- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- къдрици ..
Може да има много такива теми, но просто нямам време да се ровя. От много време се чудя как да се накъдря косата ми е дълга, права и много тежка много трудно се къдря, но иначе държи много време.. Много приятелки си го правят питала съм ги как и ми казват с преса само дето на мене не ми става ще трябва да стоя два часа на един кичур коса.. не знам вече кво да правя : D става дума за ето такива кадрици http://prikachi.com/files/395255l.png http://prikachi.com/files/395260F.jpg
с рокли май става ама никъде не намирам.. ако знаете къде в софия продават хубави рокли ще съм много благодарна.. щото намерих едни дето за нищо не стават ..![]()
ами може да пробваш с маша,но така се гори косата,или може да си купиш ролки ,но от тези с гъбички дето са и така ще може и да спиш с ролките.След като ги махнеш напръскваш с лак за коса ,за да се втвърдят и така ще ти останат за по-дълго време.![]()
Руса кукличка
такива къдрици(каквито са на снимките) стават със специална маша,е може да има и друг начин,но аз лично съм била така.Прави ми ги една фризиорка,ако имаш познта фризорка я попитай от каде може да си вземеш такава маша.![]()
Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....
ролки потърси в магазините за козметика.няма начин да ни намиреш![]()
Ролки, пяна, дифузер...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
как с преса го постигат твойте приятелки и аз се чудятова става най-лесно с маша за коса и пяна за коса
Fuck you You fucking Fuckers
мн готени къдрици. гледай само да не ги направиш много гъсти. успех
Амии.... аз си имам къдриците само искам да питам как да си я изправа така че след това да не е прекалено обемнаВече пробвах с четка и сешуар и после с преса ама пак става така
![]()
Първоначално написано от GabiT{{}}
\/
Направи добро- яж л***о !
Това става с маша.
Също има и едни неща, не знам как се наричат точно, но са като дълги цилиндърчета (около 15см), увиваш косата си около тях и ги сгъваш на две, те се огъват и така. С тях става много яко.
Иначе, моята коса също е много дълга, гъста, тежка и трудна за обработка и заради това се етажирах. Така много по-лесно си правя прически. И преди нямаше начин да си начупя косата с пяна, а сега докато е мокра изсипвам един флакон от най-силната фиксация на Лореал, мачкам с дифузера, после и лак и ми държи 2 дни :Ь
ами става много лесно и точно така както ти искаш. Взимеш кичур усукваш го след което го увиваш и притискаш с пресата.Когато кичура стане готов цикаш с лак за да се втвърди и така цялата коса и готово...Първоначално написано от N0_feAR
i'm wild and free and what do you want from me!?
nedei da q nakadrish stot posle sa sajalqvash100%ti davam az sasto imam kadrava kosa i ki e mnoo trudno da znaesh
![]()
sl@durcheto_11
Фризьорката ми ми поръча един продукт за къдрене на Вела.Беше към 30 лв мирише приятно и наистина прави хубави къдрици.
Bring me to life...