ако наистина го обичаш толкова много няма как да го забравиш за един ден , но съм обедена , че ако намериш някой друг ще го забраавиш , защото явно този не те заслужава!
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Ако наистина искаш да го забравиш, ще успееш. Търси друг, но не го сравнявай с въпросното момиче!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Да забравиш някой, който обичаш е същото като да запомниш някой,който никога не си виждал...
Аз вяврам,че времето лекува всичко![]()
Em spored men trqbva da razgovarqsh i s dr mom4eta.Da izlizash s tqh i taka shte se razseivash i nqma da mislish za nego.
A pak zashto li ne i da tragnesh s nqkoe mom4e,taka s vremeto shte go zabravish.
E ot vreme na vreme ,kato go vijdash shte ti stava kofti,ama nqma kak.
Vdigash glavata na gore i prodaljavash na pred s novoto mom4e ,hvanata raka za raka
виж са той не те оценява като човек аз съм сигурна че си много добро и хубаво момиче, което той не заслужава майната му и си намери някой, който наистина да те оцени. Знам, че не е лесно, но по добре така отколкото само да те наранява тоя тъпак.Аз съм зад теб
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
ms mn za savet4etata![]()
spored vas a i az mislq 4e e nai-dobre da se otkaja ot nego i da si namerq drug!
"той не заслужава " E Tova go 4uvam za 1000 pat za tiq god TOI NE ZASLUJAVA DA GO OBI4AM NE!!!
STE vi poslusham i ste si namerq dr koito ste e palna protivopolojnost na bshuq mi ve4egledam samo napred
az se vijdam s mn mom4eta ima golqm krag ot mn gotini mom4eta na vazrast ot 19 na gore pisna mi ot malki tapaciDali ako tragna s mom4e na 25 nestata ste sa po -dobre am ? moje bi toi ste me oceni..
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
trqbva da nameri6 nqkoi,koito 6e zapulni prazninata,samo taka,az yspqh,napravi go i ti,yspeh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
о0о не, от личен опит ти казвам колкото и да се държиш кат голяма и т.н. и той да е свестен по някое време ше траа да се раздилете заради шибаната разлика... Точно тфа ми се случи на скоро.. И аз така си виках кат тебе и бях права ама ще имате др проблеми.. Не ти го пожелавам.. Абе не вс зависи от възраста да ти кажа..
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
знаеш ли къв ти е проблема?!ТОЧНО ТОВА,ЧЕ ПРАВИШ ВСИЧКО ЗА НЕГО!!! А в същото време на него не му пука явно за тебе ... и не те харесва и му е кеф ,че шравиш тези неща за него и смао те разиграва
...!направи се,че не ти пука изобщо за него ... ей така изведнъж спри изобщо да правиш всички тези неща ,които си правила преди за него и като го видиш в училище се прави,че се 1 не си го видяла!прави се на щастлива,ако не си ... и той сам ще дойде при теб
ще си каже:"я чакай бе нали беше готова за всичко на мене сега кво стана?да не си е харесал;а някой друг лелее я чакай да й пиша" :P и нека той направи нещо за теб ,а?
айде късмет
![]()
Не съм много съгласна. По този начин ще дойде един момент в който дори само да си представя как са заедно ще и доставя удоволствие, защото избягва да го прави. Ми мацка, сама казваш - на сърцето не се заповядва. Аз на времето направих обратното което те посъветва Abbie_Broken. Зaпочнах да мисля само и единствено за индивида и след няколко месеца ми омръзна. Просто мисълта за него ми се струваше излишна и изнервяща. Не мога да кажа, че ми помогна на 100%, но все пак имаше някакъв ефект. Но първо мож и аз да не съм права и второ, най ама най-важното нещо е да излизаш с приятели и да се забавляваш. Просто веднъж затвориш ли се в себе си считай положението за много сериозно.Първоначално написано от Abbie_Broken
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Е, при всеки е различно.![]()
мдааа... и аз съм в абсолютно същото положение и не виждам изход от ситуацията..![]()
„Не можеш да намериш любовта там, където я няма. Нито можеш да я скриеш, когато тя наистина съществува.” (Ларошфуко).
Първоначално написано от tqnkо
уахаххахахха
Re: Как да спра да го обичам ?
Еми ре:намрази го?! кво толкова го мислиш действие и противодействие на какво ви учат в тва училище биеее??![]()
in defense of our dreams...
Трябва да гледаш да не мислиш за него и да отделяш време за приятелите си и нещата,които обичаш и да забравиш за всичко,което е свързано с него и несподелената ти любов![]()
огледай се около себе си има толкова много добри момчета
![]()
Същата съм била с едно момче ,което в никакъв случай не заслужаваше даже да го погледнаИ така 2 години ли колко . . . и аз всеки ден сълзи а-у и мислих ,че е последният ,който обичам и след това той завърши махна се от това училище и като спрях да го виждам го забравих ,даже си спомням ,че точно тогава започна страхотна връзка с едно момче ,което е било даже в неговият клас ,а аз не съм го забелязала преди
Така че погледни наоколо и се опитай ,колкото се може по-малко да го виждаш
Зная ,че не е възможно ,защото ти е пред очите в даскало ,но все пак пробвай
![]()