.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Стана гаф

Стана гаф

Здравейте.

Хм хм .. днеска се усамотихме с приятелката ми в нас и се стигна до секс, но точно когато свършвах презерватива се скъса и се досещате.Следователно приятелката ми веднага избяга да се измие.Мисля , че не може да стани нещо за толкова кратко време защото тя после веднага се изми обилно, пък и сперматозоидите умират във водна среда.Все пак да ме успокоите няма да е зле или нещо такова.

Все пак може някъде да съм пропуснал някоя подробност и да има нещо което не знам .. та за това реших да си споделя

ПП: чак ме боли главата .. пфпф

Ем ти в нея ли се изхвар ли?
    Ако не си няма за какво да се притесняваш.

Град
    Никъделенд
    Честно казано това, че се е измила не дава гаранция, че не е станало онова, което най-малко искате... Ако си свършил в нея има голяма вероятност. Ако е така да пие противозачатъчни и след седмица да си направи тест, за да бъдете спокойни.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

hottie
    Guest
    Ако си свършил в нея или много близо до влагалището й има опасност от забременяване !
    Не е зле да обмислите варианта с Ескапеле(30лв).

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ако си свършил в нея или много близо до влагалището й има опасност от забременяване !
    Подкрепям.

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Подкрепям.
    Обмислих го, ей сега се прибрах.Купих хапчето и го дадох на приятелката ми тя го изпи и сега си казах едно голямо и дълбоко " Оххххх"

ПП:Когато ти е на главата тези 30 лева ти се струват като 30 стотинки.
    Мерси все пак за отговорите

Супер фен
    Друг път внимавай! Това хапче все пак не е като бонбонка, момче!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    Подкрепям.
    Обмислих го, ей сега се прибрах.Купих хапчето и го дадох на приятелката ми тя го изпи и сега си казах едно голямо и дълбоко " Оххххх"

И все пак нека си направи тест след известно време, защото доста хора са забременяли въпреки приема на хапчета. В смисъл такъв, че не е гаранция. Така , че "охх" го запази за после

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    v toq forum ima blizo 25,500 temi ot koito bas lovq che 12000 sa za tova che e stanal gaf ot sorta na skusa se prezervativ ili izpraznih i se v nosa i ne i idva kakvo da pravq.... nqqm dumi,kaji na priqtelkata si da si kupuva eskapel dragi. po zle ste ot indianci be,ot kol i vuje dobituk
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    Подкрепям.

И все пак нека си направи тест след известно време, защото доста хора са забременяли въпреки приема на хапчета. В смисъл такъв, че не е гаранция. Така , че "охх" го запази за после

+1

Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    v toq forum ima blizo 25,500 temi ot koito bas lovq che 12000 sa za tova che e stanal gaf ot sorta na skusa se prezervativ ili izpraznih i se v nosa i ne i idva kakvo da pravq.... nqqm dumi,kaji na priqtelkata si da si kupuva eskapel dragi. po zle ste ot indianci be,ot kol i vuje dobituk

Мислиш, че се е скъсал по нечия вина ли?Случва се просто се случва.Не говори така защото може утре и на теб да ти е на главата тогава аз ще ти се смея и ще се изказвам по начина по които ти го правиш.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Сперматозоидите могат да плуват, не умрат във водна среда, нито съм чувала да ги убива какъвто и да е миещ препарат.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

То, ако се забременяваше толкова лесно щеше да е много добре..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    Цитирай Първоначално написано от Baby_Love-93
    Ем ти в нея ли се изхвар ли?
    Ако не си няма за какво да се притесняваш.

Набор 93 хем не разбра случката, хем направи тъпо изказване, хем показа, че нищо не разбира, а сигурно претендира за по-голям опит и от баба и.....тцтц кофти

По темата: следващия път внимавай пич, а и щом са се оправили нещата, значи добре

Град
    in the sky next to 7th cloud
    emii malko pritesnitelno.......no za da ste spokoini naistina hap4eta i test tva e nqma na4in.. apropo vie s kak1v prezervativ prepor14vam durex..
    Лудите движат света.

izpraznih i se v nosa i ne i idva kakvo da pravq...

tva k1rti

Re: Стана гаф

V nikakav slu4ai ne se 6a6kaite!Gledaite na ne6tata trezvo.Tova e parvoto i osnovnoto.Az li4no vi savetvam Eskapele te sa dve hap4eta 1to se pie kato go kupite a vtoroto na 11 4as ot parvoto.Uspeh i spokoino

Цитирай Първоначално написано от gergan4etoo_90
    V nikakav slu4ai ne se 6a6kaite!Gledaite na ne6tata trezvo.Tova e parvoto i osnovnoto.Az li4no vi savetvam Eskapele te sa dve hap4eta 1to se pie kato go kupite a vtoroto na 11 4as ot parvoto.Uspeh i spokoino
    ти ескапел някога купувала ли си? явно не!
    ескапел е само едно хапче.
    и, да, според мен също не е излишно, но темата май вече остаря твърде много за тези съвети
    ... so much to live for, so much to die for ...

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)

Цитирай Първоначално написано от insanity_666
    Цитирай Първоначално написано от gergan4etoo_90
    ти ескапел някога купувала ли си? явно не!
    ескапел е само едно хапче.
    и, да, според мен също не е излишно, но темата май вече остаря твърде много за тези съвети
    +1
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си