Парите никога не са ти липсвали.(За Цвети знам, че е така също.)
Хора, като вас(тук ще поясня, че повечето ми приятели са материално (пре)осигурени, да не реши някой да се обижда) никога не могат да усетят стойността на хартийките.

А аз, колкото си позволявам да летя в облаците(през по-голямата част от денонощието), толкова и гледам реалистично на нещата, организирано, планирано... Парите са от голямо значение! Не да се затрупваш с тях, не да си купуваш маркови парцалки, не да играеш тенис на корт през уикенда, нито да гледаш Биг брадър и Денсинг старс едновременно на телевизионната стена в детската... просто са нужни, премахвайки тежко бреме и, лишавайки те от всекидневна математика с отрицателни числа.

И, не, никога не бих се занимавала с нещо, което не ми доставя удоволствие, нито ми носи удовлетворение. Професията, която съм си избрала не носи достатъчно пари, но, по дяволите, кара ме да летя!
И, както казах, и продължавам да твърдя, парите ти трябват, за да правиш, каквото ти сърце иска.

едит:
Цвети, не трябва толкова да те плаши реализацията. Не винаги всичко идва наготово, но ако си достатъчно силен да не се откажеш и(следва клише) да не се отказваш от мечтите си(тъпо, при това), всичко си идва на мястото.