.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Попадали ли сте в такава ситуация?!....

Днес,в трамвая докато пътувах се качи едно готино момче...и застана то4но до мен и симпатичен си бе6е,изглежда свире6е на не6то,за6тото си носе6е инструмента в калъф,но тъй като не бях сама не можах да го заговоря не 4е ако бях 6тях да запо4на някакъв разговор,защото не съм такъв 4овек...и сега ми стана кофти за6тото няма да го видя никога повече...ии въпроса ми е защо понякога така се случва да видим някой и да ни стане симпатичен и след това да не се видим пове4е никъде(в смисъл когато има симпатия и от двете страни)?Попадали ли сте в такава ситуация

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Повече от фен Аватара на suantito
    Защо да не го видиш пак пътувай секи ден в трамвая в който си го видяла и може пак да се срещнта.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

от каде си?Да не си от Пловдив? Да не си видяла мен Ами какво да те посаветвам ако си разбрала какав инструмент свири и си запомнила коса, очи, възраст поразпитай все пак сте от 1 град и има шанс пак и да се намерите. Ако толкова си го харесала не се отказвай .

П.П. мале много ще се смея ако си от Пловдив и си видяла мен щото бях неска в рейс с китара в калаф

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    И аз във вторник като се прибирах от мач с 29 се качи едно хубаво момиче с много красиво лице ама личеше, че е някаде 6-7 клас и просто нямаше смисъл да я заговарям...Като порасне ше стане яка кака
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

покажи си снимката да видим кат те види кво ше каже
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

оффф,позната история....ами надявай сюе да се срещнете пак и тва е :P

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от AceOfSpades
    от каде си?Да не си от Пловдив? Да не си видяла мен Ами какво да те посаветвам ако си разбрала какав инструмент свири и си запомнила коса, очи, възраст поразпитай все пак сте от 1 град и има шанс пак и да се намерите. Ако толкова си го харесала не се отказвай .

П.П. мале много ще се смея ако си от Пловдив и си видяла мен щото бях неска в рейс с китара в калаф
    момичето е написало трамвай ти за рейс говориш
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Цитирай Първоначално написано от dark0s

момичето е написало трамвай ти за рейс говориш
    ем и аз тва видях ама може просто место рейс трамвай да е казал зн ли :Р се пак се надявам да не съм аз щото съм леко зает

Ми пич ,не съм аз ,6тоту аз пътувах в софия(не съм от софия)и така слу4айно просто...и не мисля ,че инструмента му беше китара,за6тото калъфа бе6е по-малък,а мом4ето с което бе6е носе6е цигулка поне така си мисля де...ми запомних само сините очи и косата му не бе6е мн къса,тъмно рус...не 4е го харесах толкова...ми просто ми направи готино впе4атление
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Град
    sofiq o.k
    дам слу4вало се е но са да си мисля за него няма да стане
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Оо, да случвало ми се е! Веднъж покрай мен мина едно страшно красиво момче! Направо беше съвършен и до сега си спомням точно как изглеждаше, беше идеалът ми за външен вид и само си се усмихнахме. Нямаше как да се запозная с него, защото бях с баба си След това поне 20 пъти минах по същата улица, но не съм го виждала никога повече Ще си остане моята голяма несподелена любов от пръв поглед

Град
    tam!!! (love) ~>
    Аз още си пазя билетчето с номера на един пич дет беше седнал зад мене в автобуса.

Мега фен Аватара на babity
    Ooo случвало ми се е! В Калигула (пловдивчани знаят), с онзи, красивият танцьор, който преди бачкаше там... Ебати якото копеле, майна! Ааааако го срещна пак... малийййй! Беше ми гадно, защото незнаех кога пак ще ида там, но не се съгласих на предложението за тройка с приятелката му травестит!

Град
    Varna
    Цитат от вече така познатата книга на Алън Пийз и Алън Гарнър - "На секундата реших, че ще се оженя за нея. Периодът на ухажване щеше да бъде просто една формалност. Но какво можех да й кажа, за да се запознаем? "Искаш ли малко дъвка?" ми звучеше доста простовато. "Здравей!" ми се стори доста безличен поздрав за бъдещата ми съпруга. Май щях да избързам, ако й заявях откровено: "Обичам те! Изгарям от страст по теб!" "Искам да те направя майка на моите деца" ми звучеше доста превзето. Затова и нищо не казах. След малко автобусът спря на нейната спирка, тя слезе и никога повече не я видях."
    Край на историята."

Ест не винаги може нещо да се направи, но ако е само едното притеснение да те спира си е грехота.
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Цитирай Първоначално написано от suantito
    Защо да не го видиш пак пътувай секи ден в трамвая в който си го видяла и може пак да се срещнта.
    ;] pak btw i na mene taka mi se slu4i no sam v malak grad i v edno kafe taka go vidqh usmihna mi se i az na nego postqnno se zqpahme i taka i taka oba4e ne se zapoznahme ama 4udnoto mi e 4e i ne se vidqhme..qvno e bil ot nqkade dr-de hxahxa
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на iiirish
    в подобна, но тогава бяхме сами...
    той караше, аз бях клиент един път, два пъти, три пъти и вече започнахме да си говорим...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ха ха, кой казва, че няма да го видиш пак... аз така се запознах с един от бившите . Засичаме се три, четири, пет, осем, дванайсет пъти... зяпаме се като лекета и накрая реших, че няма да останем само на това .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

sega shte vidite i moite razsujdeniq - ako e nosel nqkakuv intrument sig e ot muzikalnoto i ako poznava6 nqkoi otttam i dolu gore mu opredeli6 klasa i go opi6e6 na nqkoi koito u4i tam si gotovaa off genialna sum
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от chance_baby
    sega shte vidite i moite razsujdeniq - ako e nosel nqkakuv intrument sig e ot muzikalnoto i ako poznava6 nqkoi otttam i dolu gore mu opredeli6 klasa i go opi6e6 na nqkoi koito u4i tam si gotovaa off genialna sum
    Не е нужно да учиш в музикално училище, за да свириш на инструмент, гений.

Град
    Targovishte
    mmm popadala s1m v taka situaciq s malkata razlika 4e si sramejliva i ne so go zagovorila kak da se vidite kato te e sram a az vednaga bih go zagovorila
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

tfa se slu4va mn 4esto.. i ni6o ne moe6 da naprai6
    "ПрИяТеЛи ЕфЕкТнИ....ПрЕдАтЕлИ пЕрФЕкТнИ"

На всеки се е случвало!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    На всеки се е случвало!
    на мен не

Град
    Враца
    Всеки ден се возя минимум по 2 пъти в тролея... като и двата пъти е фрашкано с момчета... естествено, че се е случвало... но това е само за момента После слизаш на спирката, говориш 2 минути за него и всичко си продължава така, както е било
    еlsy

Да случвало ми се е. Аз по принцип не харесвам момчета със сини очи, но преди около година се засякох с едно момче, което имаше най-красивите сини очи, които някога бях виждала. За съжаление не го видях повече.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си