.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе

Какво да правя съвет...?!

Здравеите...С приятеля ми ходим от 7 месеца от на4алото много се оби4ахме проблемат винаги бе6е ревноста и недоверието му към мен без да съм му давала никакъв повод за това...проблемат идва по късно с това 4е тои замина за 4ужбина за 1 месец а аз на море на морето се целъвах с едно мом4е след като се прибрах от морето казах вис4ко на приятеля ми неиках да съм със него а със мом4ето и така ту със единия исках ту със другия постоянно ги менях казвах на единия краи на др ден бях пак със него накрая избрах приятеля си отново но ве4е не е съ6тото боли ме 4е ме обвинява постоянно за постъпката ми аз съжалявам но нужно ли е и тои да ме наказва постоянно като ми припомня постояянно се караме за глупости няма ми доверие изобyо връзката ни се разпадна аз незнам какво да правя......
    No matter where you go, there they are...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мисля,че и за двамата ще е по-добре да се разделите,няколко дни да не се виждате и всеки да обмисли нещата както трябва,но след всяка такава "малка изневяра" се случват такива неща и всичко във връзката се променя.Трябва ви малко почивка и много мислене

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Не си постъпила правилно.Как очакваш да се държи той след твоята постъпка?Явно го е заболяло.Опитай да му докажеш,че още го обичаш и държиш на него.Ако обаче не е същото като преди,просто го пусни и потърси някъде своята нова любов.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Русе
    разбирате ли нещата при нас са много сложни тои непрекъснато ми го натяква много пъти се разделяхме но просто неможем един без друг дори съм го питала защо ходим след като напрекъснато се караме еми защото те оби4ам да оба4е мен ме измъ4ва постоянно това натякване опитвали сме разделя ли сме се говори ли сме толкова много в4ера съвсем слу4ано го попитах щастилив ли си с мен за6тото правихме 7 месеца отговора бе6е щастието отиде подяволите.... е добре как да се справим с този проблем ясно е 4е няма да го забрави никога станалото дори ми е казвал няма да те оставя никога само и само да не отидеш при него затова не те оставям

И според мене не си постъпила правилно

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Не се обиждай ! Обаче заслужаваш такова отношение от негова страна ! Просто си постъпила АДСКИ тъпо ..... Как не те е срам да зададеш въпроса " заслужавам ли такова нещо" естествено ! Сгрешила си носи си последствията ! И той трябва да те зареже по най-грубия начин за да ти покаже колко го е боляло .... Деба к*рвите деа .... Как не ви писна не знам !?!?!?!?! !

Град
    Around... :)
    Ти си си виновна! Как можеш да постъпиш така, да му изневериш, да го разиграваш и накрая да очакваш всичко да е като преди. Въобще неразбирам как е успял да ти прости, а не те е зарязал.Така ли изразяваш любовта си, като му изневеряваш?! А и накрая се оплакваш,че нещата не вървят

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Ти си си виновна! Как можеш да постъпиш така, да му изневериш, да го разиграваш и накрая да очакваш всичко да е като преди. Въобще неразбирам как е успял да ти прости, а не те е зарязал.Така ли изразяваш любовта си, като му изневеряваш?! А и накрая се оплакваш,че нещата не вървят
    Тва ли било в дългия пост?!
    Таа няква ... бе, ама по- лошото! Тоя е некъв идиот.

Град
    Shumen
    Do izvestna stepen si zaslujila tova otnoshenie ot negova strana.Gadno si postupila.Distanciraite se nqkolko dena i pomislete nad vsichko.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Има право да се държи по този начин, все пак си постъпила доста гадно. И аз да бях на негова място, и аз нямаше да ти имам доверие. Защо не опитате да се разделите пак за известно време? Ако не можете наистина един без друг, съберете се пак, НО само при условие, че не отваряте темата за изневярата ти.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Русе
    поставяли сме си това условие за неотварянето на темата за изневярата 3 дена се държим супер и двамата сме щастливи на 4 се здъвкваме и така постоянно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си