.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нещо не се получава?

Случвало ли ви се,приятелят ви да не може да ви отвори или изобщо да проникни във вас?

Град
    Paradise
    Случвало се е. Трябва да се отпуснеш и овлажниш добре. И при нас го имаше тоя проблем първия път. Просто се отпусни

Супер фен
    Град
    Bourgas
    мдаа напълно нормално е особено при сефте да има 1-2 неуспешни опита преди това.
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Baby_Love-93
    Абе аз уж се отпускам ,ама много се притеснявам и аз нз защо?
    еми може би не си готова напълно или не го искаш
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Paradise
    Нормално е да се притесняваш И аз моя много го обичам, много е внимателен и страшно ме отпуска, ама първия път си умирах от страх, само като го приближеше до мене и ми изчезваше всякакво настроение. То е подсъзнателно това, спокойно, ще стане в мига, в който се отпуснеш съвсем и спре да ти пука дали ще боли.

Не искам го аз,ама ми е мн кофти нз що и аз

Ем то ние го правих ме един път,ама ддз и аз защо тъка.
    Той е много внимателен и много ме обича и аз него също.

то и при нас се получи така веднъж ,но с времето отшумя

ооо до болка ми е познато моя мъж (така го наричам не си мислете че сме женени ) два дни под ред се опитваше да ме отвори накрая с големи мъки успя явно не бях възбудена достатъчно пък и неговия е бая голям и дебел и беше голям зор да го вкара в мен :P

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами при мен стана някакси бързо,но нямаше болка,просто ей така и ми беше страшно хубаво

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Според мен не си готова още!

Ем аз го искам и мисля че съм готова,ама като дойде моемента и нз какво точно ми става почвам да се притеснявам много

sry 4e ne pi6a na kirilica
    ta po temata.... mn mi e interesno v edna druga tema za 1viq m1j v jivota na edno momi4e si otgovorila 4e tvoq p1rvi o6te e s teb .... a tuk pita6 dali da pravi6 sex ili ne omfg pfff.....

Случвало се е. Понякога адски много ме е боляло, но той е миличък и е успявал нежно и бааавно да ме предразположи.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Първият път и при мене стана малко трудно, ама после спрях да се притеснявам и...Може би не си достатъчно овлажнена.Отделете малко повече време на възбуждането

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Случвало се е. Понякога адски много ме е боляло, но той е миличък и е успявал нежно и бааавно да ме предразположи.
    Явно си случила на момчееее, аз не че се хваля, но също много щадя момичето с което съм и гледам да е мнооооого навлажнена преди да предприема нещо 'по същество' ))

Нп ,че пишеш на латиница.
    А за въпроса дето ме питаше.
    Ние го правихме само един път,даже мисля че съм писала там че е само един път сме го правили.
    Ами просто питах дали и при другите е така,или само при мен.
    Ама вече се обедих, че то е нещо нормално тъка да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си