- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какав гланц
hi all kav glanv izpolzvateaz ipolzvam poneje imam golemi ystni izpolzvam bezcveten da mi gi pod4ertava Nivea zpolzvam az ami vie
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
КакЪв гланц ... ала бала
Имам на Brooklin, на Nivea, ... доста са като се замисля![]()
неска си взех някъкъв Classics кафявичък ама мн яко стои :P
Днес си взех един на Golden Rose - Ultra Briliant Volume Lip Gloss номер 03. Супер седи![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Аз пък на Maybelline, на Pupa и така .....![]()
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
в момента на нивеа,а иначе всякакви - от ейвън от магазинчето до нас![]()
Гланцовете които ползвам са на Niveа най-често или на Leocrema.Доста добре се грижат за устните ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
Аз имам и на 2те марки и на Леокрема сякаш е по мазен,а на нивеа имам на череша и ягода и ягодката много ме кефии.Мерише превъзходно!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Права си ,че се грижат добре за устните .Скоро си бях взела балсам на Nivea и съм мн мн доволнаПървоначално написано от jghgh
![]()
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
az imam tolkova 4ervila iglacove 4e...... se pak lybimite sa mi na avon 1 bleorozv,i 1 barbi[ili bebe6ko,nz kak my se vika to4no na oz cvqt] rozovo 4ervilo,zabraex my markata
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Мда, на Leocrema е по-мазен наистина.Първоначално написано от lonely in my live
Ама в най-големите студове през зимата ми е идеален.
Впрочем аз искам да си взема един на Leocrema който е двоен и е за обем + цвят, някой да го е пробвал? :P
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз ползвам един на Ейвън с ягодка, който ми е на привършване вече от толкова мацане![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
i az ima na colden rose 03 jestoko sedimale a az mnogo obi4am si macam ystin4kite s glanc
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Научи се да пишеш!!!!!
И какъв е този безцветен гланц на нивеа,не съм го чувала?![]()
ами аз използвам гланцове със много блясък и много брокатени частици в момента използвам на макс фактор един и е супер а иначе имам още доста гланцове от нивеа също съм доволна!![]()
To infinity and beyond.
ami toi tozi na nivea e edin bezcveten v edna tybi4ka toi te4en bi trqbvalo da go ima v po dobrite magazini za kozmetika.... izvinqvam se za pravopisa ama barzam i praq gre6ki![]()
По миналата седмица си взех балсама-гланц на Leocrema и съм доста доволна,защото много зобре пдхранва устните миПървоначално написано от jghgh
А иначе гланцовете на Ейвън и на Голдън Роуз ми допадат,а да и на Мейбълин също
![]()
Първоначално написано от jghgh
Еее супер какъв е тоя гланц?!Искам и аааз :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски