.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мечтателке, хихи мен липсата на реализация не ме плаши, страхуват се хората , ненаясно с това какво искат точно да направят с живота си или пък начина по който да постигнат целите си.

Иначе, аз съм твърдо за това, че всеки трябва да се занимава с това, което му е на сърце, а не да става сутрин рано нацупен, с натрапчината мисъл-Предстои ми поредния скучен ден на грижи и стрес.

Тааа, всеки си избира своя път в живота.
    Кофти е обаче, в едни момент да започнеш да мрънкаш поради недостига на пари.Най-малкото, започвайки дадена работа или учейки за нея ,си наясно с приблизителната стойност на доходите.

Колкото до парите-Може и да не ми липсват, но това е защото изцяло съм зависима от майка си. И знаеш ли искам, един ден "когато порасна" да имам самочувствието да го кажа, с разликата, че тогавашите ми пари, ще са спечелени от мен самата.(:

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Мечтателке, хихи мен липсата на реализация не ме плаши, страхуват се хората , ненаясно с това какво искат точно да направят с живота си или пък начина по който да постигнат целите си.

Кофти е обаче, в едни момент да започнеш да мрънкаш поради недостига на пари.Най-малкото, започвайки дадена работа или учейки за нея ,си наясно с приблизителната стойност на доходите.
    Тук няма такива хора, нали

А и пак казвам, че не сме чак толкова богати, че после да мрънкам как сама не мога да се издържам. А и не става въпрос за това да имам много пари, или въобще да нямам, има среден вариант нали? Всъщност темата не е за това... :]

Град
    I don`t know where
    Елен, явно имаш много лица и си изгубила истинското си такова, това което най-много ти приляга..което знаеш ли, някак си е тъжно...

Открий себе си, открий нещата, които те карат да се усмихваш, да се усмихваш, да се чувстваш свободна.

Иначе и аз страшно бързо се привързвам към хората, и именно както ти каза, им отделям твърде много внимание още от самото начало, това е може би една и от основните причини да не ценят усилията ми на по-късен етап.

Успех ти желая каквото и да решиш.(:

Град
    I don`t know where
    Постта ми беше за be_true

Елен, явно имаш много лица и си изгубила истинското си такова, това което най-много ти приляга..което знаеш ли, някак си е тъжно...
    Хм, кое те кара да мислиш, че имам "много лица" и съм се загубила сред тях? :]~

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ellen_
    Хм, кое те кара да мислиш, че имам "много лица" и съм се загубила сред тях? :]~
    Главно това, че скачаш от едната крайност в друга.
    Пример-Пред приятелите си остояваш мнението, дори то да не съвпада с тяхното, а пред ваще не можеш да сториш същото.
    Защо?Ако родителите ти бяха толкова властни и през ум нямаше да ти мине да им се опълчиш?

Ами не знам точно - може би причината е, че те са единствените хора, които биха ме обичали и помагали цял живот, а за приятелите ми не ми пука чак толкова много. В смисъл не, че не ги ценя и не ги уважавам, а разчитам на себе си в повечето случаи. И внимавам в това, което говоря и правя. Може и да е друга.

Те, че са властни, властни са, особено майка ми - тя е главата на семейството Но може би не им се опълчвам заради това, че после само мрънкат, а вече не искам да ги слушам - дори да е най-малкото нещо пак мрънкат - ако откажа да отида до магазина - "Ама аз ако отида ще ядеш, нали" или "Цял ден ходиш напред назад, ама до магазина не искаш" или често се случва да си уча и тя по това време да ме кара да отида и аз и казвам, че си уча в момента и тя "Аааа, сетила си се кога да учиш" ... Първа смяна съм и се прибирам около 2:30 - 3 часа следобед , и лягам малко да си почина или на компютъра и още едва съм натиснала копчето да се включи - "Няма ли да си учиш".... абе над всичко в нашата къща е учението, да успееш в живота и отличните оценки.. фю..

Град
    I don`t know where
    Ясно държиш да си самостоятелна и не търсиш приятелска подрепа-няма лошо, стига ти да се чувстваш добре.

Колкото до родителите-Третират те като малко дете.Вече си 10-ти клас/колкото мен впрочем/ и като ти чета размишленията, оставам с впечатлението, че имаш ум в главата.(:

П.С-Има хора с по 2 висшита дори, които не могат да си намерят хубава работа.Има и такива, които по цял ден си клатят краката, работният им ден в никакъв случай не е натоварен и взимат доста добри пари, за това което вършат.Та, мисълта ми беше, че не винати стабилното висше гарантира успех.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    И какво ще ти направят, ако имаш тройки примерно???

Наблягай на нещата, които те влекат, а като стане време да избираш какво да учиш като евентуално бъдеща професия - сама ще си попълниш документите за университет

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    И какво ще ти направят, ако имаш тройки примерно???
    абе, мойта майка ми спираше пари и всичко... както знаеш, това си e сериозен проблем.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    е ако въпроса е на живот и смърт ше изкара без пари.

Saatana vittu perkele hate crew!

П.С-Има хора с по 2 висшита дори, които не могат да си намерят хубава работа.Има и такива, които по цял ден си клатят краката, работният им ден в никакъв случай не е натоварен и взимат доста добри пари, за това което вършат.Та, мисълта ми беше, че не винати стабилното висше гарантира успех.
    Оооо, типичният пример - брат ми - две висши Финанси и Счетоводство и контрол, записа и 3то, караше и магистратура по едното, и сега сглобява компютри за около 300 лева Баща ми с 500 лева заплата (работи в БТК, монтьор) има около 3 повреди на ден, а през останалото време виси по кафенетата... Ирония...

Буут, и аз все си задавам тоя въпрос, и отговорът е - Нищо. Но не знам.. не ми е съвестно, тъпа работа... А парите ми вече са ги спряли

Оф, хора... става все по-зле

Днес още не съм се прибрала и ... (върнах се 2и30, вижте сега колко е часа) и майка ми явно на вратата ме е чакала и ме пита дали са ме изпитали днес, и аз и казвам, че не са и тя "не стига, че ме крадеш, ами ме и лъжеш" КАКВО?! И аз "какво те крада, бе?!Кога съм те крала?!' и тя "Добре де, не ме крадеш, ама ме лъжеш" Но аз за НИЩО не съм я излъгала! После ми каза "Записа ли се на сиповете по математика (за напреднали и за изоставащи, и на двата трябва да се запиша баси мозъка дето е) и аз казвам, че не съм и тя направо превъртя "Ти.. как може да си толкова проста, как може да не ти стига, повече няма да се разправям с тебе, записвай се и учи чуваш ли, поне като не ти стига акъла слушай другите..." И така ми вика 5 минути и за само и казах, че искам да се наям и да ме остави и че не искам да уча математика .. и тя каза "Ами какво искаш да учиш?! Да запишиш нещо дето няма да имаш никаква файда от него?! Как може да си толкова безотговорна" ала-бала... И аз съвсем спокойно и казах "ти ли ще учиш и работиш математика?" И тя почна още по-силно да крещи "внимавай как ми говориш, писна ми от тебе" и всякакви такива...................................... .................................................. ...........
    направо не издържам

Моята е по-зле.
    За една забележка отнесох ритник в задника и май ще ми спират интеренета.

Абе как може да имам такава майка, тя не ме оставя да измия чиниите , защото съм нямала да ги измия като хората ........и после само зяпа, че съм си клатила краката и не съм пипвала нищичко в нас....

Не всичко в живота е пари и работа
    ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!

А междудругото тази вечер ме чака "разговор от друг род" , естествено познайте за какво Вече направо ми е смешно..
    Моля, кажете ми какво да им кажа, бе, направо... не знам от къде да цедя вече... всичко по 10 пъти го въртях и им го казах и пак и пак ....

Брех, че си забавенн...

Не, заслужават три магистрали и един чук за тапа и така да им го кажа, малоумни хора са, ОВЦЕ! (вече ме избива на агресия, )

А за тва дето го цитира се сетих, че майка ми се срамува от брат ми (има почти 3 висши и магистратура) и пак я е срам. Да ги еба в некадърните родители........

Град
    Bulgaria-gr Varna

hmmm lo6o.........

zna4i v moq slu4ei maikami e mn demokrati4na jena pozvolqva mi vsi4ko no tova e bazirano na doverie kato kandidatstvah(sega s1m 9-ti klas) tq mi kaza vnimavai k1de iska6 da vleze6 tuka e dobre i taka vlqzah k1deto iskah oba4e tq p1rvona4alno se s1rde6e 6ot bqh podgotve s frenski i imah lo6i ocenki no svikna i taka. SEGA TI TRQBVA DA SI HVANE6 JIVOTA V TVOI R1CE DA SPRE6 DA TE KOMANDVAT .SEDNETE I SI POGOVORETE NA 4ETIRI O4I I IM OBESNI VSI4KO AKO SA DOBRI HORA 6TE TE RAZBERAT

На твое място бих учила и математика, и това, което ми харесва. И когато стане време да кандидатстваш с нещо спокойно ще можеш да си избереш с какво.
    А не можеш да отречеш, че математиката е важна. СИП-овете ще са ти в полза. Все пак едната матура май ще е по математика и хубавата подготовка няма да ти се отрази зле, а напротив.
    Проблема в случая е контрола, който ти налага майка ти. Ако успееш да се ориентираш в това, каква професия би искала да работиш, можеш да и покажеш, че е добре платена например. От постовете ти останах с впечатлението, че искаш работа, която да ти доставя удоволствие, но и да е добре платена т.е. не подценяваш парите. Според мен трябва да го кажеш на майка ти.
    И както каза някой преди мен - да имаш висше образование не значи непременно, че ще имаш добра работа. Съветвам те освен на математиката да наблегнеш и на езиците - със сигурност ще са ти от полза при търсенето на бъдещата професия.

Абе...тея вашите са големи идиоти, ще ме прощаваш че така говоря за чужди (пък и за мои не е правилно) родители. Е този тип тормоз е най-гаден и най-увреждащ, особено ако се настани трайно. До 7 клас върви що-годе, щото още си малък корнишон, ама по-нататък този начин на действие е супер грешен...

...а пък и хората, които казаха, че тук образованието хич не е фактор са прави.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Аз не казвам, че математиката не е важна, но не смятам, че трябва да наблягам на предмет, който не ми харесва, само защото наще искат така, като мога да ходя на сипове по литература, която е адски по-интересна, примерно. Пък и да кажеш, че съм зле по математика, не е така, но да ходя на два сипа (за напреднали и за изоставащи, пак да отбележа ) и да си прецаквам подготовката по останалите предмети... тц Защото не мога да ходя на 5 сипа едновременно, баси 10 клас началото, те се захванали от сега да мислят за университети... хамави хора.... аз до 12 клас 10 пъти ще си променя мнението сигурно, ама те чули някъде, че от сега трябвало и айде юруж, пали кеца по сипове за матури да ходиш....

ScionOfStorm, свинен си, не се притеснявай.. така е, но какво мога да направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си