.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Град
    Под слънчевите лъчи...

ШОПИНГ МАНИЯ (момичета)

Като всяко момиче съм луда на тема шопинг.вие често ли пазарувате?в какви магазини ходите?какво най-често купувате?

аз лично винаги когато имам възможност ходя на шопинг.обикалям моловете и др мои любими магазинчета.купувам дънки панталонки блузки и др интерести дрешки

Супер фен Аватара на galu6a
    винаги ,когато имам възможност ходя и особено ако съм си харесала нещо ,но съм мн капризна и мн трудно си харесвам нещо
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Аз пък не обичам да пазарувам. Омръзва ми да обикалям, да разглеждам, да меря по 1010 чифта дънки и блузи, докато се уверя,че ми стоят добре.

Ако можеше,бих предпочела всички дрехи,които ще ми станат и харесат, като щракна с пръст да се появят без да се налага да обходя целия град.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Обичам да пазарувам,но мразя да меря!Особено много се измервам,ако нещо не ми стане.Дори и в нас необичам да си меря дрехите.Просто,като стане време да се обличам,се обличам не ми харесва да меря.....Обаче много обичам магазините и да си купувам разни неща...даже сега си харесах 1 блузка и ще ходя да си я взимам утре .Дано само някой да не я е купил преди мен,чее...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aз обичам да обикалям секънд хенди...кфот си харесам това си взимам.Иначе гледма на прима виста да е всичко,щото ако тръгна да си търся нещо определено няма да го намеря,а ако си хресам нещо и после се върна ще се окаже,че не е моя номер

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    винаги ,когато имам възможност ходя и особено ако съм си харесала нещо ,но съм мн капризна и мн трудно си харесвам нещо
    И аз съм така.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Пловдив
    Обичам да пазарувам ..минавам първо през пешеходния мост ..след това към халите..от там към Гранда а за обувки може и до Вазов

Град
    Earth
    Шноли лакове гланцове за усни балсами дребни неща сега в вторник пак ще се раздвижа да видим какво ще ми хареса :P
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    Саламанка,Испания
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Aз обичам да обикалям секънд хенди...кфот си харесам това си взимам.Иначе гледма на прима виста да е всичко,щото ако тръгна да си търся нещо определено няма да го намеря,а ако си хресам нещо и после се върна ще се окаже,че не е моя номер
    Аз не мога да си представя да нося нещо което друг е носил и се е потил и тн. в него.

Обичам да пазарувам,ходя където мога,молове,витошка
    Reality is wrong,dreams are for real.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мда,имаше цяла тема за секънд хендите.Еми това е разликата,за мен моловете и витошка са долнопробни

И аз.Дрехите ми са почти само от 2рата и от преоценените.
    Обичам да обикалям и по скъпите магазинчета,но рядко си купувам нещо от тях.

аз съм по същия начин като авторката. Напоследък обаче почнах да пестя
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ^На мен това с пестенето нещо не ми се отдава .Добре че идва рдто ми :P
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Нямам по-голяма мания от пазаруването.. доста често ходя по магазините..обичам да си купувам всякакви дрехи,обувки..но имам слабост към чантите
    f@nt@zi@

Обожавам да пазарувам,всяка седмица обикалям моловете,Витошка и ако не си купя нещо,направо полудявам За това сигурно вече не ми стига 1 гардероб

Мега фен
    Град
    София
    И аз съм така. Никога не излизам с нагласата, че трябва да си купя нещо определено.

ОБОЖАВАМ шопинга!!!! Особено когато имам много пари и излезна с най-добрите ми приятелки! Цял ден минава!!!
    Все едно съмот корица на спиание,
    винаги съм център на внимание,
    виж ме как влизам с трясък
    чети всеки вторник за мен в "Блясък"!

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от partychild
    Обичам да пазарувам ..минавам първо през пешеходния мост ..след това към халите..от там към Гранда а за обувки може и до Вазов
    и аз така самоче между халите и гранда се отбивам в теранова . Обожавам да пазарувам особенно някакви дрънкулки

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Е...ходя в Теранова и Спрайдър. Понякога и Манго. Това са магазините за тениски, суичъри...

За панталони и дънки - ако мама е купила от секънд хенд, присвоявам й го.

Град
    София
    ехх ми аз обичам да пазарувам,обаче мн се уморявам от цял ден обикаляне и мерене .Иначе няма някакви определени марки ,от които да пазарувам.Каквото ми хареса,това взимам

Мега фен
    Град
    София
    Сигурно от 2 години насам не съм си купувала дрехи от друг магазин освен от секънд хенда. Не е до възможности, а е до мислене.

Супер фен
    Аз обичам да ходя по магазините, ама рядко си купувам нещо, щото според нашите съм имала твърде мн дрехи и повече не ми трябват Не дай боже да поискам дънки или блузка.. :х Иначе просто да си обикалям и да гледам кво има обичам ест

Град
    Варна
    По магазините ходя достатъчно често , гардероба ми е препълнен , чудя се как издържа , но ако ме пита някой - аз все нямам дрехи.. Горката
    Envoi moi ! ;]

Обичам да пазарувам, когато има пари... преди 1-2 години стойката на гардероба се счупи от дрехите но иначе и аз винаги нямам дрехи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си