Един човек адски много ми липсва.Другото лято ще отида да му помагам/работя за него с най-огромно удоволствие.Проблема е,че иска да ми плаща (познавам го от 10 години,като най-добър приятел ми е,адски приятно и лесно общувам с него,всичко е просто невероятно добре),а аз не искам.Мисълта,че трябва да чакам цяла година(до другото лято),за да изпълня една от мечтите ми просто ме убива.Просто не знам какво да правя.
Как да го обедя,че наистина,наистина не искам да ми палаща и искам да съм изцяло на моя издръжка и т.н,защото тази помощ,която ще му окажа,ще ми бъде от огромна помощ,за да изпълня най-голямата ми мечта-да кандидаствам медицина(този човек е хирург е един от главните ми вдъхновения и на които мога да разчитам,понякога го чувствам и като повече от баща!)?
Как да спра да мисля за другото лято,просто не мога да чатя,времето ме убива адски много и самата мисъл ме изморява с дни напред?
Знам,че всичко е толкова странно и тъпо сигурно изглеждащо,но ...
Ти се радвай,че ще се сбъдне..какво като е след една година?
бързо ще мине,ако не мислиш за това постоянно,естествено.
Адски,ама адски трудно е,защото както казах,не е 100% сигурно...всичко ставапросто не знам как това време да го превърна в приятно за чака
Не мисли само за товаКажи му,че няма да приемеш никакви пари от него.. Ще видиш,че зимата бързо ще мине
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И аэ трябва да чакам една година.Но дори не энам дали чакам эа нещо,което е реално и иэобщо ще се случи.Все едно де.Приятно чакане на теб.Времето ще мине,но не бърэо.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Мхм ..поне знаеш,че мечтата ти ще се сбъдне :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами за да отбиваш времето може примерно да четеш разни неща свързани с медицината дори да се готвиш за кандидатстването....излизан ия и купони с приятели също помагат
А за приятеля ти просто наистина поговори с него сериозно както казват на 4 очи и се надявам да разбеере,че не искаш да ти плаща
И успех![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Първоначално написано от ^Amar te Duele^
in defense of our dreams...
Нямаш ли възможност да се преместиш в неговия град или в такъв, който поне е близо до него?