- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червенокосите момичета..
Кажете какво мислите за тях като цяло.Прави ли ви впечатление такова момиче?И ако има червенокоси с какво поддържате цвета?Какво използвате-боя или къна?Стана ми интересно..![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Преди седмица си разтворих червена къна.
В последния момент я смених с черна.
Червеното задължава. И макар да съм сигурна, че ще ми отива ужасно много, засега не бих се престрашила. Не и преди да имам достатъчно пари, за да съобразя гардероба си с цвета на косата.
Относно впечатлението, зависи - на едни им отива, на други - не, пък и нюанси - бол. Харесвам рижави девойки и девойчовци:Д
ПП:Не знам дали е заради първия път, но черното доста бързо промени живота ми:Д
Мн пъти съм се чудила...дали да не се каносам....но като избелеее ефекта е :& :& :&
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не съм се боядисвала все още, но когато реша да се не мисля, че ще бъде точно в червено.. Вече не са толкова много хората с червени коси знам ли май вече не е модерно а и не на всеки отива.. мен лично не ми харесва много..
E aз нямам проблеми с гардероба...по-голямата част от него е в черно,зелено,жълто,сиво,каф яво...а за другите 2-3 сини,червени дрешки не ме ебе,нося си всичко.
Обаче пвоечето бои,които съм прбвала супер бързо им умира цвета...ярък е 2-3 измивания след боядисването само![]()
aз съм била червена верно ,че е задължаващо но пък какво от това?само ,че не се престраших да опитам с боя ами 4 пъти се боядисвах с оцветелабе на мен си ми харесва и не ми пука дали е модерно и прочие
![]()
Аз съм червенокоса и страшно много обичам косата сиИзползвам къна.Като я видя толкова черевна,буйна,блестяща,мек и направо
![]()
Дълго време бях червенокоска, но ми омръза и сега съм с неопределен свят на косата.
Готино.
Аз исках медено червено, но не ми отива![]()
От година и половина - две съм червена и много много се харесвам. Вече не си намирам от моята боя и я смених с нова, която обаче пак много обичам. Най-прекрасния цвят е!
Saatana vittu perkele hate crew!
Супер як цвят. Винаги се заглеждам по хора с червени/ рижави коси по улиците и им завиждам![]()
И аз бях червена преди, но беше преди 4 години и почти не помня как изглеждах тогава. Само помня, че ми отиваше. Скоро мисля пак да си сложа червена къна.
Попринцип косата ми има съвсем лек червеникав оттенък, но си личи само на слънце.
А каква къна ползваш?Първоначално написано от albb
Повечето стават оранжеви..
mi ne m1 kefaT ... v1preki 4e mama e 4ervena... xaxax
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Аз също съм червенокоса.Първо използвах кана,но вече няколко месеца се правя с боя![]()
Наистина е мн як цвят) Обаче задължава наистина
Трябват подходящи дрехи, да се боядисваш всяка седмица... и накрая да си изгориш косата
Била съм червена, но мн кратко.. Сега пак обмислям тая идея, но ше изчакам малко да ми порастне косата и да видя дали ще се справя със задължението да я боядисвам често и да я изгоря....
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
за пръв път се боядисах тва лято и то червено!! много ми хареса но чак след 2-3 дена като й свикнах!! червена ще съм и тази зима а лятото-ще пробвам руса!!обичам да експерементирам с косата си сега е я направя тъмно много тъмно кафява но не черна с един тъмно син кучир от зад!!
харесвам много хора с червена коса!! супер е!
ползвам боята на гарниер новата с екстракта от маслина,.,.прави косата мека и гладка! Наистина!
in defense of our dreams...
купувам си я от аптеки Ремедиум.Индийска е с жена отпред,вътре са 6 прахчета за цялата опаковка!Едното прахче струва към 0,60 лвПървоначално написано от milo moe
Преди 2 години бях червенокоса. Боядисвах се и определено се харесвах много. Но реших да се върна към кестенявото.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ооо обожавам хора с рижи коси и червени също,но рижитее......![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Мм, супер много се кефя на мацки с червени коси, ама онова.. огненото червено, направо...![]()
Първоначално написано от albb
Аптеките ли се казват Ремедиум?И какъв става цвета?![]()
Охх много е красиво тва за мен е най якия цвят за коса!Не на секи му отива де..
super qko e da si 4erven az li4no minalata godina se boqdisah za 1 put i sede6e mn gotino,ama posle kato q boqdisa6 06te nqkolko puti i ve4e se naplustqva i posle se otmiva malko i ponqkoga sedi kato premita(i govora za boq-palette) koqto e mn silna,predstavi si zna4i s dr kvo stava, a i ne si kupuvai ot bg boi ako 6e se boqdisva6 6toto v4era se namacah s edna iiiii stana po kum lilavoto i sa trqbva da si q boqdisvam pak
P.S.kolkoto i 4ervenoto da e nai atraktivnoto ot vsi4ki cvetove i da sedi mn qko,po-dobre ne se boqdisvai s boq,6toto adsko mn vredi na kosata puk i mladi momi4eta sme vse pak,lekiqt nuans na kosata nqma koi znae kakvo zna4enie..![]()
![]()
![]()
moje li da pusne6 edno pic4e iskam da te vidq ... (ako moje est ko iska6 i napr na skype bug1965) ...Първоначално написано от albb
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Taq godina mn hora mi kaaha da se boqdisam v 4erveno i naitina bqh na kosam da go napraavq no se vazf=darjah ne sam sigurna na ko 6e prili4am![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!