- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От какво ви е страх?
себе си
ем, както и да звучи от педофили...и въобще от някои типове хора
От... това да не загубя някой който обичам, от това след като загубя живота си да не съм оставила нищо на света.. От самотата.. И такива неща.. Но не и от буболечки примерно щото е некфо супер смешно и тъпо тфа ама.. секи си е различен се пак.![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
От камиони и такива големи превозни средства
о определено от тъмното..имам много развинтена фантазия![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ми от бубулечкии от високо малко..
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
от паяци![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
отт...тишинатаа...самотатаа..
змии,буболечки
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
От тъмното... и от смъртта но не че аз ще умра (мн ми пука нали умирам) ами ч някой мой близък ще умре... приятел а най вече родител... Ужааас
![]()
От опасни хора (killas !), от това да загубя роднина ;( (да чукна на дърво), хмм.. какво друго - от баща ми! Общо взето от престъпността в този шибан свят ! От нищо друго ! (За това пък си нося спрей в мен
)
Някои видях че са писали - тъмнината - охохо много обичам тъмнината! Особено да се разхождам в 12 часа полунощ със коса в ръка
!
"Съмнението в собственото ни достойнство е малодушно самоунижение!!!"
"Съдбата помага на силните!"
Срещу нас стоят: собственото ни малодушие,безразличието,ко варството и злобата на нашите противници! - волята е силата!
страх ме е от .... смъртта на любими хора,кучета-умирам като видя куче,от лоши хора,от природни бедствия,от болести,от инжекций или взимане на кръв,и от самотата... а иначе ме е гнус от големи,черни,гадни хлебарки !!!
+1Първоначално написано от gia_sena_mono
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Първоначално написано от Боре-смк0203
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Страх ме е да не загубя любим човек..другото не ме интересува
също ме е страх от животни с повече от 4 крака или без крака![]()
![]()
Имам фобия от насекоми.
Страх ме е от самотата,от това да не изгубя някой мой близък човек и от смъртта.
страх ме е да не си пропилея живота,да не остана сама..страх ме е от неизвестното,страх ме е от кучета..страх ме е от природни бедствия и тн..понякога ме е страх да не пропадна ,друг път ме е страх да си призная чувствата,да изразя себе си ..страх ме е да не загубя любими хора,страх ме е от разочарованието на родителите ми .. май е това![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ами от самотата, от смъртта, от тъмното, от всякакви многоноги гадини и най-вече от високото..![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Страх ме е да не съм ненормална. (луда)
А, да, и от самотата.
А буболечките ги преживях - те са ми по-скоро гнусни![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
... Страх ме е от страха...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
страх ме е че все повече и повече идиоти като вас се раждат