.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

Mnogo interesno suvpadenie...

Kogato 6tqh da pravq sex za 1-vi put to4no v su6tiq den , v koito bqh re6ila da go napravq mi doide..do tuka dobre , ama 3-riq put kogato pravih sex na sledva6tiq den mi doide , 4-tiq put -kakto se o4akva na sledva6tiq den mi doide...Xaxaxa... mi neznaq ama mi e mnogo stranno tva suvpadenie vie kakvo mislite ?

Guest
    Хе, ако ти е била датата да ти идва- просто природа! Иначе нещо не е наред...

Повече от фен

hy

iskash da kejesh che vseki pyt kogato pravish sex ti idva taka li?
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami az mislq , 4e vinagi togava stava ..vinagi kogato re6a da pravq sex i vinagi togava ili predi ili sled sexa...Nqkaksi stranno e

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    podkrepqvm tova .. Mislq che e dobre da otidesh na lekar .. prekaleni savpadeniq ..

Qvno go pravi6 prez mesec i to na edna i su6ta data - q vij ti kakvo suvpadenie i menstruaciqta idva taka

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Re: Mnogo interesno suvpadenie...

Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Kogato 6tqh da pravq sex za 1-vi put to4no v su6tiq den , v koito bqh re6ila da go napravq mi doide..do tuka dobre , ama 3-riq put kogato pravih sex na sledva6tiq den mi doide , 4-tiq put -kakto se o4akva na sledva6tiq den mi doide...Xaxaxa... mi neznaq ama mi e mnogo stranno tva suvpadenie vie kakvo mislite ?
    E ти не си ли следиш цикъла бе, момиче

I LOVE MY SEX

За менструационно календарче не си ли чувала?????
    Я беж при майка ти да й се скараш, че не те е научила!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    За менструационно календарче не си ли чувала?????
    Я беж при майка ти да й се скараш, че не те е научила!
    сагласна сам с теб !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Abe imam si kalendar4e , ama na mene cikula mi ne e redoven (ne mi idva ot skoro) ot 2 godini mi idva i se predpolaga , 4e to4no sega trqbva da se stabilizira ama oshte nqma to4na data , na koqto da mi doide ... Prosto e mnogo interesno suvpadenieto...I ako se naloji da mi doide , za da moje na nqkoq data , na koqto ne iskam da sum v cikul trqbva da smetna , koga trqbva da mi doide i predniq den pravq sex ... i gotovo! Taka me kefi \/

Взимай предпазни мерки, че както се кефиш, да не изревеш на забременяло!

Супер фен
    ili ne6to ne e nared ili vsi4ko e OK tuk nqma 50 %

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    незнам защо си толкова сигурна, че е съвпадение. Отиди при гинеколог...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    незнам защо си толкова сигурна, че е съвпадение. Отиди при гинеколог...
    И аз така мисля... Прекалено много за да е съвпадение... Но все пак е възможно ако е на горе долу на едно и също място във месеца...
    Проблемите си имат вече решение...

За глупост се хванахте сега.
    HeDa, я ти ми отговори сега ТОЧНО на въпроса: Тези 2-3 пъти, които ти е идвало на следващия ден след като си правила секс, кои дни са били от цикъла ти??? Това, че ти е нередовен не значи, че не можеш да го следиш!!! Той е обикновенно (нормално) между 21 и 35 дни, така че не виждам какво чудно има.
    Ами ако на теб винаги ти се прави секс точно около датата, на която трябва да ти дойде? Ако тогава просто изпитваш по голяма нужда от секс? Какво странно има - въпрос на организъм!
    Ами ако точно тогава няма никой във вас или в гаджето ти? Ако родителите ви работят по определен график, може би пък дните, в които и двамата са на работа се засичат с датата, на която трябва да ти дойде? Какво толкова странно има отново?
    И също така казваш, че ти идва или когато решиш да правиш секс (т.е. ти НЕ го правиш) или след като го направиш, нали така? Ами аз може да решавам всеки ден да го правя и все някой ден ще се случи тамън да ми дойде нали? Отново - нищо чудно!
    Какъв лекар? Проблема не е за лекар (ако въобще има проблем)!
    Първо ще те посъветвам да си следиш цикъла и второ да не мислиш толкова за секс.

П.П. Цикъл - периодът от създаването на всяка яйцеклетка до изхвърлянето и (първия ден на менструацията) - както казах обикновенно между 21 и 35 дни.
    Менструация (мензис) - периодът на изхвърляне на яйцеклетката от организма (обикновенно между 3 и 7 дни).
    Моля правете разлика!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Prosto slychainosti...syvpadenia na datite...

не е съвпадение просто преди да ти дойде си по "разгонена" защото си в овулация

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от mimkata1234
    Мислиш ли, че авторката след 2 години още я интересува? Стига сте вадили тъпи стари теми, в тоя раздел има и достатъчно нови.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от mimkata1234
    2006? ВЗЕМЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ОТ КОГА Е ТЕМАТА И СПРЕТЕ ДА КАЧВАТЕ ТАКИВА ОТ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    За глупост се хванахте сега.
    HeDa, я ти ми отговори сега ТОЧНО на въпроса: Тези 2-3 пъти, които ти е идвало на следващия ден след като си правила секс, кои дни са били от цикъла ти??? Това, че ти е нередовен не значи, че не можеш да го следиш!!! Той е обикновенно (нормално) между 21 и 35 дни, така че не виждам какво чудно има.
    Ами ако на теб винаги ти се прави секс точно около датата, на която трябва да ти дойде? Ако тогава просто изпитваш по голяма нужда от секс? Какво странно има - въпрос на организъм!
    Ами ако точно тогава няма никой във вас или в гаджето ти? Ако родителите ви работят по определен график, може би пък дните, в които и двамата са на работа се засичат с датата, на която трябва да ти дойде? Какво толкова странно има отново?
    И също така казваш, че ти идва или когато решиш да правиш секс (т.е. ти НЕ го правиш) или след като го направиш, нали така? Ами аз може да решавам всеки ден да го правя и все някой ден ще се случи тамън да ми дойде нали? Отново - нищо чудно!
    Какъв лекар? Проблема не е за лекар (ако въобще има проблем)!
    Първо ще те посъветвам да си следиш цикъла и второ да не мислиш толкова за секс.

П.П. Цикъл - периодът от създаването на всяка яйцеклетка до изхвърлянето и (първия ден на менструацията) - както казах обикновенно между 21 и 35 дни.
    Менструация (мензис) - периодът на изхвърляне на яйцеклетката от организма (обикновенно между 3 и 7 дни).
    Моля правете разлика!

+1 :P :P :P :P

Темата е от 2006-а година.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си