.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Съвет за спрей за задържане?

Има ли някой които е ползвал точно конкретен от който да е доволен? Наскоро позлвах един който ми го донесоха от Щатите. Продукта беше невероятен и имаше точно желания ефект. Но в България не го намирам. Както и да е..въпроса ми е дали някой е полззвал от тукашните дето ги продават по магазините и кой по точно, и дали е бил доволен.

Благодаря

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Имам приятел, който е продавач в секс магазин и веднъж го питах за тези спрейове и гелове за задържане и той ми каза, че всичките са ужасни, защото ти изтръпва мястото и не усещаш нищо...
    Аз пробвах на езика си, няма вкус, но чувството което създава е ужасно, не знам как го търпиш :d

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Имам приятел, който е продавач в секс магазин и веднъж го питах за тези спрейове и гелове за задържане и той ми каза, че всичките са ужасни, защото ти изтръпва мястото и не усещаш нищо...
    Аз пробвах на езика си, няма вкус, но чувството което създава е ужасно, не знам как го търпиш :d
    Това ми напомня са един сериал, мисля че беше "Сибил" когато жената си помисли, че това е ментов спрей за уста и си пръсна, след което не можеше да говори . .Не знам може на оная работа да е по различно, не съм пробвала а и няма как .

ами, нямам преждевременна еякулация, мога да в докарам до един, два максимум 3 оргазма в рамките на 15 минути. Тъй като имам тоя проблем че не издъжам повече от това, без значение че си върша добре работата, спрея помага и то доста, и принципно целта ми е за продължителен полов акт тип не да е съсипя от оргазми а любов, ласки, а това е момент който се запомня и не искам да свършва. Принципно без тоя спрей след това мога да повторя два три пъти и то сравнително скоро, проблема с него е че 2рия път за да стане всичко като хората изисква малко повече време. Прицнипно съм решил да експериментирам, макар че си говоря с пряителката и някак си уж няма нужда, но все пак секса е взаймно удоволствие искам както и на мен така и на нея да и е хубаво. Може би с тоя спрей изпитвам лично удовлетворение. Тоя американския беше чудесен, няма странични ефекти както за мен така и за нея, действаше всеки път и траеше почти цяла нощ. Верно че усещането е малко странно особенно след като пикаеш след това ... но е в рамките на нормалното

Тези са произведени предимно в Германия.
    Може да пробваш някой от тях:
    спрей за издражливост

гел за задържане

задържащ спрей

задържащ спрей - доста добър

Ще видиш, че всичките са добри и наистина има ефект.
    По принцип има малко по-особенно чувство, когато се използват спрейове и гелове за задържане, но то в никакъв случай не е гадно.
    Ното те прави да не можеш да почувстваш партньорката си, както е написано по-горе.

Препоръчително е в тинейджърска възраст или когато мъжа е с нова жена и свършва много бързо да се използват такива спрейове.

Аз лично ползвам последния задържащ спрей и съм много доволен.

Град
    Враца

Re: Съвет за спрей за задържане?

Цитирай Първоначално написано от t3n.pr3n
    Има ли някой които е ползвал точно конкретен от който да е доволен? Наскоро позлвах един който ми го донесоха от Щатите. Продукта беше невероятен и имаше точно желания ефект. Но в България не го намирам. Както и да е..въпроса ми е дали някой е полззвал от тукашните дето ги продават по магазините и кой по точно, и дали е бил доволен.

Благодаря
    аз открих свой си начин .. просто в началото и аз свършвах бързо , но си след кто започне акта си казвах какво толкова се вживявам и някак си успявам да задържа... или когато си готов да свършиш просто сменете позата
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си