- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Крачка 1:Споделих.
аз ти предлагам примерно в петъка да го питаш кфо ше прай съботата.примерно 'имаш ли някакви планове за събота',при положение,че вече си проучила с кой и как ще излиза ;д иии...ако разбереш,че няма планове тогава го попитай.ако те харесва ще ти каже 'не',ако иска да се измъкне,ще каже 'зает съм' или ,че има да учи...по това ще разбереш дали ще има крачка 2 и крачка 3 и 4 и 5...просто се опитай да разбереш какво чувства той без да питаш мн мн...в смисъл,не го следи,а наблюдавай реакцията му,когато минаваш покрай него,дали ти се усмихва,дали се прави,че не те вижда иии ей такива неща...питай някоя приятелка,която го познава примерно: "ей,тоя не ходеше ли с 'едикоя си'".. без да я питаш "има ли си гадже",шото ше те разкрие ;д;д аз когато неискам да разберат чувствата ми се преструвам,че не ги забелязвам...примерно,харес вам някое момче...не му се хиля насреща или му смигам...прая се на недостъпна ;д;д да ми яде краката ако ще ;д;д ако той те харесва би трябвало той да направи 'крачката'
тфа е мойто мнение![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!