- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За устните ми :(
Усните ми се люшят от шибаното време![]()
Болят ме
и са червени сътрин и имам по-тъмно червено вкрая се едно съм си слагала молив.Кажете ми нещо което да ги пази от студа освен гланц
![]()
хидратиращ билков балсам-има ги в аптеките![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Балсам за усти, може би? Чувала съм също да ги мажеш с мед- стоиш с меда до колкото можеш да издържиш и устните стават по-меки, но не знам дали помага против напукване.![]()
cherry*kiss
Опитай да ги мажеш по няколко пъти на ден с мед или с крем Нивеа в сините кутийки.При мен имаше ефект.И като излизаш навън си слагай някакъв балсам за устни,гланц или червило.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Някой от форума беше писал, че много му помага боров вазелин.
cherry*kiss
Мерси аз съм чувала за възелин с мед ?Някой ползвал ли е ?А хидратиращият билков баллсам колко струва?
и с обикновен балсам за устни става или кремче и нео от сорта,,.за напред се грижи повече за инструпента си за целуване![]()
in defense of our dreams...
Мда крема нивеа много помага :]
Отиваш в една аптека и казваш: Трябва ми гланц/балсам за устни против зимните влияния![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
pri mene e absolutno s16toto. opitvala sum mnogo balsami za ystni i glancove i kakvo li ne ama ni6to ne pomagaПървоначално написано от LiO_sL
![]()
![]()
+1 ЕЖЕДНЕВЕН БИЛКОВ БАЛСАМ С АЛОЕ си вземи, много помагаПървоначално написано от m3ch3ncee
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
дам на мен меда мн ми помогнаПървоначално написано от cherry*kiss
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Има едни на-обикновени в аптеките ги продават мн съм доволна с вкус на ванилия.Иначе най-ефикасно е кравето масло.Намажеш се с него преди да излезеш,супер е опитай!![]()
[b]аз като почти сяко едно момиче на което когато почва зимата му се лющят устните използвах едно мн специалнокремче на което му викат вазелин но не е точно таъв вазелин![]()
поръчваме го в него има мед абе мн ралични лосиони ако така мога ги нарека но няма химикали
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
vazelina s med po dobre ne go vzimai pri mene ne podeistva kak trqbva ne mi pomogna mn mn, vzemi si na nivea super sa pomagat az pone sam dovolnaПървоначално написано от LiO_sL
![]()
![]()
![]()
аз ползвжам балсам за устни може да си поръчаш от AVON или Oriflame
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
мога ти кажа 4е точно тоя мн помага нещо подобно на тфа пише на опакофката"чаевец" просто е мн добро тфа кремче е да навсеки му е ралична кожата но по добре си го взмеи помага за всикоПървоначално написано от {P}{ViK$s$}{P}
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Не знам дали тва е сериозен проблем.. не мога да съм компетентна, но и аз имам нещо подобно.. непрекъснато ми се напукват устните и ако не е балсама за устни, няма да мога да се усмихвамНай - обикновен е, просто го слагам през 5 мин, ако усетя, че е изчезнал вече
Първо се измий с топла вода, може малко гореща, после си изтъркай устните (под водата) и като си готова, веднага слагай от балсама за устни по много.. и се мажи през 5 мин и така .. Пробвай тва поне до няколко дни, ако не си се оправила, сиг ти трябва лекарство.. Но почти съм сиг, че тва ше помогне
успех (:
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)