.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Да забравиш някой, който обичаш е същото като да запомниш някой,който никога не си виждал...

Аз вяврам,че времето лекува всичко
    И аз. Минава, споко.
    Иначе и аз знам какво ти е... Но при мен беше година и половина...
    Забравя се всичко, преодоляват се тия неща...
    Иначе историята ми е г/д като на Abbie_Broken.. и ддз, разбирам те, имаш цялата ми подкрепа...
    Любовта ужасно променя хората, като ти чета темата и се сещам как и аз бях така луда по тва момче, всичко правих.. Само че лятото се виждахме, имахмее обща компания
    Той така и не пожела нещо да стане, а аз кво ли не правих.. радвах се на една усмивка само, на {} по mIRC и т.н...
    Безнадеждно бях хлътнала, както и ти.

Опитай се да проумееш истината, да я осъзнаеш и да я приемеш. Поне така сторих аз след купища сълзи (всяка вечер!), сополи, усилия... (бтв и аз го слушах за глупости, той постоянно се сърдеше зза нещо за да види как му се м0ля и как се скъсвам от мъка).. как да е, решаването на един проблем е осъзнаването му..
    Примири се. Положението е безнадеждно. Пробвала си какво ли не, но няма да стане тва което го искаш и тва е.
    Сега докато четеш тва недей да се разхленчваш.. сигурно боли това изречение в сърцето ти (ти си го осъзнаваш предполагам и без да ти го пиша тука),но събери сили и действай разумно.. не се затваряй в плач и огорчение затова че нищо никога няма да се получи м/у вас, ами го приеми философската!
    Ок, няма да я бъде и тва е. А и без тва тоя не те заслужава. Баси кретена смотан. Ти си направила ВСИЧКО възможно.. Остави я тая изгубена кауза... И се забавлявай, излизай с компания, абстрахирай се от тая пуста любов! Любовта е лудост, болест...
    Ехх, как ме върна спомени назад!! Трябва да ти кажа, че като го преодолееш това ще си съвършено нов човек!
    Запомни че тва е важен урок.
    А има да падаш и да ставаш още баааааая пъти.
    Животът е най-голямата школа
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Да забравиш някой, който обичаш е същото като да запомниш някой,който никога не си виждал...

Аз вяврам,че времето лекува всичко
    И аз. Минава, споко.
    Иначе и аз знам какво ти е... Но при мен беше година и половина...
    Забравя се всичко, преодоляват се тия неща...
    Иначе историята ми е г/д като на Abbie_Broken.. и ддз, разбирам те, имаш цялата ми подкрепа...
    Любовта ужасно променя хората, като ти чета темата и се сещам как и аз бях така луда по тва момче, всичко правих.. Само че лятото се виждахме, имахмее обща компания
    Той така и не пожела нещо да стане, а аз кво ли не правих.. радвах се на една усмивка само, на {} по mIRC и т.н...
    Безнадеждно бях хлътнала, както и ти.

Опитай се да проумееш истината, да я осъзнаеш и да я приемеш. Поне така сторих аз след купища сълзи (всяка вечер!), сополи, усилия... (бтв и аз го слушах за глупости, той постоянно се сърдеше зза нещо за да види как му се м0ля и как се скъсвам от мъка).. как да е, решаването на един проблем е осъзнаването му..
    Примири се. Положението е безнадеждно. Пробвала си какво ли не, но няма да стане тва което го искаш и тва е.
    Сега докато четеш тва недей да се разхленчваш.. сигурно боли това изречение в сърцето ти (ти си го осъзнаваш предполагам и без да ти го пиша тука),но събери сили и действай разумно.. не се затваряй в плач и огорчение затова че нищо никога няма да се получи м/у вас, ами го приеми философската!
    Ок, няма да я бъде и тва е. А и без тва тоя не те заслужава. Баси кретена смотан. Ти си направила ВСИЧКО възможно.. Остави я тая изгубена кауза... И се забавлявай, излизай с компания, абстрахирай се от тая пуста любов! Любовта е лудост, болест...
    Ехх, как ме върна спомени назад!! Трябва да ти кажа, че като го преодолееш това ще си съвършено нов човек!
    Запомни че тва е важен урок.
    А има да падаш и да ставаш още баааааая пъти.
    Животът е най-голямата школа
    В думите ти има мн истина...веднъж за винаги ще се окажа от него и ще си намеря др ...
    аз не съм се затваряла в себе си и НЕ СЪМ седнала да плача за него рядко ставаше това излизам с мойте фр-ки по кафета,магазини или всяка събота или неделя излизам с мн готини момчета Сред тях има мн свестни ,но до сега аз винаги си затварях очите за тях .И си виках с тях само приятели ще сме аз съм луда по оня ,но вече няма да е така.....
    ЖИВОТА УЧИ ....
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

ако наистина обичаш някого,времето не го заличава от сърцетото ти

....

Аз също се влюбих в едно момче преди около 3 години ,но нищо не се получи.Той живее точно до моят блок сега сме в различни училища и почти не се виждаме и мисля че малко по-малко го забравям,но никога няма да спра да го обичам!Пробвай да си намериш някой,когото ще ти хареса и постепенно може да го забравиш,но нз аз на себе си не мога да помогна камоли на теб!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма да те обиждам.Знам колко боли от несподелената любов.А рязането на вените изобщо не е решение.Трябва ти силна воля.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Няма да те обиждам.Знам колко боли от несподелената любов.А рязането на вените изобщо не е решение.Трябва ти силна воля.
    znam 4e ne e reshenie rqzaneto na venite ,no nz kvo da pravq ve4e >
    nz dali ima silna volq zada spra da go obi4am az ne moga da zo zabravq toi mi e pred o4ite po 8 4asa na den.
    Moga da spra da go obi4am ,a tova dano stane kato si namerq dr ?
    lubov s lubov se lekuva nali ?

Цитирай Първоначално написано от happy end
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    znam 4e ne e reshenie rqzaneto na venite ,no nz kvo da pravq ve4e >
    nz dali ima silna volq zada spra da go obi4am az ne moga da zo zabravq toi mi e pred o4ite po 8 4asa na den.
    Moga da spra da go obi4am ,a tova dano stane kato si namerq dr ?
    lubov s lubov se lekuva nali ?
    не точно..
    и като се нарежеш ще си обезобразиш кожата, а няма да го привлечеш към себе си
    ще изглеждаш жалка, ще те съжаляват, още повече ще се подиграва с тебе
    не оголвай душата си на хората - те я разкъсват и я изчукват
    колкото повече скимтиш за внимание, толкова повече на парцал те правят
    стегни се, вземи се в ръце, продължи гордо напред
    страдала си достатъчно! сложи му края... и майната муна тоя! просто го изчисти от главата си..
    мда, боли от несподелената любов сега го изпитвам за 2ри път ... е, по-леко го понасям, но пак е нетърпимо..
    а и ти ме подсещаш с твойта тема на мен кво ми беше като се влюних за първи път (МНОГО СИЛНО!) и беше несподелено..
    мда, тъпо е да ти казвам "сложи му края" ама няма друг начиН! и на мен така ми викаха.. и аз се дразнех, ама росто се примири - няма кво да се направи, никоганяма да е твой.. и се утешавай с това че не е Господ, не губиш кой знае кво, а и ако не те заслужава..
    стига драматична любов..
    think for yourself!

знам точно какво ти е защото аз минавам през същото ... казват да се осъзнаеш ... не може просто така тва са 3 години не можеш просто да ги изтриеш при условие че го виждаш всеки ден ... времето лекувало всичко абе глупости ... ако имаш чувството че го обичаш и че е единственото момче което разтуптява и спира сърцето ти ... ако за теб никое друго момче не е от значение ... НЕ ГО ОСТАВЯЙ ДА СИ ОТИДЕ!!!

Град
    sofiq
    i s nego i bez nego moje6,ama koga ti e po-hubavo kato se izma4va6 4e se darji tapo vs den ili kato si lqga6 ve4erta i si kazva6 qq dneska ne sme se 4uvali i vse pak imah strahoten den!i az bqh taka spox s vremeto minava vs!
    zapomni po-dobre e da obi4a6 nqkoi koito razbira6 (music)
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от n3v3r_aga!n
    знам точно какво ти е защото аз минавам през същото ... казват да се осъзнаеш ... не може просто така тва са 3 години не можеш просто да ги изтриеш при условие че го виждаш всеки ден ... времето лекувало всичко абе глупости ... ако имаш чувството че го обичаш и че е единственото момче което разтуптява и спира сърцето ти ... ако за теб никое друго момче не е от значение ... НЕ ГО ОСТАВЯЙ ДА СИ ОТИДЕ!!!
    da i kvo da q tap4e vs den do kraq li ?are molqti se! dai da starda dokato u4at zaedo demek tam kolko o6te sig pone 4 godini ????ne iztapqvaite!tapkahame 10 meseca i po6turqh koeto na fona na neinite 3g ne e ni6to!o6te se mraza 4e sam go pozvolila!edin den kato se odrapne6 ot nego ili prosto kato jivota go promeni korenno 6te si kazva6 kak mojah i 6te razbira6 kolko glupavo si izglejdala da mu hodi6 po zadnika.az kat se seta 4 ei az bqh taka me e sram ot sebe si rodninite mi i priqtelite.6te se mrazi6 sled tova spri se na vreme
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

абе пиленца.. времето ЛЕКУВА

и няма кво да го оставя.. не я ще, та не я ще..
    Ок, тъп гей смотан и да се занимава с нещо по-стойностно в тоя живот.. дори нека не си намира гадже..
    малко да си почине от емоции...

Цитирай Първоначално написано от n3v3r_aga!n
    Nqma smusal trqbva da se otkaja ot nego vednaj za vinagi TOI NE ZASLUJAVA DA GO OBI4AM
    Ste spra da go obi4am ,a tova dano stane kato si namerq dr ?
    lubov s lubov se lekuva nali ????

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    намери си друга любов
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

3 години ..... А аз какво да кажа като съм влюбена в един от 6 години

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Добре, де, вие били ли сте заедно, или не? Разбрах, че от него си имала само прегръдка. И как така си заобичала някой, който не се държи подобаващо с теб и всъщност не е направил нищо, за да спечели чувствата ти? Не, мила, всичко е в главата ти. Ти си се увлякла по някаква нереална представа за него и понеже не можеш да я получиш, продължаваш да си я напиваш в съзнанието.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Добре, де, вие били ли сте заедно, или не? Разбрах, че от него си имала само прегръдка. И как така си заобичала някой, който не се държи подобаващо с теб и всъщност не е направил нищо, за да спечели чувствата ти? Не, мила, всичко е в главата ти. Ти си се увлякла по някаква нереална представа за него и понеже не можеш да я получиш, продължаваш да си я напиваш в съзнанието.
    nie i 1 sedmica ne sme hodeli. Toi minaloto lqto 3 meseca me laga 4e me obi4a i az ludnah qkata po nego . minalata god. PREZ 2 srok me praveshe na nisto.. PO CQL DEN MI KAZVASHE KVO DA PRAVQ bqh mu robinq na toq edistveno sama dushah oste 1 god. kato go vidq na 2 mesec ve4e go haresvah
    int.4e za tiq 3 god edva predi mesec MU KAZAH V O4ITE OBI4AM TE I GO POMOLIH ZA 1 PREGRADKA... (koqto az si znam kvo mi struvashe,NO TOVA NE E VAJNO )
    TQBVA DA SE OKAZA OT NEGO...
    TOI a i az ВЕЧЕ mislim taka:никога помни не ще да бъдем двама в този свят!! ISTINATA BOLI.... . RAZDQLATA NE BOLI ,BOLI LUBOVTA

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~

Re: Как да спра да го обичам ?

Цитирай Първоначално написано от happy end
    Здравейте хора искам да ми кажете как да спра да обичам едно момче? От вече 3 год обичам само него и никое др момче. Още както го видях първия ден в училище се влюбих в него и така до сега.
    кво ли не опитах зада съм с него ,но нещата не стават правех вс което той иска слушах го за пълни глупости. Направих мн неща за него но той не оценява нищо .Не може да разбере колко мн го обичам НЕ ЗАСЛЖАВА ДА ГО ОБИЧАМ НО КАК ДА СПРА ? НО НЕ МОГА ДА КАЖА НА СЪРЦЕТО ДА СПРЕ ???
    Преживях ужасно мн болка заради него. За вс тия год единственото хубаво нещо което получих от него е 1 преградка нищо повече и (която аз си знам само кво ми стриваше) мн мн сълзи всяка вечер ;(
    Аз мога да живеея и без него.Цяло лято нито сме се виждали нито сме си писали...но като го видях сега на 15 сеп. вс започна на ново. КРайно време да спра ,но съм луда по него вс давам само за да съм с него ,нз как да спра да го обичам помогнете ми.... !!!
    мс мн че прочетохте това моля ви без обиди или неща от сорта прежи си вените или ти си луда
    И аз така Само че от 2 годиНкииии
    I L0VE MY FRIENDS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си