- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ШОПИНГ МАНИЯ (момичета)
Като всяко момиче съм луда на тема шопинг.вие често ли пазарувате?в какви магазини ходите?какво най-често купувате?![]()
аз лично винаги когато имам възможност ходя на шопинг.обикалям моловете и др мои любими магазинчета.купувам дънки панталонки блузки и др интерести дрешки![]()
винаги ,когато имам възможност ходя и особено ако съм си харесала нещо ,но съм мн капризна и мн трудно си харесвам нещо![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз пък не обичам да пазарувам. Омръзва ми да обикалям, да разглеждам, да меря по 1010 чифта дънки и блузи, докато се уверя,че ми стоят добре.
Ако можеше,бих предпочела всички дрехи,които ще ми станат и харесат, като щракна с пръст да се появят без да се налага да обходя целия град.![]()
Обичам да пазарувам,но мразя да меря!Особено много се измервам,ако нещо не ми стане.Дори и в нас необичам да си меря дрехите.Просто,като стане време да се обличам,се обличам не ми харесва да меря.....Обаче много обичам магазините и да си купувам разни неща...даже сега си харесах 1 блузка и ще ходя да си я взимам утре.Дано само някой да не я е купил преди мен,чее...
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Aз обичам да обикалям секънд хенди...кфот си харесам това си взимам.Иначе гледма на прима виста да е всичко,щото ако тръгна да си търся нещо определено няма да го намеря,а ако си хресам нещо и после се върна ще се окаже,че не е моя номер
И аз съм така.Първоначално написано от galu6a
Stay up all night with the stars *
Обичам да пазарувам ..минавам първо през пешеходния мост ..след това към халите..от там към Грандаа за обувки може и до Вазов
![]()
Шноли лакове гланцове за усни балсами дребни неща сега в вторник пак ще се раздвижа да видим какво ще ми хареса :P
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Аз не мога да си представя да нося нещо което друг е носил и се е потил и тн. в него.Първоначално написано от Jamalska
Обичам да пазарувам,ходя където мога,молове,витошка![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Мда,имаше цяла тема за секънд хендите.Еми това е разликата,за мен моловете и витошка са долнопробни![]()
И аз.Дрехите ми са почти само от 2рата и от преоценените.Първоначално написано от Jamalska
Обичам да обикалям и по скъпите магазинчета,но рядко си купувам нещо от тях.
аз съм по същия начин като авторката. Напоследък обаче почнах да пестя
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
^На мен това с пестенето нещо не ми се отдава.Добре че идва рдто ми :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Нямам по-голяма мания от пазаруването..доста често ходя по магазините..обичам да си купувам всякакви дрехи,обувки..но имам слабост към чантите
![]()
f@nt@zi@
Обожавам да пазарувам,всяка седмица обикалям моловете,Витошка и ако не си купя нещо,направо полудявамЗа това сигурно вече не ми стига 1 гардероб
![]()
И аз съм така. Никога не излизам с нагласата, че трябва да си купя нещо определено.Първоначално написано от Jamalska
ОБОЖАВАМ шопинга!!!!![]()
Особено когато имам много пари и излезна с най-добрите ми приятелки! Цял ден минава!!!
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
и аз така самоче между халите и гранда се отбивам в терановаПървоначално написано от partychild
![]()
. Обожавам да пазарувам особенно някакви дрънкулки
![]()
![]()
Е...ходя в Теранова и Спрайдър. Понякога и Манго. Това са магазините за тениски, суичъри...
За панталони и дънки - ако мама е купила от секънд хенд, присвоявам й го.
ехх ми аз обичам да пазарувам,обаче мн се уморявам от цял ден обикаляне и мерене.Иначе няма някакви определени марки ,от които да пазарувам.Каквото ми хареса,това взимам
Сигурно от 2 години насам не съм си купувала дрехи от друг магазин освен от секънд хенда. Не е до възможности, а е до мислене.
Аз обичам да ходя по магазините, ама рядко си купувам нещо, щото според нашите съм имала твърде мн дрехи и повече не ми трябватНе дай боже да поискам дънки или блузка.. :х Иначе просто да си обикалям и да гледам кво има обичам ест
![]()
.........
По магазините ходя достатъчно често , гардероба ми е препълнен , чудя се как издържа , но ако ме пита някой - аз все нямам дрехи.. Горката![]()
Envoi moi ! ;]
Обичам да пазарувам, когато има пари... преди 1-2 години стойката на гардероба се счупи от дрехитено иначе и аз винаги нямам дрехи
![]()