.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Без презерватив

sry 4e pravq dr tema ama kakto vinagi spe6no e !!
    zna4i ...s gadjero mi pravixme sex bez prezervativ (be6e mn kratko) no se pritesnqvam ... t.n na 8 go napravixme a na 11 poprincip mi idva.... vazmojno li e da sum bremenna ????

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Da, chowek..
    Sasho1988

Варна..

Да,тризнаци.

pls de ...mn sum pritesnena .... (nali bi trqbvalo da ne sum bila v ovulacia ....)

да, възможно е
    да ти е честито

dobre de toi ne e svur6il v mene .... prosto zamalko go napravixme ... i do kolkoto si govorex s priqtelkite mi ako ne sum v ovulacia ne e tolkova fatalno ...... ox are nqkoi seriozen da mi obqsni vs molqviiiiiiiiii

sorry за въпроса, ама ти на колко години си ?
    сериозна съм

ae ti fred li si 6tom ne esvar6il v tebe za ko se pritesnqva6??? ni6to ti nqa ai lqgai da spi6 spokoino

стотна тема с един и същи въпрос ... пазете се бе!!!
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от wvwv
    pls de ...mn sum pritesnena .... (nali bi trqbvalo da ne sum bila v ovulacia ....)
    Che nie otkyde da znaem koga si w owylaciq?! Spored men pochti nqma za kakwo da se pritesnqwash, no wse pak wnimawaite..
    Sasho1988

Варна..

Град
    sofiqqq
    хмммм еми направи си тест ..... мисля че неможе да гадаем дали си или не си аа ако си честито (шегувам се)
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Не мисля, че си бременна. Дори и малко да се позабави пак едва ли си бременна. Не се шашкай. Принципно възможност да си бременна има, но се съмнявам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

И аз предполагам,че няма нищо не все пак си направи един тест за да си по - сигурна.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от wvwv
    tva,4e ne si bila v ovulaciq ne ozna4ava,4e ne moje da si bremenna.vmesto da pita6 prostotii,iz4akai da vidi6 dali 6te ti zakusnee i ako da-togava se pritesnqvai i puskai bob.nie sega ne mojem da hvurlqme bob pri nikakvi priznaci.
    P.S-ima6e edna tema "prekusnat polov akt",pro4eti q i se zamisli i ti i vsi4ki ostanali glupavi momi4eta,koito pravite sex bex prezervativ i si mislite,4e 6tom ne e svur6il vuv vas,ne mojete da zabremeneete!

Мега фен Аватара на mynichka
    абе тест е решението ! ..винаги може да забременееш ..дори и малка вероятност да има :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аами преди 2-3 дена и аз имах този проблем ...с приятеля ми го направихме така за малко без той да свърши в мен, но после се притесни и искаше да ми купи хапче против забременяване Ескапеле...струва 30 лв пие се най много 3 дни след кат си правила секс.Повече инфо можеш да прочетеш на официалния му сайт.След като го изпих нямаше странични ефекти.По принцип трябва да ми дйде след около 3 дена.И аз чакам се пак ще си направя и един тест за повече сигурност.Надявам се да съм ти помогнала.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от House^mania...
    ae ti fred li si 6tom ne esvar6il v tebe za ko se pritesnqva6??? ni6to ti nqa ai lqgai da spi6 spokoino
    +1

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    +1
    a vie dvamcata 6to ne pro4etete naistina temata,koqto spomenah "prekusnat polov akt",za da sprete s idiotskoto si tvurdenie?!?!trugnali da se 4ukat,a ne znaq kak da se pazqt i koga kakvi sa riskovete!Sexa ne e za deca!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    бегай да купуваш памперси, че ей ся ше са пръкни бебето ти.
    <N>

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    +1
    a vie dvamcata 6to ne pro4etete naistina temata,koqto spomenah "prekusnat polov akt",za da sprete s idiotskoto si tvurdenie?!?!trugnali da se 4ukat,a ne znaq kak da se pazqt i koga kakvi sa riskovete!Sexa ne e za deca!
    А бе какво има да чета.Аз го правих 8 месеца без презерватив и като гледам нито бутам количка ,нито нищо

С риск Сиситу пак да ми направи забележка (не,че ми пука де ) ще ти кажа,че си тъпа

Сега сериозно:Спокойно бе момиче Нищо ти няма Аз вече 3 години правя секс без презерватив и дори един път (да чукна на дърво) не ми се е налагало да давам 30 лв. за хапче ... Е ако все пак се притесняваш толкова - купи си Ескапел

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Ах теа хапчета ги имате за бонбонки

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Ах теа хапчета ги имате за бонбонки
    Не ги имам за бонбони (а и няма как да ги имам при условие,че никога не съм пила Ескапел),но щом толкова много се притеснява нека си глътне едно хапче...!!!А израза "тези хапчета ги имате за бонбонки" го казвай на някои други съфорумнички,които ги пият през 1-2 седмици

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Разбира се, че може да си бременна, кога ще се научите да ги ползвате тия презервативи или поне да ползвате някакви предпазни мерки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си